Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:03 15.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в чужбина
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Не ми давайте за пример българитенови  
Автор jensen-110062 (рекордьор)
Публикувано19.06.12 01:09

Редактирано от jensen-110062 на 19.06.12 01:09.

Тема Re:нови [re: jensen-110062]  
Автор Bиливap (Counselor)
Публикувано19.06.12 08:31

Това пак ли са някакви свободни съчинения, приписани на човек, който не подозира, че е казал това, в което го обвиняват?

Himbeer се представя за мен в различни клубове като имитира моя никнейм. Тролче :)

Тема Re:нови [re: Bиливap]  
Автор jensen-110062 (рекордьор)
Публикувано19.06.12 09:10

от де да знае човек

Тема Re: Не ми давайте за пример българитенови [re: jensen-110062]  
Автор ya2011 (умна)
Публикувано19.06.12 11:10

И ти ли се хвана на бг-журналистиката, която си съчинява интервюта дори на Дейвид Камерън? Странно защо още не съм видяла официално интервю или запис където тези му уж думи да са потвърдени от някаква не българска медия.

Аз ще ти кажа защо, защото той просто това никога не го е казвал...

Но разбира се вски може да си пише в блога каквото си пожелае.... както и става след това бг медиите цитират нечий блог и ето ти новина.

Редактирано от ya2011 на 19.06.12 11:11.

Тема Re:нови [re: jensen-110062]  
Автор Bиливap (Counselor)
Публикувано19.06.12 17:20

Мхм, ясна е работата. Блогчета с измишльотини.
Поне предупреждавайте като пускате линковете, че да не си губя времето да ги отварям.

Himbeer се представя за мен в различни клубове като имитира моя никнейм. Тролче :)

Тема Re: Не ми давайте за пример българитенови [re: jensen-110062]  
Автор The Fifth ElementМодератор (euphoria)
Публикувано19.06.12 22:38

Това е творение от блога "Бъзикилийкс – Истината такава, каквато можеше да бъде!?" . В дясно на страницата на блога пише : Всичко написано на тази страница е художествена измислица и не отговаря на действителността.

Щастлив е този, който може да вижда Слънцето ....

Тема Re: Не ми давайте за пример българитенови [re: The Fifth Element]  
Автор ya2011 (умна)
Публикувано22.06.12 19:02

Ами да но някой медии го препечатаха като новина.

Тема Re: Не ми давайте за пример българитенови [re: The Fifth Element]  
Автор ya2011 (умна)
Публикувано22.06.12 19:03

Иначе е факт, че не сме за пример, особено за Ангия, но е факт че сме със стабилни финанси и ядем толкова колкото си изкараме и не живеем на кредит, като южните ни съседи и общо взето цяла Европа и САЩ.....

Тема Re: [re: ya2011]  
Автор Фpeнг ()
Публикувано22.06.12 20:11

В отговор на:

... но е факт че сме със стабилни финанси и ядем толкова колкото си изкараме и не живеем на кредит, като южните ни съседи и общо взето цяла Европа и САЩ.....

причината за което е валутният борд- една от най крайните мерки срещу неадекватна финансова политика,която ограничава сериозно свободата на действие на БНБ....голямо икономическо постижение,няма що

Тема Re: [re: Bиливap]  
Автор BambiBambina (Dolphin)
Публикувано22.06.12 22:28

Да, точно така.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.