|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
здравейте отново животни обитаващи кочините
|
|
Автор |
чочо () |
Публикувано | 07.09.00 21:23 |
|
ХХХХХххааааааааааааааххххххаааааааа ама съм умен,а?????
Фене-педале къде си куче мръсно???????Хааахахахаааааааахааа,Валкири-курвата на мрака,Член1-ама точен ник си си измислил подхожда на външността ти хаахаххахахахаахахахахах.Чао говеда пак ще се върна.
| |
|
радвам се да те видя бе
таман викам - е на интернета се оправи и вече луди сифисо болни гноми кат теб са изчезнали , и ето родост за учите ми - ти се връщаш с гноясалисия задник
| |
|
Хе хе хе :)))))))))))))))))))))))))))))
ти тая курва на мрака не би ли изкал да я срещнеш с меч в ръка и или пушка /зависи колко бързо ще бягаш/ защото аз държа на доброто забавление и ако ще се тръшнеш да молиш за пощада хич няма да ми е забавно :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
| |
|
Само така, Валкири! Хич не му се връзвай на тоя изрод, който и какъвто и да е той!
Поздрави!
| |
|
Ми Гала,
то се е забавно
и аз обичам да ходя на лов за хора :)))))))))))))) ноща е подходяща и тази жертва определено бяга бързо и е бясна :)))))))))))))))))))
| |
|
Добре, че не съм на мястото на жертвата...Хихихи!
| |
|
Определено не е за завиждане :))))))))))))))))))))))))))))))))))
той и ГРОБАРЯ ми е френд, жалко че не минава към този клуб :))))))))))))))))))))
.........ама все пак не мисля че тази жертва заслужава Християнско погребение :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
| |
|
ще го разчленим на части и ще се гаврим със всяка частица на тялото му
ти само го убий , после е наш наш наш
| |
|
Хахаха! Свърши "Първата вълна" и пак се появи... А?
| |
Тема
|
здравейте отново животни обитаващи кочините
[re: Gala]
|
|
Автор |
Член1 () |
Публикувано | 07.09.00 23:18 |
|
ми разбира се:)
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|