Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:37 10.02.25 
Религия и мистика
   >> Езотерично лечение
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема лечебни визуализации и медитациинови  
Автор svety (непознат )
Публикувано14.03.03 12:17

Занимава ли се някой с лечение чрез визуализации и медитации? чела съм доста и съм практикувала сама. Но съвсем друго е да се прави съвместно. Има ли желаещи да си помагаме взаимно чрез опит и практика?

Тема Re: лечебни визуализации и медитациинови [re: svety]  
Автор huanji ()
Публикувано17.03.03 12:01

Имам малък опит.
Но с каква е точно цел?

Тема Re: лечебни визуализации и медитациинови [re: Elsa]  
Авторsvety (Нерегистриран)
Публикувано19.03.03 17:12

Учила съм и хипноза. Но става въпрос за по-простички неща. На книжния пазар излязоха доста материали. Някои стават за самостоятелна работа. Но обикновено трябва някой да води. Правили сме групови - супер е и като водиш, и като те водят. А за да не стават непредвидими фалове - има си разписани медитации (пак от книжките). Иска се постоянство. Веднъж седмично стига. Ако има навити, можем да си разменим телефони за връзка. Иначе тук повече се набляга на лафчето...

Тема Re: лечебни визуализации и медитациинови [re: svety]  
АвторElsa (Нерегистриран)
Публикувано20.03.03 23:11

Ideiata e dobra,
obece niama da moga maj da sym ot polzha, zhastoto sym izhvyn starnata.
No ako vi se zhanimava s podobni praktiki moga da preporycan edna snosna knizka, v slucej ce umeete da se kontsentrirate vershi dobre rabota i ne samo zha lecenie. tehnikite sa prosti i efektivni, koeto spored men e mnogo vazno. Knizkata se kazhva: "Zivot bez graitsi -10 lesni stypki kym uspeha" to D-r Robert Stone, na izdatelstvo Lira Print Sofia, 1999 upaznenieto za lecenie e na str. 209 i drugute upr. si gi biva. Garantirano dejstvat. Bila sym i vodest medit., i meditirast, i v 2-ta slicaia e opredeleno got.
zelaia vi uspeh!
Ako moga da sym vi polezna s nesto pitajte ste otg.

Тема Re: лечебни визуализации и медитациинови [re: Elsa]  
Автор publika (добронамерена)
Публикувано21.03.03 00:30

...eto link kym tazi kniga...wsyshnost zashto ne kavesh, che stawa duma za Metoda Silwa :-) ...mnogo efektiwen metod :-))

...i na teb jelaq uspeh

Вярвам в чудеса!

Тема Re: лечебни визуализации и медитациинови [re: publika]  
АвторEлзa (Нерегистриран)
Публикувано22.03.03 16:42

Това, че са били колеги с Хосе Силва
не значи че метода е 1:1.
Подобен е, близък е с метода Силва но си има своите разлики.
Допускам че на друг би му харесал мотода Силва,
но на мен ми харесва повече този метод на Стоун.
Може би е въпрс на вкус.

Паздрав и пожелания за успех и късмет!

Тема Re: лечебни визуализации и медитациинови [re: Eлзa]  
Автор publika (добронамерена)
Публикувано23.03.03 00:22

...нямам грижа за авторските права на Хосе Силва и това, че ти твърдиш, че има метод Стоун си е твой избор,... аз лично за пръв път чувам за такъв ... Робърт Стоун е просто един от най-добрите популяризатори на Метода Силва, и като дългогодишен лектор именно на този Метод, го е доразвил в известен смисъл
...ако ти е убягнала от вниманието, бих ти препоръчала книгата "Ти лечителят", която е една от най-добрите за самостоятелно усвояване на Метода Силва, в която съавтор на Хосе Силва е отново Робърт Стоун...
...ако все пак на теб ти допада стила на Стоун и това ти помага..., няма никакъв проблем да си мислиш, че той е създал собствен метод...по-важен е ефекта и крайния резултат

Вярвам в чудеса!

Тема Re: лечебни визуализации и медитациинови [re: publika]  
АвторEлзa (Нерегистриран)
Публикувано25.03.03 14:53

Благодаря за препоръките,
да наистина е въпрас на вкус и Х.Силва не ми допада.
Дори и през ум не ми минава да споря, само ще вметна че съм чела книжки от Стоун на английски, в които е оповестено как и защо се разделят с Х. Силва.
В началото са двамата, а после всеки доразвива метода по свой си начин.
Благодаря все пак за кнажката, имам я от много отдавна, почти от първите които излязоха в България, може би ще се вслушам в съвета да я попрегледам пак

Относно подобен род лечебни медитации има доста литература, но не съм в България, а на чужд език литература да препоръчам някому е малко странно.

Желая всичко Хубаво и много Успехи и с много Усмивки !

Тема Re: лечебни визуализации и медитациинови [re: huanji]  
Авторkami (Нерегистриран)
Публикувано21.05.03 22:13

a cheli li ste "Izlekuvai jivota si" na Luiz Hei.iska mi se da chuq neshto po vuprosa .ne che knigata ne govori sama za sebe si.inteseno mi e dali samo po tozi nachin mojem da podobrim jivota si.dali istinata ne e samo v bojestvenoto i tova ne e li nachin da se prilepim kum materialnoto.a moje bi az sum na greshen put.istinata e che se chuvstvam malko oburkana.ako nqkoi moje neka mi pomogne po nqkakuv nachin.

Тема Re: лечебни визуализации и медитациинови [re: kami]  
Автор huanji ()
Публикувано21.05.03 22:38

Лично аз не съм я чел, но кажи за какво става дума.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.