Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:11 13.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в чужбина
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема Пресен доклад от Софиянови  
Автор Kumiko Yanaka (Her highness)
Публикувано30.06.10 17:24

тъкмо се прибрах и да докладвам положението

Прах, народ, боклуци, задръствания и тн. те са ясни - никаква промяна от миналата година.
По улиците всички намусени и не се усмихват - никаква промяна от миналата година.
Стоежите са замрели тук таме даже и зарязани това е промяна.

Не ясно защо всички даже и хора с добри професии ми разправят да не се връщам без да съм изказала намерение за подобно действие.
Единственото приятно нещо в тоя град са приятелите и даже все още се усмихват и те.

If you want to tell people the truth,
make them laugh, otherwise they'll kill you.

Тема Добре дошланови [re: Kumiko Yanaka]  
Автор himbeer (седмият елен)
Публикувано06.05.10 19:25

Ти не беше ли в Лондон? Ако да, то не разбирам с какво те е впечатлила София

Мен ме побъркват само дупките по улиците, иначе влиза в нормите ми за столица

И климатът ме притеснява, но със замъгляващото устройство е окей ( това е нещо, което прави въздуха много влажен, като в терариум )

А за хората, да , опитват се да се огледат в нещо, аз май им го давам и ги намирам за окей.

Как е времето там? Вали ли?

Аз пък докладвам, че днес се хващат щуки около София Много ме е яд че не съм видяла наживо

by himbeer

Тема Re: Добре дошланови [re: himbeer]  
Публикувано06.05.10 19:38

а то Лондон каква е дупка като изкл#чим центъра

не е истина ....
/аз съм в Манчестър май съм отвикнала на столици/
Впечатлила ме е с това, че там съм родена и израстнала и не мога да я позная вече.

Дупките по улиците и паважите въобще не смятам да ги коментирам те си бяха там и преди да замина от век и веков
Времето топло около 20- 20+и хората ама много неприлично зяпат мъже и жени .... айде мъжете ги разбирам ама жените не мога

Тема Аханови [re: Kumiko Yanaka]  
Автор himbeer (седмият елен)
Публикувано06.05.10 19:57

Дупките по улиците и паважите въобще не смятам да ги коментирам те си бяха там и преди да замина от век и веков

Сега сванах разликата

Предполагам, че онова със заговарянето на хората е по същата причина, иначе ти гарантирам че го няма. Нито в София, нито в друг град. ( Имам свидетели)

Времето топло около 20- 20+и хората ама много неприлично зяпат мъже и жени .... айде мъжете ги разбирам ама жените не мога

Оха, супер късмет си имала. Ние треперим от студ бррр и вали. Няма да се промени в близките дни.

А защо са те гледали? Да не си се разголила повече от тях ?

И аз в началото се чудех, но ми казаха, че ходя много леко облечена ( не неприлично, а с летни дрехи) докато другите са с якета.

by himbeer

Тема Re: Аханови [re: himbeer]  
Публикувано06.05.10 20:18

Ами на 20 градуса с какво да ходя

/аз с рокли ходя главно по всяко време/ и не съм разголена даже с якета вечер ходя .... и само крака съм показала. Вярно цветовете са ярки ама не е като да не са ги виждали ... освен да се чудят от къде съм си купила нещо по различно друга теория нямам за сега.

Тема Re:нови [re: Kumiko Yanaka]  
Автор Bиливap (Counselor)
Публикувано06.05.10 20:56

Те са те предупредили, да не би случайно да премине такава мисъл през главата ти

Do what works or do what's right?

Тема Re: Пресен доклад от Софиянови [re: Kumiko Yanaka]  
Автор witch777 ()
Публикувано07.05.10 00:25

оф, и на мен ми се ходи бе. има ли нещо интересно, купон, гаджета, ала бала?

Тема Re: Аханови [re: Kumiko Yanaka]  
Автор witch777 ()
Публикувано07.05.10 00:34

аз с рокли ходя главно по всяко време

ха, рокли...какво беше това? такова животно не съм обличала години. откакто се подстригах и като си сложа дънките и пуловера с качулката имам доста унисекс вид, но все пак не мога да мина за момче заради чертите на лицето и някои специфични извивки, издутини и заоблености по фигурата.

Тема Re: Пресен доклад от Софиянови [re: Kumiko Yanaka]  
Автор DarkSideМодератор (of the moon)
Публикувано07.05.10 09:50

Радвай се че имаш останали приятели в България, щот моите са в Америка, Германия, Бразилия, Австралия и так далее ...

Тема Re:нови [re: DarkSide]  
Автор Bиливap (Counselor)
Публикувано07.05.10 09:55

И моите се разпиляха по света последните няколко години :( Само една остана в София и тя мисли скоро да се пробва в Канада.
Контакт поддържаме само по Интернет.
Имам предвид приятелите, иначе познати ... много :)

Do what works or do what's right?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.