Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:32 14.07.25 
Религия и мистика
   >> Езотерично лечение
*Кратък преглед

Тема енергиен лечителнови  
Авторunder (Нерегистриран)
Публикувано11.08.07 15:47

Здравейте,

може ли някой да ми посочи човек, който отговаря на следното: работи с енергии и има добро познание в тази област, добър е като човек и не е комерсиален и може да помогне в откриването на кармични проблеми и на енергийни проблеми, които засягат цялото семейство и са се наслоили с течение на времето.

Ще помоля за препоръки за хора, които лично познавате, а не просто да сте чували нещо за тях.

Тема Re: енергиен лечителнови [re: under]  
Автор Oзиpиc ()
Публикувано13.08.07 14:05

Здравей - какво ще кажеш за следния профил - работи с енергии, има добро познание в тази област, добър е като човек, в момента работи абсолютно некомерсиално, може да помогне в цялостното лекуване на индивидуални енергийни проблеми, а откъде и откога са се появили, това не е важно за лечебния процес. Познавам го лично, но ако искаш да продължим по темата - регистрирай се в Дир-а.

Тема Re: енергиен лечителнови [re: Oзиpиc]  
Авторblue (Нерегистриран)
Публикувано13.08.07 18:15

Аз също търся енергиен лечител.Възможно ли е да ми дадете повече информация за този когото познавате -име,телефон,в кой град приема -на този е-mail m_tomanov@abv.bg?

Тема Re: енергиен лечителнови [re: under]  
Авторfraza (Нерегистриран)
Публикувано15.08.07 11:08

Познавам такав човек...ползвала съм услугите му
това е моб. му телефон 0896539938...Бай Митко ще търсите
Успех!!!

Тема Re: енергиен лечителнови [re: fraza]  
АвторHA,HA! (Нерегистриран)
Публикувано15.08.07 16:12

Таз темичка да не би заради тази фразичка да бе пусната?!Голяма изобретателност за спамене!!!

Тема Re: енергиен лечител [re: fraza]  
Авторdd (Нерегистриран)
Публикувано15.08.07 17:41

Какъв е тоя Бай Митко и какво лекува и как?

Тема Re: енергиен лечителнови [re: Oзиpиc]  
Автор until_the_end (непознат )
Публикувано26.08.07 21:51

Здравей, Озирис. Това ми е регистрираното име в Дир-а (сиреч аз съм under).

Ще се радвам да продължим по темата, според от мен от дълго време има трупани проблеми, които е крайно време да се преодолеят. Имам някакви базисни познания по въпроса за енергиите и лечението с тях, но просто ми трябва помощта на чист духовно човек.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.