|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Малко културен обмен
|
|
Автор |
Frenger (She) |
Публикувано | 05.08.09 22:02 |
|
обожавам музиката ..не мога да живея без нея..преди да дойда във Финландия ,преди дори да знам къде точно се намира тази държава,аз вече бях се влюбила в техния готик рок и ги чувствах дуШевно близки (заедно с босненския естраден поп ,не ме питате заЩо,просто ги харесвам)
и сега предлагам да си направим една тема с поздрави
обаче музикалното оформление трябва да е само от страната ,в която сте..за да придобием ние представа за културата ,в която живее всеки от съфорумците и да попътуваме виртуално
Българи ,вие съЩо давайте хубава музика от днеШните времена (мин.година за последно като си бях ми направи добро впечатление музиката на Миро )
хайде почвам:
една от може би най любимите ми евъргрийн песни със страхотен люрикс ,въодуШевен от новородения син на вокалиста :
No more stories are told today ...
| |
|
Alesha Dixon - Breathe Slow
По принцип слушам тотално различна музика от това (едни хард кор сатанински метъл групи, които почти никой не ги е чувал ), но нали искаш от страната, в която съм, та ето ти една мома англичанка, кефи ме песента, и момата си я бива.
| |
|
готино RnB парче...от Alesha знам предиШния й хит The Boy Does Nothing ,много добро кабаретно изпълнение на комерсиална музика...яка пичка обаче няма 6:5
обаче от ваШия край като запее Leona Lewis и настръхвам от красотата на гласа й ..и тя е откритие на Simon Cowell (този човек много го уважавам)..
хард кор сатанинска музика ли..аз Що съм чувала ,че Dimmu Borgir е най сатаниския от всичките сатанински
П.С редактирам се да добавя ,че много харесвам бритпоп:а..и то групи като Muse,Travis,Blur,Oasis,Keane,The Verve...
No more stories are told today ...Редактирано от Frenger на 05.08.09 22:51.
| |
|
Lily Allen - 22
Тази девойка наскоро ми направи впечатление, доста я слушат.
| |
|
Lily Allen визуално ми прилича на Кумико Янака (дано не ми се разсърди на сравнението)...и двете са с този неизменен "славянски" бретон и права кестенява коса...силно се съмнявам и надявам (в обратното) обаче наШата съфорумка да е алкохолизирана като певицата и да се появява гола под прозрачните си рокли по партита
No more stories are told today ...Редактирано от Frenger на 06.08.09 00:07.
| |
|
Lily Allen - Not Fair
Какво ще кажеш за тоалета й?
| |
Тема
|
Re: Малко културен обмен
[re: Frenger]
|
|
Автор |
Koфтият (пристрастен) |
Публикувано | 06.08.09 04:41 |
|
И .... понеже не съм виждал Кумичка как изглежда, поне да видя Лили Алън....да добия някаква представа... ?!?
Музика от страната, в която живея ? Ето, парче, 100 % по мой вкус. Мъничко само текста се разминава, понеже аз хич не съм в наркотиците, но пък има педагогически замисъл.....та се компенсира. С други думи - стой на страни от наркотиците, да не гушнеш босилека рано рано.
Поздравявам ви всички.
| |
|
готино,Кофти,мерси за поздрава .. никога не е за подминаване един добър олд стайл рок н ролл бийт
аз тези не бях ги чувала,но пък точно затова пуснах темата ,да си обогатявам културата от най различни места и хора
оЩе поздрави: като казах Босненски поп ,хайде да сложа тук и най любимата ми песен ..толкова любима,че по предмета "transitional economics" избрах да представя Босна и Херцеговина и накрая завърШих PPSа си с това парче :
| |
|
лелее,страШна е
тази песен я чух за първи път на един Шопинг тур в любимия си H&M . разпознах я по гласа ,но не знаех как се казва песента ..а толкова ми бе направила впечатление,че зарязах подбора на дрехи (първи и единстен път в живота ми ) и се заслуШах
мерсииии
| |
|
Вокалистката е много яка, чак ме хвана яд, че не е от моята рейнбоу партия (прочетох в коментарите в ютюб, че била омъжена). За момент се замислих дали не е, щото с тоя дрезгавичък глас...
Става!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|