|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
Тема
|
препоръчайте ми
|
|
Автор |
witch777 () |
Публикувано | 11.02.10 14:18 |
|
къде е най-доброто място в гърция да си купя една къщурка за лятото там, с изглед към море, хубави гъркини, 365 дена слънце и горещо време и т.н.? английското време сериозно ме нерви, тъй че тука ще си правя кинтажа, пък ще го харча на по-хубави места.
| |
|
Понеже съм задавала същия въпрос на доста гърци миналата година, ще ти кажа, че имаше сериозен превес в полза на Пелопонес и островите Получих и съвети да НЕ се доверява човек на гърците като продавачи, защото имат склонност да надуват цените х5, както и да се прави обстойна проверка дали документите на жилището са изрядни от юридическа гледна точка, защото едно и също жилище се продава и препродава на няколко собственика и накрая ... сещаш се Важно е да се огледа и в какво състояние е къщурката, има ли нужди от ремонти и така нататък. А, да - не било желателно да се купуват строежи на самия бряг, защото на много места имало свлачища, за които продавачът, разбира се, забравя да те уведоми Изобщо - умната за подводните камъни преди да си сложиш подписа
Do what works or do what's right?
| |
|
аха, ок. ще го имам предвид. както казах, тая страна освен за правене на пари и за 1-2 мои хобита не става за друго.
| |
Тема
|
Re: препоръчайте ми
[re: witch777]
|
|
Автор |
isah (непознат) |
Публикувано | 11.02.10 18:31 |
|
Остров Крит, Хания
| |
|
Остров Лесбос.
По-добре тъп и як, отколкото само тъп.
| |
|
явно по студените страни с гаден климат се правят пари, а в топлите страни ги мързи да бачкат и си живеят живота
| |
|
Относно "хобитата ти"... има там един остров май лезбос се казваше? Потърси къщичка там? Защо не помислиш за Испания например?Гърция не е по-добър избор.Макар,че отсега цените,ще се згромолясат там.Нещо като в БГ... иху иху и после тихУ...
["How much do you want for all of them?" ]
| |
|
И Испания, и Португалия са тръгнали по същата спирала надолу като Гърция.
| |
|
Или пък живеят от парите на чужденците от северните страни?
| |
|
достатъчно пари май - инак Гърция е приятна, мнооого приятна. Особено ако си "воден" тип
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
|
|
|