|
Тема
|
Има ли нещо общо между ...
|
|
Автор | Pitanka (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.08.03 20:08 |
|
... процесинга за който говорите в този клуб и т. нар. движение или църква "ПРОЦЕСЪТ", който е съществувал в Англия
| |
Тема
|
Re: PS: Tези имам предвид
[re: Pitanka]
|
|
Публикувано | 10.08.03 21:00 |
|
Друга известна сатанинска църква е "Църквата на Страшния Съд", известна повече с името "Процесът". Основана е 1963 г. в Лондон от семейство Робърт Мур и Мери-Ан Маклийн, които променили фамилните си имена и започнали да се наричат Де Гримстън. Отначало те принадлежали към "Църквата на сциентологията", чийто основоположник е Лафайет Роналд Хъбарт. Първоначално "Процесът" приемал съществуването на двама богове - Луцифер и Йехова, но по-късно приема и Сатаната.
| |
Тема
|
|
|
Автор | xa !!! (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.08.03 22:26 |
|
ха такааа ! я разкажи нещо повече
между другото все някакви такива подозрения ме гризат като гледам колко агресивна е сциентологичната църква
| |
Тема
|
Re: Има ли нещо общо между ...
|
|
Автор |
ПЪTниk (ПЪТник) |
Публикувано | 11.08.03 10:10 |
|
Няма значение как се казва клуба, а какво казваме и правим в него!
Има едни машини дето чистят тоалетните външни ями за благото на живеещите там. Тези работници не са лайняри, просто си вършат работата, за да си вземат заплатата и за да живеят другите по добре.
Ти стой настрана за да не се омърсиш
^Главното не е фактът, а отношението към него. ^
| |
Тема
|
[re: xa !!!]
|
|
Публикувано | 11.08.03 15:53 |
|
Не знам чак толкова много по въпроса, но съм чела, че Лафайет Рон Хъбарт е прекарвал дълго време сред първобитните шанани по Карибите и е бил член на сатаниска общност в Англия - не знам дали това е бил точно "процесът".
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Kaлu (горска поляна) |
Публикувано | 11.08.03 18:37 |
|
Няма.