Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:44 14.07.25 
Религия и мистика
   >> Езотерично лечение
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема помогнете минови  
Авторvania (Нерегистриран)
Публикувано13.04.07 13:42

Чух от познати за един билкар, който се намира в Лозенец. Казва се Лозанов (ако не се лъжа). Моля ви, ако знаете адреса му или може да ме упътите ще съм ви благодарна!

Тема Re: помогнете ми [re: vania]  
АвторЧиko (Нерегистриран)
Публикувано13.04.07 20:25

Познавам един такъв Борис Лозанов от квартал Лозенец, който продаваше отвара от нещо си от един казан и хората си носеха пластмасови шишета, че даже се редяха пред вратата му на опашка. Беше някъде началото на деветдесетте. Тогава го пиех за отслабване. Той баламосваше хората ,че отварата му ставала за всякави болести. След време аз и двете ми приятелки с които заедно се вталявахме се сдобихме с колит завинаги, сега за това няма лечение. Четох точно тук във форума, че някой си направил труда да даде в лаборатория отварата и са открили много голямо съдържание на английска сол. Като си помисля какво съм пила при това доста редовно , чак яд ме хваща на себе си.

Тема Re: помогнете минови [re: Чиko]  
Автор 3aeka (пухкав)
Публикувано14.04.07 20:08

И аз като тебе. Що бутилки съм изпила от тая гадост, че даже и на моя братовчедка в Канада пращах. Сега като си спомня ме хваща срам. Неговото мото е , че слабите ще напълнеят, а дебелите ще отслабнат.Щура работа. Лекувал почти всички болести.Глупости от всякъде. Пих я за да сваля три килограма, а качих тридесет и се накичих с куп болести на стомаха и жлъчката. Аз също си носех бутилките, защото ако не си носиш ти взема по 30 стотинки на празна бутилка, нищо , че ги събираше по кофите. но за сметка на нас балъците, от тези отвари , той си купи огромни апартаменти за домочадието. Така, че помислете си добре преди да отидете при него.

Тема Re: помогнете минови [re: 3aeka]  
Авторvania (Нерегистриран)
Публикувано15.04.07 09:30

Благодаря ви за вниманието!!!

Тема Re: помогнете минови [re: vania]  
АвторAнreл (Нерегистриран)
Публикувано15.04.07 10:25

Здравей Ваня, ще ти кажа аз къде ходя и къде хиляди хора ходят и намират помощ за всички свои проблеми в живота.Така че ако решиш това е сайта http://esotherica.freecom-int.com А сега всичко добро на теб и на всички.С уважение също към теб и към всички.

Тема Re: помогнете минови [re: Aнreл]  
АвторЧиko (Нерегистриран)
Публикувано15.04.07 22:59

А тоя спамаджия, дето те праща да видиш "къде хиляди хора ходят и намират помощ за всички свои проблеми в живота".
е по-зле и от псевдо-билкаря.

Тема Re: Чико или който си там...нови [re: Чиko]  
Автор lifejuice (новак)
Публикувано16.04.07 18:14

Не говори за неща ,за които не знаеш нищо. Може да объркаш нещата със себе си а още по-лошо да подведеш хората, четящи глупавото ти съобщение.

Предаването на димитър Захариев е по телевизия М-САТ в петък от 21.00 -22.00 с повторение в сряда от 13.30-14.30.

Приятно гледане и решете за себе си.

Тема Re: Чико или който си там...нови [re: lifejuice]  
Автор .:Mystical:. (delightful)
Публикувано17.04.07 00:07

Това, че има предаване по телевизията не го променя. Просто е намерил балъци да го излъчват. В Дания и Норвегия също дават шарлатани всяка седмица, които предсказват бъдещето по телевизията, но те самите признават, че е невинно забавление и не се обявяват за спасители. За разлика от надутото его на излекувалия се от егология Митко.

Тема Re: Невежи човеченови [re: .:Mystical:.]  
Авторkeн (Нерегистриран)
Публикувано17.04.07 13:49

'Митко'( за мен Димитър Захариев) не се е 'излекувал' от Егология. Явно не познаваш човека, а само плюеш безогледно.
Сега очаквам от теб да дадеш доказателствата си за твоето твърдение. Ако нямаш реални доказателства ,не пиши тук за да се излагаш с простотата/простотията си. Аз съм сигурен,че нямаш такива доказателства. Нещо повече- ти изобщо не можеш да ЗАПОЧНЕШ да си представяш за какво става дума в цялата тази структура, наречена Егология.

'Не искам да ми вярвате изобщо. Вярвайте единствено и само на сетивата си, защото това е начина да разберете Егологията.'

Тема Re: Невежи човеченови [re: keн]  
АвторRed Guy (Нерегистриран)
Публикувано17.04.07 15:10

Да попитам само дали СЕС означава "Събирам Еднолично Суми"?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.