Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:34 08.07.25 
Религия и мистика
   >> Езотерично лечение
*Кратък преглед

Тема SLIVIZI ZA VADENE!!!нови  
Автор777 (Нерегистриран)
Публикувано22.02.07 17:46

Na 40 godini sym i doktorite ustanoviha,che slivizite mi sa za vadene,zastoto uvrejdat kostite mi.Strahuvam se da gi izvadia i ste sym blagodarna,ako niakoi mi preporycha druga alternativa!!!

Тема Re: SLIVIZI ZA VADENE!!!нови [re: 777]  
Автор Alphecca (снежинка)
Публикувано24.02.07 13:53

От дете имах проблеми със сливиците, махнах ги преди 8 години и определено се чувствам нов човек. Не боледувам толкова често, да не говорим че се отървах от постоянните ангини и температури, които ме вадеха от строя за седмици. А само колко лекарства и ходене по мъките си спестих! В самата операция няма абсолютно нищо страшно - за броени минути ми кръцнаха сливиците, естествено при съответната упойка. Останах в болницата още един ден и после ме изписаха. Една седмица бях на течни храни, пюрета и сладолед.

Страшно съм доволна че се отървах от тази напаст! Спомням си как различни доктори са ме предупреждавали, че събирането на гной по сливиците (аз постоянно бях с гнойни ангини) вреди на редица вътрешни органи(например на сърцето) и с времето се нанася непоправима вреда на здравето, споменавали са ми за връзката на гнойните сливици с проблеми в ставите, но никога не съм чувала да вредят на костите!
Би ли споменала повече за проблемите си със сливиците, с какви специалисти си се консултирала и правила ли си някакви изследвания?

Тема Re: SLIVIZI ZA VADENE!!!нови [re: Alphecca]  
Автор777 (Нерегистриран)
Публикувано24.02.07 15:25

da,napraviha mi spezialni izsledvania,vzeha mi namazka ot slivizite i gi izsledvaha v laboratoria predi 3 godini.kazaha mi,che ako ne gi izvadia moje da imam problemi.az zaminavah za chujbina i ne gi poslushah.Ot 1 godina zapochnaha strahotni bolki v stypalata na krakata mi i dlanite.Moiat lichen lekar misli,che prichinata e v slivizite i zapochvam izsledvania.Otdelno postoianno sa mi gnoini i me biloiat,imam mnogo hrachki.No moia priatelka si gi izvadi na 35g. i edva ne umria ot uslojnenia.mnogo me e strah da gi vadia i tyrsia drugo reshenie!

Тема Re: SLIVIZI ZA VADENE!!! [re: 777]  
Автор Alphecca (снежинка)
Публикувано24.02.07 17:47

"moia priatelka si gi izvadi na 35g. i edva ne umria ot uslojnenia" - възможно е да е попаднала на некадърен хирург, иначе не мога да си го обясня другояче. На много дечица им вадят сливиците и досега не съм чувала за подобни истории. Аз също нямах шанса да ми бъдат извадени като дете, родителите ми са се страхували и са избрали лечението с антибиотици като по-малката беда. Явно са мислели че с възрастта нещата ще се оправят от само себе си. Е, не стана. Спомням си как като дете баща ми ме води до Монтана, при един човек, който дърпаше уши и по този начин уж лекуваше сливици. Нищо не стана. Лекувала съм се с билки, но пак без особен ефект. Ти много дълго време си ги търпяла тези сливици(много позната история), което поне според мен не ти оставя много голям избор. Все пак като алтернатива бих те насочила към хомеопатията. Тук има нещо по въпроса:

Не ти препоръчвам самолечение, ако проявиш интерес към хомеопатията ще трябва да намериш специалист.

Тема Re: SLIVIZI ZA VADENE!!!нови [re: 777]  
Авторken (Нерегистриран)
Публикувано27.02.07 17:45

Ако имаш червено петно на тила си Егологията може да ти помогне. Понякога петното е в окосмената част, затова е добре да се провери добре.
http://esotherica.freecom-int.com

Предаването на Димитър Захариев е по телевизия М-САТ в петък от 21.00 до 22.00 с повторение в сряда от 13.30 до 14.30

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.