|
Тема
|
енергиен лечител
|
|
Автор | under (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.08.07 15:47 |
|
Здравейте,
може ли някой да ми посочи човек, който отговаря на следното: работи с енергии и има добро познание в тази област, добър е като човек и не е комерсиален и може да помогне в откриването на кармични проблеми и на енергийни проблеми, които засягат цялото семейство и са се наслоили с течение на времето.
Ще помоля за препоръки за хора, които лично познавате, а не просто да сте чували нещо за тях.
| |
Тема
|
Re: енергиен лечител
[re: under]
|
|
Автор |
Oзиpиc () |
Публикувано | 13.08.07 14:05 |
|
Здравей - какво ще кажеш за следния профил - работи с енергии, има добро познание в тази област, добър е като човек, в момента работи абсолютно некомерсиално, може да помогне в цялостното лекуване на индивидуални енергийни проблеми, а откъде и откога са се появили, това не е важно за лечебния процес. Познавам го лично, но ако искаш да продължим по темата - регистрирай се в Дир-а.
| |
Тема
|
[re: Oзиpиc]
|
|
Автор | blue (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.08.07 18:15 |
|
Аз също търся енергиен лечител.Възможно ли е да ми дадете повече информация за този когото познавате -име,телефон,в кой град приема -на този е-mail m_tomanov@abv.bg?
| |
Тема
|
[re: under]
|
|
Автор | fraza (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.08.07 11:08 |
|
Познавам такав човек...ползвала съм услугите му
това е моб. му телефон 0896539938...Бай Митко ще търсите
Успех!!!
| |
Тема
|
[re: fraza]
|
|
Автор | HA,HA! (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.08.07 16:12 |
|
Таз темичка да не би заради тази фразичка да бе пусната?!Голяма изобретателност за спамене!!!
| |
Тема
|
[re: fraza]
|
|
Автор | dd (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.08.07 17:41 |
|
Какъв е тоя Бай Митко и какво лекува и как?
| |
|
Здравей, Озирис. Това ми е регистрираното име в Дир-а (сиреч аз съм under). Ще се радвам да продължим по темата, според от мен от дълго време има трупани проблеми, които е крайно време да се преодолеят. Имам някакви базисни познания по въпроса за енергиите и лечението с тях, но просто ми трябва помощта на чист духовно човек.
| |
|
|
|
|