|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Не ми давайте за пример българите
|
|
Автор |
jensen-110062 (рекордьор) |
Публикувано | 19.06.12 01:09 |
|
Редактирано от jensen-110062 на 19.06.12 01:09.
| |
|
Това пак ли са някакви свободни съчинения, приписани на човек, който не подозира, че е казал това, в което го обвиняват?
Himbeer се представя за мен в различни клубове като имитира моя никнейм. Тролче :)
| |
|
от де да знае човек
| |
|
И ти ли се хвана на бг-журналистиката, която си съчинява интервюта дори на Дейвид Камерън? Странно защо още не съм видяла официално интервю или запис където тези му уж думи да са потвърдени от някаква не българска медия.
Аз ще ти кажа защо, защото той просто това никога не го е казвал...
Но разбира се вски може да си пише в блога каквото си пожелае.... както и става след това бг медиите цитират нечий блог и ето ти новина. Редактирано от ya2011 на 19.06.12 11:11.
| |
|
Мхм, ясна е работата. Блогчета с измишльотини.
Поне предупреждавайте като пускате линковете, че да не си губя времето да ги отварям.
Himbeer се представя за мен в различни клубове като имитира моя никнейм. Тролче :)
| |
|
Това е творение от блога "Бъзикилийкс – Истината такава, каквато можеше да бъде!?" . В дясно на страницата на блога пише : Всичко написано на тази страница е художествена измислица и не отговаря на действителността.
Щастлив е този, който може да вижда Слънцето ....
| |
|
Ами да но някой медии го препечатаха като новина.
| |
|
Иначе е факт, че не сме за пример, особено за Ангия, но е факт че сме със стабилни финанси и ядем толкова колкото си изкараме и не живеем на кредит, като южните ни съседи и общо взето цяла Европа и САЩ.....
| |
|
В отговор на:
... но е факт че сме със стабилни финанси и ядем толкова колкото си изкараме и не живеем на кредит, като южните ни съседи и общо взето цяла Европа и САЩ.....
причината за което е валутният борд- една от най крайните мерки срещу неадекватна финансова политика,която ограничава сериозно свободата на действие на БНБ....голямо икономическо постижение,няма що
| |
|
Да, точно така.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|