|
Тема
|
Сфера Българа
|
|
Автор |
ralpal (непознат
) |
Публикувано | 13.08.10 17:27 |
|
СФЕРА БЪЛГАРА е изработена от тибетска сплав. Направена е от спирали, разположени в различни плоскости. Носи се като медальон, чието предназначение е да подпомага адаптацията на човешкия организъм към Космичните и Земни енергийни излъчватия и засилени вибрации.
Тези вибрации и излъчвания произтичат от интензивните процеси, съпътстващи промяната в електромагнитното поле на Земята.
Предпазва от “вредно” енергийно излъчване и информационно замърсяване. Целта е запазване физическата устойчивост и психическо равновесие на човека.
Редактирано от huanji на 13.08.10 17:34.
| |
|
Бе хубаво, аз исках да си купя, но ... скъпичко е.
Не гледайте как изглежда, разберете какво Е
| |
|
Официалната цена на сайта на сфера Българа е 336 лв, затова смятам , че обявената от мен цена е изключително достъпна. Ефектът от медальона е мигновен, така че абсолютно си заслужава.
| |
|
Знам цената, лично питах, но за МЕН е скъпо. Убедена съм в ефективността и на много други неща, но просто не мога да си ги позволя. Парите си давам приоритетно за здраве и най-вече за профилактика.
Не гледайте как изглежда, разберете какво ЕРедактирано от paзбиpaм на 16.08.10 13:06.
| |
Тема
|
Re: Сфера Българа
[re: ralpal]
|
|
Автор |
ToЧиЦa_ (минаващ) |
Публикувано | 25.08.10 13:34 |
|
а ти за колко я продаваш??
| |
|
В отговор на:
Парите си давам приоритетно за здраве и най-вече за профилактика.
Ми ето, човекът ти предлага подходяща инвестиция. Според мен си струва, ако съм сигурен, че действа, веднага ще си купя.
_________
| |
Тема
|
Re: Сфера Българа
[re: ralpal]
|
|
Автор |
Amitaba (те тоа те) |
Публикувано | 28.08.10 12:31 |
|
В отговор на:
...е изработена от тибетска сплав.
Би ли пояснил/а понятието "тибетска сплав"?
_________
| |
|
A ти защо я продаваш? Не ти ли върши работа?
| |
|
kakva e tvoiata cena
| |
|
i az iskam
| |
|
|
|
|