|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема
|
следваща кола
|
|
Автор |
pesho.konia (старши) |
Публикувано | 27.01.10 18:00 |
|
В този форум помогнахте да ме убедите в нещо. Българите никога няма да възприемат японските коли като баровски. Те японците затова и не се състезават на европейския пазар. За българина лексъс и мазда явно са едно и също. Ако се връщам за БГ-то сигурно ще трябва да продам Акурата...но дано не се налага. :)
| |
|
много добре си започнал да се ориентираш!!! Има неща,които са един вид "класика" всичко друго е компромис! Та за колите в БГ основно Мерцедес,БМВ,Порше и Ферари.И някои от "джипковите" им модификаций.Аз до сега съм сменил много коли ама мнооого! И в интерес на истината от Японските (преди време и Аз мислех така: че са,като запалки еднодневки... като куия Кока Кола-с тънки ламарини и недай Боже ако се "изпляскаш" някъде двигатела влиза в купето...) съм доволен от Мазда и Субару.Жена ми навремето смени 2 Дайхацу Шарад... не слизаше от тях...Малка икономична,паркираш навсякъде...Аз (нали съм грандоман) харесвам Американски коли..,но модели до 85/та...и някои до 92/ра, само те са "истински"... Та в тоя ред на мисли тук при нас в центъра е малък ад... да намериш паркинг и са "газ съкар" ама ми е гот!
Остави това... да не се отплесваме от темата. Стой си там баце и не мисли за връщане и разни кратки "отскоци"... каквато си теменужка,ще спреш тоягата с гърди и много, ще ревеш! Както навремето не послуша хората за борсата и видя к'во стана!
["How much do you want for all of them?" ]
| |
|
чувал бях че се е о-борсил наш Пешко ама не му знам дивотиите. Я да разкаже тука, може да му помогнем
Пешка, не те виждам с NSX в България. Не че го имаш де. Инак най-ти отива Голф като те гледам, избери си номер от ПК/КН и си пей.
| |
|
ами да - лексъс, акура, мазда, субару, дайхацу шекел от 82-ра година...всички са в един кюп за средностатистическия българин.
| |
|
Аз карам TL:
| |
|
в американския формат.
И кого смяташ да впечатлиш с кола? Я верно я продай и бутни парите пак в борсата, да не се мъчиш дълго Твоята кола има сериозен дефект (задкормилното устройство)
| |
|
Тойотите в момента са в новините тук с открития дефект в педала за газта.
Четох днес една статия, че 8 модела Тойота се спират от производство в пет фабрики в САЩ заради проблема с педала.
Ето тези модели са с проблем - Sequoia, RAV4, Highlander, Corolla, Camry, Avalon, Tundra.
Та сега проверяват Тойотите тук дали имат същия проблем и е открит един случай.
Do what works or do what's right?
| |
Тема
|
Тъкмо щях да напиша
[re: jamie]
|
|
Автор |
himbeer (седмият елен) |
Публикувано | 27.01.10 21:40 |
|
за майка ми, че кара Хонда и като се возя до нея, с едната ръка държа ръчната спирачка, с другата дръжката над прозореца
От коли не разбирам, кара се както всяка друга кола от класата, важно е кой седи зад волана
by himbeer
| |
|
великия дефект да ти се подпъхне стелката под педала... няма що.
Освен Тойта проблема го имат всякакви други - но не обръщат внимание.
| |
|
майка ти нов акорд ли кара или? осъзнаваш ли, че има доста голяма разлика между нов Акорд и нова Acura TL и огромна бездна между тях и стара хонда нисък клас? Acura TL е 3.2 литра, 258 конски сили, луксозен кожен салон, качествена мощна звукова уредба, климатици, компютър, който примерно ти мери налягането на гумите, седалки със затопляне и какво ли още не! Acura TL е в един клас с БМВ!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|