Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:37 15.07.25 
Религия и мистика
   >> Езотерично лечение
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема PSORIAZIS !!!нови  
Авторkompi (Нерегистриран)
Публикувано13.04.06 16:18

Nqkoi znae li alternativno le4enie za psaoriazis,ba6ta mi e bolen.kakvo pomaga,kakvo moge da oblek4i simptomite.gabata koqto givee v mlqko pomaga li ?
Izob6to ako nqkoi moge da mi dade dobar savet predvaritelno BLAGODARQ.

Тема Re: PSORIAZIS !!!нови [re: kompi]  
Авторken (Нерегистриран)
Публикувано13.04.06 18:14

Ако искаш опитай с това-знам със сигурност,че е помогнало поне на един човек(сигурно са повече,но казвам със сигурност):
Ето сайта за Егологията:
www.esotherica.freecom-int.com
След като се отвори страницата ще Ви изпише,че сайта е преместен.Просто кликнете горе(пише 'Click Here') и изчакайте малко.Предаването на Димитър Захариев се казва "Въпроси в ефир" и се излъчва по ББТ.На живо е в неделя от 22.00 до 23.00,а повторението му е четвъртък срещу петък от 0.30 до 1.30.

Тема Re: PSORIAZIS !!!нови [re: ken]  
Публикувано13.04.06 21:48

tova opredeleno ne stava.Dobre sam zapoznat s tezi materii.!!!
Ne se lagi tolkova lesno,tova e komersialna izmislica,no nqma da sporq s teb.!BLAGODARQ VSE PAK!

Автор dali (член)
Публикувано14.04.06 12:24

http://forum.all.bg/showthreaded.php/Cat/0/Number/79220/an/0/page/1#Post79220

procheti tuka pishe dosta nehsta ot razlichni hora s takuv problem

Тема Re: PSORIAZIS !!!нови [re: dali]  
Публикувано14.04.06 14:05

Blagodarq ti dali,polu4ih dosta osvetlqva6ta informaciq ot tozi adres!!!

Автор6eri (Нерегистриран)
Публикувано27.04.06 15:01

imam psoriaziz ot 5 godini<vularis> iskam da govorq s nqkoi koyto boleduva ot sa6toto zabolqvane,moje da si pomognem vzaimno az sam o6te mlada na 19 godini i mi omrazna ot tazi prokleta bolest,,,seri_87@abv.bg pi6ete mi

Тема Re: Всеки е своят най-добър доктор!нови [re: kompi]  
Автор Rapilli (vade me cum)
Публикувано03.09.06 02:19

При мен псориазисът ми се облегчава до степен почти пълно изчезване от:
- Вегетарианство - стриктно!
- Кефир от Тибетска гъба - единствено изключение за вегетарианското хранене;
- Акупунктура - су-джок;
- Вани с морска сол;
- Слънчеви бани;
Отклонения от хранителната диета дори не винаги придружени с умерена консумация на алкохол се усещат като обостряне на петната и псориатичния артрит.

Направи си и изследвания при специалист вътрешни болести, опитай да се пребориш със стреса (ако имаш такъв)! Скромното ми мнение е, че това заболяване е предизвикателство пред дерматолозите (поне тези, които аз срещах през немалкото години на търсене), което голяма част от тях не са готови да посрещнат.

На решителните - успех! На чакащите - приятно прекарване!

Facta locuuntur!

Авторcuc (Нерегистриран)
Публикувано20.01.07 10:22

idi v Aleksandrovsaka bolnica v kojnoto,na men te mi pomognaxa da se izlekuvat obrivite,kazvat 4e tam sa nai dobrite doktori.idi i opitai

Тема Re: PSORIAZIS !!! [re: kompi]  
Авторxelreizar (Нерегистриран)
Публикувано22.01.07 21:52

..vav Balgarij ima edin balneo-centar,kadeto samo i edinstvenno tam se lekuva psoriazisa..po-to4no,tova e edno'ezerce',kadeto jivejt malki stranni ribki/
..xorata se potapjt vav vodata i ribkite,se naso4vat to4no tam,kadeto se namira psoriazisa..i go iziajdat..
-tova e dostoverna informacij,ne e 6ega-samo4e podrobnosti ne znam/ako uspee6 da otkrie6 ne6to,6te sam dovolen,4e sam ti podal raka..
-samo tova znam-uspex na ba6ta ti!

Тема Re: PSORIAZIS !!!нови [re: xelreizar]  
Автор *jull* (())
Публикувано22.01.07 22:51

Аз съм чела за местността Кангал в Турция...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.