|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Salar de Uyuni
|
|
| Автор |
DeltaVpn (минаващ) |
| Публикувано | 11.02.10 19:14 |
|
|
Посочват го, като една от най-интересните туристически дестицании в Чили, заради фантастичните залези и ятата от Фламинго. Стана известно място и покрай филмите на Джеймс Бонд. Намира се на високо плато в Андите. Наблизо е пустинята Атакама, на границата между Чили и Боливия. Мисля да отида до там на романтично пътуване. Някой българин ходил ли е до там, да разкаже?
"Dinosaurs never saw what hit them"Редактирано от DeltaVpn на 11.02.10 19:17.
| |
|
|
|
После да разкажеш. Аз не съм била там, но сега прочетох , че нощите били много студени, бррр добре си се ориентирал с романтиката На мен ми се струва и доста приключенско, но окей, романтика Кога ще летиш до там?
п.п. Един мой приятел от пясъчника (израстнали сме заедно) лети често до Перу (от където жената , от там и родата), той е много склонен да се убеждава да мръдне встрани и да отидем до там, ето идея и за мен
by himbeer
| |
|
|
|
Аз не съм била там, но сега прочетох , че нощите били много студени
Да, там е леко марсиански тип климат, уникално място . До идеята да ходя до там се стигна след разговор с един колега аржентинец, който е бил там, и ми каза че си заслужава. Ще взема джип под наем, трябва да е здрава машина да катери по каманаците на Андите. Имам си GPS-и. Ще гледам да съм екипиран.
Кога ще летиш до там?
Ще е към Август.
"бррр добре си се ориентирал с романтиката"
Омръзнало ми е от лъскави витрини с бижута и палми, а всъщото време по света има уникални кътчета, за които незнаем. Може да е приключенско, да няма теракотена баня, но подобни пътувания се помнят докрая.
"Dinosaurs never saw what hit them"Редактирано от DeltaVpn на 11.02.10 21:16.
| |
|
|
|
Зашеметяващо уникално е. Иди! Само се подготви, че няма да е никак комфортно и няма да прилича на никое тове пътуване до сега. Имаш какво да видиш и почувстваш. Очаквам с нетърпение пътеписите ти тук.
| |
|
|
|
Ще си през сухия период там
Нагласата ти е супер, и екипировката е важна, аз го правя дори и в България И винаги е имало защо, а и по-малко стрес като нагазя с обувки във езеро през октомври
Оха, това наистина е яко, няма кой знае какво негативно да ти се случи. Само като станеш по-....приключенолюбител, с жените ще стане хм... по-особено. Аз не смея да съм от отворените, и да кажа, че навсякъде бих отишла, след като имам екипировката
ахххммм сега ме запали, а съм планирала годината, по-точно отпуските
by himbeer
| |
|
|
|
Можеш да следиш този сайт, българин пътешества в Южна Америка, ще посети и салара. Разказва си пътешествията, има много снимки.
| |
|
|
|
Това момче е стар мой бивш колега.
Междудругото много смело начинание, аз не мога да го направя това, ама аз съм си страхливец.
Giants Fan
| |
|
|
|
Супер е, мерси :)
"Dinosaurs never saw what hit them"
| |
|
|
|
И аз имам един авер, пак българин. Ходи до Индия и Непал. Качи се до базовия лагер в подножието на Анапурна в Хималаите.
Хората ходят на места, за които много хора дори не са чули. Едно от тях е пътуване до "Сухата долина" и "Райският залив" на Антарктида. Пътуване до там, с туристическа фирма и добра екипирова струва $8000 на човек. Тръгва се с голям кораб-ледоход от Пунта Аренас (Чили).
"Dinosaurs never saw what hit them"Редактирано от DeltaVpn на 11.02.10 23:08.
| |
|
|
|
Само мога да се преклоня пред тези хора.
Мен ако питаш красотата на света не е във комерсиалните неща дето цял свят им се "изрежда" примерно Вегас, Париж и т.н....не че не са хубави, хубави са.....
но тези места дето ти ги каза - и хората избрали тях ми говорят - индивидуалност, уникалност и други такива хубави качества на хората дето ги избират тези дестинации.....а не като овцете - баба Петка, ще ходи У Париж дай и аз да отида на Айфеловата кула.(примерно казвам, Париж си е страхотен град, но само за илюстрация на идеята)
Giants Fan
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|