Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:52 07.11.25 
Българи извън България
   >> Българи в чужбина
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема баф маамунови  
Автор witch777 ()
Публикувано11.01.10 19:02

закъснях само половин час на един паркинг и ония глупаци ми сложили честитка. сега трябва се бръкна 25 пандура да им пълня гушата.

Тема Re:нови [re: witch777]  
Автор Frenger (She)
Публикувано11.01.10 19:17

в моя град в БГ с широките разделени с мантинела булеварди има место за всеки под слънцето

един път с цялата си наглост се ръгнах на служебния паркинг на МВР..баш вътре пред самата врата..портиерът щеше да ме изяде,ама аз се правя на гламава..че чак и го питам къде да я оставя тогава,пък той намусено "тук наблизо няма места за паркиране"..изкарах и паркирах на съседния булевард със знак за паяк.. както бяха сторили и 20ина преди мен много впечатлена бях как всеки ден си намирах местенце,та дори и без пари..тук рядко се изкарва такъв късмет

Тема Re:нови [re: witch777]  
Автор Bиливap (Counselor)
Публикувано12.01.10 00:49

Честитка

А при нас ще намалят броя на местата за паркиране, за да поощрят хората да ползват градски транспорт и немоторни превозни срества

Do what works or do what's right?

Тема Re:нови [re: Bиливap]  
Автор Фиш (SandsInMyShoes)
Публикувано12.01.10 09:30

Вил,
не ми казвай, че има изобретение снегорин с педали

Тема Re: баф маамунови [re: witch777]  
Автор OнзиCъщия123ит.н. (ex marxist)
Публикувано12.01.10 14:01

Мен пък ми тръшнаха към 200 евро глоба за пушене в градинка на кафене, аде де!?! И то не от полицията а градски инспектор...инспекторка...

Кое най ме е яд че с полицаите се оправям, прощават ми за шофиране без колан, ползване на селуларен телефон, не даване на намигалка и други дреболии. Просто им се усмихвам чаровно и си признавам и после плахо питам - а може ли да мина САМО с предупреждение? И минавам, ама с тази пустема - ЙОК.

Поне си направих душевната чекия че после си пафках цигара от фас защото "теоретически" си платих за кефа. И 'ке се съдя, като за първо хващане нарушаване на специфичния закон, по принципа "объркай чиновника/системата с неполучена поща". Съдиите по нашенско МНОГО обичКат като чиновници не спазват регламента, от който си нямат и понятие. Щото ако бяха схватливи нЕмаше да бъдат чиновници.

I REFUSE TO JOIN ANY CLUB THAT WOULD'VE ME AS A MEMBER!

Автор ALEX_D_GREAT (========>ВЕЛИК )
Публикувано12.01.10 15:11

На ти са чужбина

Тема Re:нови [re: Фиш]  
Автор Bиливap (Counselor)
Публикувано12.01.10 17:38

Не съм виждала такива, но ще си купя един, ако продават

Всъщност доста са бързи с реагирането при обилен снеговалеж.
Десетина минути след като заваляха едрите парцали, вече пърпореше снегорин из кварталните улички
Да се чудиш от къде изникват толкова бързо
Но в Берген ще намалят местата за паркиране заради замърсяването на околната среда
Пуснали са и безплатни автобуси да извозват хората до работните им места (центъра) сутрин

Do what works or do what's right?

Автор _Jess_ (толерантна)
Публикувано12.01.10 18:32

Бе много са люти при вас с тези глоби

.
На мен за 15 мин пресрочване ми взеха само 5 евро, но това беше малко градче, в големите май е като при вас.

Тема Re: баф маамунови [re: OнзиCъщия123ит.н.]  
Автор ZainGadol ( Брутален )
Публикувано12.01.10 20:44

Направо ме смути....

В Тел Авив ли ти се случи това?Тая кучка е била недо*бана!Те тука май ги избират в мищарата все такива с комплекси.Аз преди 10/тина дена хапнах дървото със 250 шекела за место на,което паркирам и то не един път...А "уж" се познаваме... то май поговорката:"Приятел полицай е змия в пазвата" е международна...

["How much do you want for all of them?" ]

Тема Re:нови [re: Bиливap]  
Автор Фиш (SandsInMyShoes)
Публикувано12.01.10 21:20

А!Давай да реализираме идеята

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.