Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:41 13.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в чужбина
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
Тема Volcanic Ash Turns North Europe Into No-Fly Zoneнови  
Автор !Roxana! (Libertarian)
Публикувано21.04.10 16:57

Heathrow е затворен, за втори път в цялата му история (ако вярно броя какво пише в историята му).

Това, което виждам наяве днес, ми прилича на Хичкок. Струва ми се, че сънувам. Празно е навсякъде. Хората не си говорят за това. Пътищата са задръстени. Новини, още не съм гледала, но по нета новините са срамежливи.

Какво се чува в България, че това, което се говори тука официално, кошмарно ми прилича на Чернобил. Тук ми се присмяха на страховете.
Страх лозе пази, викам аз

Как е у Юропата? любезно да попитам?

Робът се бори за свобода. Свободният - за съвършенство.

Тема Кой пита,нови [re: !Roxana!]  
Автор jamie (градинар)
Публикувано16.04.10 01:34

островитяните ли?

Ойропата си лети, къф пепел - хруска ли в зъбете?

Тема Re: Кой пита,нови [re: jamie]  
Публикувано16.04.10 01:37

Бе разкарай се оттука бе патладжан

Тема ПП:нови [re: !Roxana!]  
Автор jamie (градинар)
Публикувано16.04.10 01:39

Но Флай= Без Мухи ли трябваше да значи?

Че имам там един риболов...

Тема Е пък каквонови [re: jamie]  
Автор himbeer (седмият елен)
Публикувано16.04.10 01:45

сега няма да летят самолети над главата ми

Малко скучно само с небето, но пък е разнообразие

п.п. Ако продължава да е така, ще си купя щора за прозореца. И като се събудя ще гледам само в тавана

Сега сериозно, изригване на вулкан винаги има климатични (и не само) последици. Но и още е рано да се каже какви точно ще са те. Щом Великобритания не е затрупана с пепел и нищо освен самолети и шок не се чува/чете,значи е поносимо.

by himbeer

Редактирано от himbeer на 16.04.10 01:47.

Тема Re: Е пък каквонови [re: himbeer]  
Публикувано16.04.10 02:14

Химбеер (бе как се чете ника ти?) не е шега...

Хийтроу е затворен, и кьопав смолет не лети цял ден сега не се шегувам, самолетите ми летят над главата денем и нощем, спасение няма, това е цял западен Лондон и еъриа до 20 мили наоколо.

Навсякъде има съобщения, че Хийтроу и летищта са затворени и полетите са канцелирани. Значи, даже през зимата, когато тука наваля малко сняг и хората полудеха от 30 см сняг, такова чудо нямаше и ви казвам, че това не съм го виждала и кошмарно ми прилича на ок, на "1984".

Абе неспоря за Хичкок или Соларис ся.

Само казвам, че такова историческо чудо, да се отреже Европа от света по този начин??? какво наистина се случва? не мога да си представя какво точно се случва, щом северна Европа е отрязана тотално от днес. Казвам ви, кьопав самолет не чувам и вижам, еба си, тук самолетите излитат и кацат по 3 на минута,ако и да не ви се вярва, това е най-голямото летище в света

Тема Re: Е пък каквонови [re: !Roxana!]  
Автор К (неземна, де)
Публикувано16.04.10 06:15

Роксанке, нещо си се объркала май

. Хийтроу не е най-голямото летище в Европа, а летището на Франкфурт на Майн, второ Англия не е северна Европа и трето имаш големи претенции, но граматиката не ти е стихията май. И сега може още повече да се тюхкаш стига да искаш

Тема Re: Volcanic Ash Turns North Europe Into No-Fly Zoneнови [re: !Roxana!]  
Автор Ф (SandsInMyShoes)
Публикувано16.04.10 07:37

Изригването на вулкан под ледника Ейяфятлайокутл в Исландия обърка въздушния трафик
(От

)
Само се опитай да му прочетеш на този ледник името, м?

Природна работа е това, показваща зависимостта на човешкото същество от величието й.Ще се разнесе пепелта.В историята се посочват примери, когато пепелта от вулкан е обвивала земната повърхност в продължение на дни, но поради липса на комуникации не е имала тази инфо такова поразително въздействие.Е, това се казва замърсяване!

Тема Re: Volcanic Ash Turns North Europe Into No-Fly Zoneнови [re: Ф]  
Автор К (неземна, де)
Публикувано16.04.10 09:27

И ако ще продължи да изригва пепел още 2 години както е било при последното му изригване, как ли ще се придвижват хората на големи разстояния

. Ще ми е много интересно.

Тема Простено й енови [re: К]  
Автор himbeer (седмият елен)
Публикувано16.04.10 09:52

В темата написа, че не е чела новини и хората не говорят за това, а вулканът изригва за последните 4 седмици 2 пъти.

Така че да живее дирь

Да оставим настрана летищата, в момента май са единствените обсъждани.

Последиците от изригването още не са обявени в прав текст, защото вулкана продължава да бълва прах, но това далеч не значи че нещата са непредсказуеми в някаква степен.

Но който има идея, как да спрем вулкана, може да я напише във форума и Митре ще я предаде на по-горна инстанция

by himbeer

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.