|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
ЛЕЧЕБЕН ГЛАД
|
|
Автор |
Rallie (reiki) |
Публикувано | 13.01.03 10:49 |
|
Какво мислите за лечебния глад на Лидия Ковачева?
Идята е, че органите вместо да изразходват енергия да обработват храната отделят тази енергия за собственото си възстановяване.
| |
Тема
|
Re: ЛЕЧЕБЕН ГЛАД
[re: Rallie]
|
|
Автор |
RAYAR (непознат
) |
Публикувано | 14.01.03 11:09 |
|
Не че отричам Лидия, но предпочитам Малахов и Брег. По обосновани са.
| |
|
Наистина, Брег е за предпочитане. Тя и без това от него се е учила. Но което пише е така. Правилна е идеята.
| |
Тема
|
[re: huanji]
|
|
Автор | Mina (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.01.03 14:53 |
|
Molia, pishete nesto poveche za metoda na Bregt ili mi preporuchaite suotvetne literatura.
Blagodaria vi predvaritelno.
| |
Тема
|
|
|
Автор | 3нaeщ (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.01.03 20:05 |
|
Методът на Лидия Ковачева е правилен, но той не е цялата истина за здравето и живота и не е панацея. Той е само началото на пътя.
Аз съм гладувал по този метод вече 5-6 пъти за последните 3-4 години и всеки път се чувствам превъзходно след гладуването в сравнение с преди него. Последното ми гладуване беше сега през декември и януари. За две седмици свалих 15 килограма и ми е много по-лесно да се занимавам с йога. (Предишното ми гладуване беше пак две седмици, но през миналия септември. Тогава обаче свалих само 3-4 килограма, които по-късно възстанових.)
Много по-важно и по-трудно от самото гладуване е да се запази новото тегло, ако сте свалили някой и друг килограм. В противен случай ефектът от гладуването ще се сведе до нула.
Много по-голяма ефективност се постига, ако гладуването се съчетае с йога и след гладуването се продължи с йога. Но и това не изчерпва цялата истина ...
Всеки трябва сам да търси истината и пътя към нея!
| |
Тема
|
[re: Mina]
|
|
Автор |
huanji () |
Публикувано | 24.01.03 23:03 |
|
Книгата на Пол Брег за лечебния глад излезе у нас, ако не се лъжа. Потърсете на Славейков. Ако се окаже, че не е излязла, имам я преведена.
| |
Тема
|
|
|
Автор | Eлзa (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.01.03 23:50 |
|
Лечебен глад се практикува не само с цел отслабване, а за порочистване на орг. от задръствания, шлаки и почти хронични блокади. Подобно гладуване се прави по системата на австралийката Jasmuheen.
Успех с лечебното гладуване! С поздрав Елза
| |
Тема
|
[re: Eлзa]
|
|
Автор |
huanji () |
Публикувано | 27.01.03 11:43 |
|
И още заради доста неща се прави...
Кажи за ситемата на госпожата.
| |
Тема
|
[re: huanji]
|
|
Автор | Elza (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.01.03 12:00 |
|
Dovecera, ce sega byrzham
obsto e ot 21 dena, v koito ne se hrani covek s nisto, kato pyrvite 7 dena i ne priema tecnosti, a ostanalite 14 dni e na portokalovi sokceta i mineralna voda
Cao
| |
Тема
|
[re: Elza]
|
|
Автор |
huanji () |
Публикувано | 27.01.03 15:58 |
|
О'к.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|