|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема
|
do Exte
|
|
Автор |
pesho.konia (старши) |
Публикувано | 26.02.10 03:17 |
|
Exte,
Искам да проверя доколко си запозната с английските фрази, за да ти определя нивото. Избери правилния отговор, за да довършиш следното:
penny wise, pound ...
A) my ass
b) foolish
Моля другите клубари да не и подсказват!
Редактирано от pesho.konia на 26.02.10 03:19.
| |
|
Абе, сладък, някой ти каза на теб да задаваш подобни въпроси в ГЗС..... Там им е мястото. Чак си купих речник на жаргона в САЩ за да започна да те разбирам какво искаш всъщност да кажеш, а не това, което на практика си казал.... Та - подобни въпроси: там. Тук сме (или поне се опитваме да се правим) на много сериозни хора. Хиляди целувки!!!! (просто е израз, не ми се нахвърляй, че не ги искаш моите целувки!!!)
| |
|
Мен ми е интересно дали Екстето е готина пичка и дали има хубави цици.
Giants Fan
| |
|
т.е не разбрах защо търсиш интелигентност в жена?Това питах горе
Giants Fan
| |
|
ахахахахха
| |
|
Кастинг, хм?!
п.п. Преди 9-10 годни правех един чужд тест, по специалност, която съм учила, но нивото беше по-високо от това, което съм завършила. Трябваше да напрегна малко логиката, а идеята да "помогна" за теста беше единствено езика
Но това тук е ...
Защо ти е? Да се разбирате, когато говорите насън?!
by himbeerРедактирано от himbeer на 26.02.10 15:48.
| |
|
да пита от зор човека - сигурно и сам се чуди кой е верния отговор
| |
|
Диа Пийта (ей кей ей пешо.коня),
Афта рийдин йо поуст, ай садънли гот ди ърдж ту шеа дис: уай донтю гоу ту да бек аф да кю. Тенкс.
П.С. Ю спел кю лайк дис: кю ю и ю и.
П.П.С. А кен олсо сей ол дис уит ан айриш, скотиш енд оустрейлиан аксент. Джъст фо да рекърд, а хев бийн уъркин он май джърман аксент фо куайт съм тайм нау. Фор екзампл: ви вил олуейс рул да уърлд анлес уан дей ви гоу вит да феерис енд дисайд дет ви фенси драйвин акурас, макурас анд да рест аф зис шит-фо-енджин карс.
| |
|
Честно казано, от всичко, което съм чела от теб, щеше да е шок, ако интересите ти се простираха по-надалече.
| |
|
браво! много добър (5+)
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
|
|
|