|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
И на мен ми е драго.
Има много фактори, нека не ги изброяваме, но всеки има вътрешен глас и може да провери, кое е подходящо за него. Мосля, че тялото най- добре знае, освен това, всяко тяло си има специфичен химизъм, затова няма общовалидни системи и диети.
Поздрави.
| |
Тема
|
§§Ц§Я§Ъ §Х§С§Я§а §г§Ъ §Ю§Ц §в§С§Щ§Т§в§С§Э§С,
[re: Elsa]
|
|
Автор |
Elsa (usmivka) |
Публикувано | 07.12.03 21:12 |
|
§Ю§С§Э§Ц...... §Ь§У§С §Ю§С§Ы§Ю§е§Я§Ъ§и§С §Ц §Ъ§Щ§Э§с§Щ§Э§а......
§і§а§в§Ъ §§Ц§Я§Ъ , §а§Т§С§й§Ц §Ъ §С§Щ §Я§Ц §г§м§Ю §Щ§С§Т§Ц§Э§с§Щ§С§Э§С, §С§Ь§а §Т§с§з §Щ§С§Т§Ц§Э§с§Щ§С§Э§С §л§с§з §У§Ц§Х§Я§С§Ф§С §Х§С §Ь§а§в§Ц§Ф§Ъ§в§С§Ю
§©§Я§С§й§Ъ :
Sambucus Nigra L. - §Э§С§д§Ъ§Я§г§Ь§а§д§а §Ъ§Ю§Ц §Я§С§и§У§с§д §а§д§ў§м§Щ
§Ў§Я§Ф§Э§Ъ§Ы§г§Ь§а§д§а §Ю§е §Ъ§Ю§Ц - Elder
§Я§Ц§Ю§г§Ь§а§д§а §Ю§е §Ъ§Ю§Ц - Holunder blЁ№htentee
§ж§в§Ц§Я§г§Ь§а§д§а - Tisane de fleurs de sureau
§Ъ§д§С§Э§Ъ§С§Я§г§Ь§а§д§а - Tisana di fiori di sambuco
§Ё§Ц§Э§С§с §У§г§Ъ§й§Ь§а §з§е§Т§С§У§а !
| |
Тема
|
Re: Някои неща за храните.
[re: huanji]
|
|
Автор |
EOA (космополит) |
Публикувано | 21.12.03 10:42 |
|
...вземат се две шепи жито. Заливат се с вода, докато се покрие житото. Престоява едно денонощие. Измива се и се заливат за още 12 часа. След изплакване се консумира по една лъжица на гладно сутрин. Държи се на прохладно място. Стига за 4-5 дни. Има страхотен натурален природен вкус. Действа "остъргващо" на червата. Дава енергия, прочиства червата, прави ума по-чувствителен и остър.
П.П.Да не се бърка с рецептата за покълналото жито.
| |
Тема
|
Re: Някои неща за храните.
[re: EOA]
|
|
Автор |
huanji () |
Публикувано | 21.12.03 22:22 |
|
Ама то ще покълне пущината.
| |
Тема
|
Re: Някои неща за храните.
[re: huanji]
|
|
Автор |
EOA (космополит) |
Публикувано | 22.12.03 20:42 |
|
ма няма бе...не трябва да покълва...аз на мойто не му давам да покълне, щот е друга рецепта
| |
Тема
|
Re: Някои неща за храните.
[re: EOA]
|
|
Автор |
huanji () |
Публикувано | 22.12.03 20:52 |
|
Море, то го е страх горкото да покълне...
| |
Тема
|
Re: Някои неща за храните.
[re: huanji]
|
|
Автор |
EOA (космополит) |
Публикувано | 24.12.03 13:05 |
|
...покълне, не покълне все едно и също го чака...
| |
Тема
|
Re: Някои неща за храните.
[re: EOA]
|
|
Автор |
huanji () |
Публикувано | 24.12.03 19:15 |
|
| |
Тема
|
Re: Някои неща за храните.
[re: huanji]
|
|
Автор | Shankara (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.12.03 03:18 |
|
Selena w wisoki dozi e otrowen. Dnewnata nujda e ot 20-100 mg. Ne e ustanoweno golyamo terapewti4no dejstwie na selena. Ako se prekali s upotrebata mu se stiga do kosopad, smu6teniya w hranosmilatelniya trakt, glawobolie, miris na 4esan w ustata. Tezi simtomi iz4ezwat sled 1-2 sedmici sled spiraneto mu. Ako se poema s vit.C, towa blokira dejstwieto mu. Phiziologi4nite mu polojitelni dejstwiya:predpazwa ot swobodni radikali i ot tam predpazwa hromosomite ot uwreda, powi6awa za6titata na organizma ot patogenni mikrobi, wirosi i tejki metali, uwrejdaneto na wencite ot wzaimodejstwieto na amalgama (plombite), moje ewentualno da se izbegne 4rez Selen. Majete w srawnenie s jenite sa po- 4ustwitelni kam nego. Selen se wnasya w organizma 4rez yadeneto na yajca (w jeltaka), meso i riba. ima go i w orehite. Zarnenite hrani imat sredno sadarjanie na selen.
| |
Тема
|
Re: Някои неща за храните.
[re: EOA]
|
|
Автор |
typanar (няма титла) |
Публикувано | 26.12.03 13:43 |
|
Здравейте,
аз знам подобна рецепта, но с ориз, която е мощно изчистващо средство за отделителната система.
Взима се една супена лъжица ориз и се накисва в съд с вода. След един ден, водата се изхвърля и оризът се промива. Тази операция се повтаря 5 пъти, т.е. след 5 дни се получава набъбнал ориз без да е варен. Прецежда се и се изяжда ориза на гладно. 2-3 часа след това не се пие вода и не се яде нищо.
Ефекта е поразителен, като се започне от панкреаса, червата и бъбреците. Урината става много тъмна и се изхвърлят всякакви отрови от организма.
Само не прекалявайте, веднъж на 2-3 месеца стига.
А за рецептата за сироп от плодовете на бъзалак със захар, мисля че Петър Димков я е описал в неговите книги за първи път. По неговия метод се приготвя така: В трилитров буркан се нарежда слой плодове от бъз, слой захар с дебелина около 1 пръст. Отгоре се завършва със захар и се оставя един месец на тъмно място да се извлече сокът. След това се прецежда и нататък знаете.....
Аз съм се консултирал с аптекар, а и в книгите на Петър Димков пише, да не се бъркат плодовете на храстовидния бъз (които трябва да се използват), с плодовете на дървовидния бъз, защото те са отровни в по-големи количества.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|