|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема
|
Genadi, Lubo i Albena-suwet
|
|
Автор |
ChristianVieri (1.CSKA) |
Публикувано | 17.12.09 22:39 |
|
Shto ne se probwate pri Slawi? Mislq che imate talant. Mislq, che bihte mogli da razsmiwate s uchastiqta si sunarodnici ot Bg i cql swqt. Suwsem seriozno
| |
|
горкичкият емигрант
| |
|
ako znaesh samo, kolko si prosta...kompleksirana...opaa, zabrawih, che si ikonomistka, towa sa moje bi (bolshinstwoto) edni ot nai-elementarnite hora. Carica sred slepite...w rodniq internet:) Lozenec, kolata, Cherwilo = Uspeh. Werno e, takiwa sa kriteriite w Bulgariq, za sujalenie, tam, horata sa po-prostichki. Jalko za hubawata ni strana.
| |
Тема
|
Re: Genadi, Lubo i Albena-suwet
[re: Aлбeнa]
|
|
Автор |
Бapбapeлa (петата стихия) |
Публикувано | 17.12.09 23:57 |
|
махни тия големи очила - половин екран заемат , защото няма да си играя да ги трия, а ще реша проблема генерално .
големите повече от половин екран снимки- в линк само .
| |
|
и аз съм икономист, току виж съм се засегнала.
откъде тия твои наблюения че икономистите били на-елементарните хора. ми аз ако започна да коментирам учените какво ще стане . като гледам на БАН в България какъв голям бюджет са му гласували и за 2010 година, а от там нищо съществено не вадят от десетилетия ....
| |
|
Здравей!
Широко скроена личност съм и съвети приемам всякакви. Откакто станах милионер започнах да виждам нещата доста избистрени, някак си от високо.
Предполагам, че виждаш някакъв комедиен елемент в мненията на успелите българи. Това е нормално - много хора изпадат в горчиво отрицание когато стане дума за материалните успехи на една личност. Искам да ти кажа, че не бива да ни разглеждаш като някаква заплаха срещу собствената ти вяра в себе си. Това, което си ти не е лошо. Ти не си неудачник. Виж само как се справяш с интернет! Знаеш ли колко хора не могат да боравят с компютри например? Да си богат не значи непременно да си щастлив - и ние имаме проблемите си. Е, вярно е, че не смятаме колко ще ни струва един самолетен билет първа класа до Ню Йорк например, но за сметка на това и ние изпитваме тъга, ярост или болка. Аз днес бях нещастен - свърши ми течността за чистачки в AMGто.
Слави е трудолюбив българин. Прави му чест това. Надскочил е много от своите хора. Като за плевенски селяндур и комплексар се е издигнал доста. Поне е милионер.
| |
|
в няколко поста досега намекваше, че имаш по-специални правомощия в този клуб. нещо от рода на 'ще ги оставя да си пишат, но да помнят аз коя съм тук'. някои от нас са в тези клубове откакто ги има и сме се нагледали на модериращи хора всякакви:) тоест - никаква изненада.
как така преди не ти пречеха тези очила в сума ти постове? ако сме те засегнали, че не ти обръщаме достатъчно внимание ето - аз ти обърнах!
един модератор ако има някакви забележки е добре да ги споделя в лична бележка. смятам, че албена е разбрана и класна жена с много пари и ще направи каквото я помолиш. няма нужда да го виждат това всички наяве или ти имаш такава нужда може би
| |
|
и аз съм икономист. скапа ми самочувствието. язък за кредитните карти, язък за мерцедесите, язък за парите.
| |
Тема
|
Re: Genadi, Lubo i Albena-suwet
[re: LuboPenev]
|
|
Автор |
Бapбapeлa (петата стихия) |
Публикувано | 18.12.09 00:13 |
|
пречеха ми очилата и не само на мен, а и по принцип големите картинки пречат .
като не се сеща сама, ще я подсетя....и, акъл не ми давай . време за големи обяснения- нямам.
| |
|
Ей, Любчо, много правилно го каза!
Много хора изпадат в отрицание като видят чуждите успехи.
Не само материалните ;)
Същото правят и много българи в България - изпадат в невероятно отрицание като видят успехите на българите в чужбина и започват да им се привиждат миене на чинии, социални помощи и други такива неща :)
Според теб защо се получава това отрицание?
Ap' exo koukla kai apo mesa panoukla!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|