Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:21 24.11.25 
Българи извън България
   >> Българи в чужбина
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Подаръци....нови  
Автор KлинтъH (СилеН)
Публикувано23.12.10 09:16

Утре ще взимам подаръци за семейството.
Я кажете какво ще взимате вие, очаквам дейни жени да се включат пък и мъже дето разбират от молове, пазарувания и глупости.
Не съм влизал в мол от 100 години и не ща и да влизам ама утре ще ми се наложи(на 2 крачки от мен е един от най-големите в Кали)

Какво може да се вземе за подарък на 12-13годишно момиченце.
Пък и за 40-тина годишни хора.

Нещо нито много ефтино нито много скъпо, средата гоня.

Тема Re: Подаръци....нови [re: KлинтъH]  
Автор Фиши (Емарципанена)
Публикувано23.12.10 12:24

Имаш ли идея какво харесват тази хора? Девойката можеш да зарадваш с бижу ( стига да не е метълка и да си пада по кожените гривни

), за родителите й - нещо семейно - красив съд, изчанчена дъска за сирена, кошница с деликатеси и вино, ако обичат да ползват вана- соли, хавлии, пяна.
В краен случай парфюм за нея и за него от еднаква марка. Това не са толкова скъпи подаръци

Тема Да ти кажа, много е труднонови [re: KлинтъH]  
Автор Melany99 ()
Публикувано23.12.10 18:30

да улучш какво точно ще им хареса, особено на жените.

Що не вземеш по една гифт карта и да са доволни всички?

Придружени с цветя за жените, шоколад за тийн-овете и бутилка за мъжете?

Автор Malvina*** (ентусиаст)
Публикувано23.12.10 23:36

тинейджърката - има по магазините гердани като за тях ,сега са многомодерни кецовете- ако знаеш номер -шарени кецове и една блузка да се връзва цвета с кецовете......

Автор KakMapa (живот си кара)
Публикувано24.12.10 03:07

ах, как мразя молове!! ужас. просто ми е прекалено натоварено откъм хора, вещи, реклами... идва ми нанагорно след 30 мин. ако може всичко да купувам онлайн или в малки магазинчета- най-добре. в събота бях в един мол с идеята да потърся разни подаръци- в момента, в който влязох, ми стана неприятно и се забих в един салон, направих си маникюр и ми стана по-добре. :) след тва си купих още нещо за себе си и влязох за малко в няколко магазина и в крайна сметка си тръгнах от мола след час и нещо с нито един купен подарък! реших да търся онлайн.. сори, не ти помагам с тва, просто се оплаквам, щото днес пак ми се наложи да ходя в мол, но беше леееко по-успешно.

за 12-3 годишно момиче може някакви дрънкулнки- бижута. но питай майка й какви точно харесва. успех! трудно е да избираш подаръци, особено ако не общуваш често с хората.

_______

Тема Re: Подаръци....нови [re: Фиши]  
Автор KakMapa (живот си кара)
Публикувано24.12.10 03:09

парфюмите са много рискован подарък, защото всеки има различен вкус, но тийнейджърка може и да не е много капризна откъм миризми.

_______

Тема Re: Подаръци.... [re: KлинтъH]  
Автор irini ()
Публикувано24.12.10 04:27

На жена ти или приятелката и вземи парфюм - Жадор на Диор е добър избор и подхожда на почти всеки тип жена или пък експериментирай и вземи Синема, който е подходящ, както за млади момичета, така и за дами, които младеят. Също много хубав аромат има Дизайър ми на Ескада.
Подарък за момиченце на 13? Ами, струва ми се че дънки и блузка в цветове на мода /покрай Коледа винаги е на мода червеното/ е удачен избор и винаги ще и влязат в употреба, дори и да не се "влюби" в тях. Или пък фо бижу в огромни размери /кръщелницата ми по такива си пада/, или комплект гримове за тинейджърки, скоро мисля, че видях подобни на Есте Лаудер.
На мен ми е най- трудно да избирам подаръци на момченца от 10 до 15 годишна възраст. Дай някакви идеи! Утре ще ходя на "последен" пазар преди Коледа и са ми "останали" 3 подаръци да избера - все за момчета на тази възраст. Мъжът ми все за колички с дистанционно управление се "лепи", но на мен ми се струват банални. Някакви идеи?

Редактирано от irini на 24.12.10 04:30.

Тема Есте Лодър се казванови [re: irini]  
Автор Melany99 ()
Публикувано24.12.10 04:41

и J'adore въобще не подхожда на всеки тип жена.

Парфюм се подарява само ако изрично знаеш марката, която даденият човек харесва. Стига с тези съвети от козмо и жената днес!

После се чудим кво да ги правим тези парфюми и дънки и блузка в цветовете...

Тема Re: Есте Лодър се казванови [re: Melany99]  
Автор irini ()
Публикувано24.12.10 04:51

Използвам от почти три години Жадор и го купувах преди около половин година за подарък на три жени – на възраст 30 - 50 год. - останаха доволни : зная, че го използват, защото го "мириша, когато ми идват на гости". Когато не разполагаш с огромни средства за да купиш марков часовник, един марков парфюм е решение, мисля. Но си права за това, че е трудно да се избере подарък за жена, която не познаваш толкова добре. Какво да и купи според теб? Комплект тенджери на Фишер? Тогава ще е, когато ще го изпрати по живо по здраво и няма да пожелае да го види отново.... Въпреки, че са скъпи ....

Сега прегледах мненията отгоре, ГИФТ Карт е добре, но също ако знаеш, че магазинът за който си я купил е подходящ за жената, тоест - харесва и. Аз посмъртно не пазарувам от Марк анд Спенсър, например, а редовно получавам гифт кардс за там... Всичко е относително.
А дали се казва Есте Лодер или Есте Лаудер, не знам, защото не говоря френски - приемам, че ти говориш и от сега на сетне ще приема, че така се прознася. Весели празници, с пожелания за много здраве и успех във всяко начинание!

Редактирано от irini на 24.12.10 05:09.

Автор MitreШoпa (OнзиСъщия123итн)
Публикувано24.12.10 16:01

"...Какво може да се вземе за подарък на 12-13годишно момиченце.
Пък и за 40-тина годишни хора..."

С момиченцето нямаш чанс да улучиш, кеш $$$ е най подходящото. Само внимавай да не те обвинят за кандидат шугар' дади. За 40 годишните - напитки, европейски, коняци (за мъжете) и ликьори (за дамите).

THESE ARE MY PRINCIPLES. AND IF YOU DON'T LIKE THEM, I HAVE OTHERS.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.