Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:48 09.11.25 
Религия и мистика
   >> Езотерично лечение
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Духовно лечение и последиците след тованови  
АвторBLT (Нерегистриран)
Публикувано23.06.08 01:06

Здравейте,
Пиша моят опит тука, понеже не намерих друго по подходящо място, но се надявам да вземете отношение, пък и да е за опит за хората, които биха прибягнали до такова нещо.
Историята започва още преди 10 години, когато по странно стечение на обстоятелствата попаднах при един Екстрасенс. Имах проблеми с кръста, и други по дребни заболаваниа(които тя ми каза че ги имам - а дали наистина е било така? ). Както и да е, започнах да ходя при нея на сеанси всеки ден или почти всеки ден - но не през цялата година, а само 3 месеца в годината когато имах възможност. И тукаидва първата нотка на съмнение, реално ли е това човек да ходи при екстрасенс на сеанси в продължение на 2,3 и повече години, и то всеки ден, или у този човек има някаква измама.
Следващия момент, когато започна когато започна да обсебва хората които бяхме останали около нея, и да ни държи едва ли не под контрол. Искаше от нас да и чистим къщата, да и пазаруваме какво ли не понеже тя няма възможност, и от мене тъй като имам кола да я возя почти навсякъде, почти непрекъснато (съответно без да си плаща, защото аз е трябвало да и бъда благодарен докато съм жив за това което тя е направила за мене).
Това тя го прави с едно много добро промиване на мозъците, като обсеби хората. Но както нито едно зло на този свят не остава безнаказано, така и в нейния случай. Миналата година започнаха да я сполитат какви ли не болести, докато накрая завърши със счупване на ръката. Която на всичкото отгоре, не успяха и да я наместят като хората.
Но при този човек, нещата не спират, а продължават. Сега тя плаче ми плаче на мене, колко и било зле, и как тя трябвало да ходи на рехабилитация, и как аз съм бил единствения шанс, да и се оправи ръката. Плаче и иска пари, под предлога че тези всичките олести са наши. А понеже аз и отказах, започна със заплахите, какво щяла да ми направи, и да си помисля какво аз върша за да не ме сполети и мене това.
За заключение искам само да кажа че същия този човек, се има и за ясновидец.

Пиша ви това за да знаете какви хора има в тази държава, и да си правите сметката, и моля за съвет от странични наблюдатели, да ми кажат прав ли съм като искам да се откъсна от този човек, или извършвам някакво духовно престъпление спрямо себе си, и другите..???

Благодаря ви предварително!

Тема Re: Духовно лечение и последиците след тованови [re: BLT]  
Автор stoian_t (непознат )
Публикувано23.06.08 08:14

Напълно си прав да "искаш да се откъснеш от този човек" ,дори много отдавна е трябвало да скъсаш всякакви връзки с него и да прекъснеш каквито и да е било контакти.Добре би било и да напишеш името му тук,за да не се лъжат и други хора.Ако те е заплашвал с някакво негативно въздействие или имаш някакви съмнения за това по-добре ходи в църква да ти четат Киприанови или Василиеви молитви,купи осветен кръст,използвай взета от църква светена вода.

Тема Re: Духовно лечение и последиците след тованови [re: stoian_t]  
АвторBLT (Нерегистриран)
Публикувано23.06.08 13:14

Благодаря, все пак за съвета. Че е трябвало много отдавна да се откъсна от него, ми е много добре известно, но мисля че всеки се сеща че промития мозък, и загубената душа, много трудно биха намерили сили. При всеки предишен опит леко да се отдалеча, е започвала да ме заплашва че ще направи така че аз и всички около мене да останат без работа, че ни разболее, и т.н.
В момента въпреки въпреки всичко успях да намеря сили, и да се отделя от нея, вече почти съм се отделил. Сега за да се опита да ме върне, ми говори, да внимавам какво правя ако не искам да ме сполети и мене същото (пак един вид заплаха), също така разправя наляво и надясно колко съм неблагодарен колко ми била помогнала, аз пък съм забравил доброто, я изоставям в такъв труден момент и подобни. А това заради което всъщност ги говори, е че не искам да и дам пари, за рехабилитацията на счупената и ръка(вече писах) и не искам да я разхождам.

Сега накратко за Човека, да не се лъжете да попадате при нея, това е доктор Гаврилова, живее и работи в София, мисля че вече не приема, или поне така твърди, но аз не и вярвам защото виждал съм хора да излизат от дома и, където приема. По образование е ветеринарен лекар, но навсякъде се представя за Др. Гаврилова, и по всички лечебни заведения казва на лекарите, колега, и се държи така всякаш всеки и е длъжен. А иначе като чета темите написани до момента, тя е един истински манипулатор, и енергиен вампир. Много лесно успява да те манипулира, така че да правиш каквото тя ти каже, а после твурди че си го направил доброволно. Да доброволно но под нейно влиание. Това става, защото си играе със психиката на хората, но заради това сега и страда, въпреки че твърди, че тя е приела нашите страдания. Но кое е вярното не съм аз този който ще съди.
А тя се има за духовен човек, ходи непрекъснато на църква (когато има кой да я закара), говори за Бог, и как той и бил дал дарбата да лекува хората, да вижда какво ще се случи, и че тя била човек от космуса, и да си правиме сметката какво вършим. Също така разправя, че коийто се опитал да я изостави, или да не и помогне, какви неприатности го били сполетили, така че да си правиме сметка какво вършим.

Хора, моля ви не попадайте при нея, колкото и миличка и добричка да изглежда. Тя си е направила един вид секта в дома си. Пиша ви като манипулиран човек, за да знаете, това напръв поглед розово нещо какви последици може да има

.

Желая Ви, много упсехи, и нека БОГ да ви пази от такива неща!

Тема Re: Духовно лечение и последиците след това [re: BLT]  
АвторФ (Нерегистриран)
Публикувано24.06.08 16:50

Чудя се как при почти незначителни здравословни оплаквания при теб са те впримчили така. Или ти е обещавала като екстра да ти потръгне и в живота.
Трябвало е май да минеш през това, за да разбереш ,че не можеш да очакваш от хората да ти оправят живота. Ти си този който го твори. Твоите мисли и твоите постъпки го градят.
Най-важното е , да престанеш да вярваш,че може да ти въздейтва .Не се страхувай, прощавай ( най-вече на на себе си и после на тая куковица), прави всеки ден по едно макар и малко добро,обичай близките, не изпитвай презрение и раздразнение - това е само част от списка на добродетелите , които представляват най-добрата защита за човек . Нищо не може да те достигне , ако си чист и праведен. А и да дойде някакво изпитание, ще е за това да се научиш ,че и сам можеш да се справяш с него. Е не съвсем сам, трябва да имаш и упование във Вишата сила.
Между другото не виждам нищо лошо , ако прецениш да и помагаш от време на време в този труден за нея момент, от чисто човешки аспект. Но и дай да разбере ,че се приключва с това.

Тема Re: Духовно лечение и последиците след тованови [re: Ф]  
АвторBLT (Нерегистриран)
Публикувано24.06.08 20:29

Ами много просто, тогава бях доста по-млад, и ми разправяше колко ми е сериозно заболяването, и как е можело да остана на инвалидна количка. И аз младия и зеления вярвах. Също така, когато съм имал трудни моменти, тя ме напътстваше, понеже самата твърди че имала ясновидски способности. Но днес до голяма степен, като се замисля установявам ще може и да има малко, но до голяма степен, има силно развита интуиция и телепатия. Но дори и да има, или да е имала, то вече са много слаби, понеже прекалено много е злоупотребявала с тях. А основно успя да ми промие мозъка, като ме заплашваше, че ако се отделя ще пропадна, но не тя ще ме провали, а БОГ, понеже тя била човек от космоса, и не е пратена за да получава такова отношение.
Иначе, си напълно прав, обичай близките си. Тя точно накрая, преди да стане големия скандал, това се опита да направи. Да ме скара със собствените ми родители, и близки, като разправя че те не са ми дали необходимото образование, и не са ме въспитасили, а истината реално погледнато е че тя сама, не е е успяла да възспита собствения си син.
За добрината, и помоща си прав, аз по-душа съм добър, и винаги помагам на хората около мене, и няма да я изоставя, но първо мисля да се отделя малко от нея, да осъзнае, че неможе да ме рекетира непрекъснато за всичко, и също така душата ми да си почине от нейното присъствие (да не кажа тормоз) и енергийния вампиризъм от нейна страна. Защото в момента, след като прочетох на тази страница коментарите, осъзнах че освен всичко друго, е и енергиен вампир. Пък за останалото, то Всевишния ще покаже, и ще ни напътства.
Вярно е в момента че в момента, като усети че ме губи, си подобри държанието си спрямо мене, и говори точно обратното, че не искала да ме скара с родителите, даже била за това да общувам с тях

видиш ли колко добри станахме изведъж, но и аз пък осъзнах, как съм бил манипулиран, така че връщане няма.
Живота е пред мене!

Благодаря ви за съветите, и напътствията, на всички взели и не взели участие. Но това просто ми беше един урок, в живота, да се науча да познавам хората, и да се пазя. С удоволствие бих помогнал със съвети, ако някой има въпроси!

Бъдете живи и здрави, и нека БОГ да ни пази!!!

Поздрави BLT!

Автор oтkpитa (непознат)
Публикувано25.06.08 17:29

Бягай далече,без да мислиш!Бягай през глава и не се объщай назад!Не мисли за нито една казана от нея дума!Всичко е лъжа ,повярвай,изпитала съм го!!!И бъди последователен в решението си поне 10 години. Не се отклонявай от него за нищо на света! УСПЕХ!

Авторcвeти (Нерегистриран)
Публикувано25.06.08 19:52

Какъв екстрасенс е била тази жена!Вие правите ли разлика между духовен лечител и екстрасенс?

Тема Re: Духовно лечение и последиците след тованови [re: cвeти]  
Авторmari (Нерегистриран)
Публикувано25.06.08 20:33

Че каква е разликата между духовен лечител и екстрасенс - те всички са шарлатани ,обирджии и смешници- за кво ми е да правя разлика -всички трябва да бъдат преследвани от закона с цялата строгост ,с която се преследват мошениците!

Автор Baffy (непознат )
Публикувано26.06.08 18:00

И аз имам подобен опит и искам да споделя как се отървах. Гледах по телевизията Мерлин. Когато той трябваше да се пребори с Моргана и след като си разменяха магии и всевъзможни удари той се обърна и й каза : "Ти не съществуваш! Аз забравям за теб! Теб те няма!"Така направих и аз.
Повярвай - нищо не дължиш на тази жена. Забрави за "човещината". При вас отдавна не става дума вече за никаква човещинал Ти просто си й нужен заради енергията, която й даваш, а не заради самия себе си. Просто си тръгни и повече не поглеждай назад. Тя ще продължава да те търси, ще продължава да те увещава, но ако на теб ти е вече спокойно няма да й обръщаш внимание.
И отново повярвай - ТЯ НЯМА ДА УМРЕ без теб. Просто ще си намери друг. И това не можеш да предотвратиш, а и не бива. Така хората се учим. Ти си научил важни уроци чрез нея, вероятно сега стои някой друг на опашката и те чака да му отстъпиш мястото, за да си научи урока. Ами отстъпи му го

Успех!

Тема Re: Духовно лечение и последиците след тованови [re: mari]  
Автор paparosko (толерантен)
Публикувано26.06.08 22:31

Желязна логика имаш!
Няма що!

Според тази логика това отнася ли се и за лекарите?
Защото и при тях има също шарлатани, дори има и причинители на летални изходи, но тях никой не ги подвежда под отговорност.
Има също и обирджии, които открито искат пари, има също и мошеници.

Това значи ли, че всички са такива?

Никога не казвай никога!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.