Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:07 08.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в чужбина
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Малко културен обменнови  
Автор Frenger (She)
Публикувано05.08.09 22:02

обожавам музиката ..не мога да живея без нея..преди да дойда във Финландия ,преди дори да знам къде точно се намира тази държава,аз вече бях се влюбила в техния готик рок и ги чувствах дуШевно близки (заедно с босненския естраден поп ,не ме питате заЩо,просто ги харесвам)

и сега предлагам да си направим една тема с поздрави

обаче музикалното оформление трябва да е само от страната ,в която сте..за да придобием ние представа за културата ,в която живее всеки от съфорумците и да попътуваме виртуално

Българи ,вие съЩо давайте хубава музика от днеШните времена (мин.година за последно като си бях ми направи добро впечатление музиката на Миро )

хайде почвам:
една от може би най любимите ми евъргрийн песни със страхотен люрикс ,въодуШевен от новородения син на вокалиста :

No more stories are told today ...

Тема Re: Малко културен обменнови [re: Frenger]  
Автор bluestar1 ()
Публикувано05.08.09 22:13

Alesha Dixon - Breathe Slow

По принцип слушам тотално различна музика от това (едни хард кор сатанински метъл групи, които почти никой не ги е чувал ), но нали искаш от страната, в която съм, та ето ти една мома англичанка, кефи ме песента, и момата си я бива.

Тема Re: Малко културен обменнови [re: bluestar1]  
Автор Frenger (She)
Публикувано05.08.09 22:35

готино RnB парче...от Alesha знам предиШния й хит The Boy Does Nothing ,много добро кабаретно изпълнение на комерсиална музика...яка пичка обаче няма 6:5

обаче от ваШия край като запее Leona Lewis и настръхвам от красотата на гласа й ..и тя е откритие на Simon Cowell (този човек много го уважавам)..

хард кор сатанинска музика ли..аз Що съм чувала ,че Dimmu Borgir е най сатаниския от всичките сатанински

П.С редактирам се да добавя ,че много харесвам бритпоп:а..и то групи като Muse,Travis,Blur,Oasis,Keane,The Verve...

Редактирано от Frenger на 05.08.09 22:51.

Автор bluestar1 ()
Публикувано05.08.09 23:20

Lily Allen - 22
Тази девойка наскоро ми направи впечатление, доста я слушат.

Автор Frenger (She)
Публикувано06.08.09 00:04

Lily Allen визуално ми прилича на Кумико Янака (дано не ми се разсърди на сравнението)...и двете са с този неизменен "славянски" бретон и права кестенява коса...силно се съмнявам и надявам (в обратното) обаче наШата съфорумка да е алкохолизирана като певицата и да се появява гола под прозрачните си рокли по партита

Редактирано от Frenger на 06.08.09 00:07.

Автор bluestar1 ()
Публикувано06.08.09 00:09

Lily Allen - Not Fair

Какво ще кажеш за тоалета й?

Автор Koфтият (пристрастен)
Публикувано06.08.09 04:41

И .... понеже не съм виждал Кумичка как изглежда, поне да видя Лили Алън....да добия някаква представа... ?!?

Музика от страната, в която живея ? Ето, парче, 100 % по мой вкус. Мъничко само текста се разминава, понеже аз хич не съм в наркотиците, но пък има педагогически замисъл.....та се компенсира. С други думи - стой на страни от наркотиците, да не гушнеш босилека рано рано.

Поздравявам ви всички.

Тема Re: Малко културен обменнови [re: Koфтият]  
Автор Frenger (She)
Публикувано06.08.09 10:48

готино,Кофти,мерси за поздрава .. никога не е за подминаване един добър олд стайл рок н ролл бийт

аз тези не бях ги чувала,но пък точно затова пуснах темата ,да си обогатявам културата от най различни места и хора

оЩе поздрави: като казах Босненски поп ,хайде да сложа тук и най любимата ми песен ..толкова любима,че по предмета "transitional economics" избрах да представя Босна и Херцеговина и накрая завърШих PPSа си с това парче :

Автор Frenger (She)
Публикувано06.08.09 10:57

лелее,страШна е

тази песен я чух за първи път на един Шопинг тур в любимия си H&M . разпознах я по гласа ,но не знаех как се казва песента ..а толкова ми бе направила впечатление,че зарязах подбора на дрехи (първи и единстен път в живота ми ) и се заслуШах

мерсииии

Тема Re: Малко културен обменнови [re: Koфтият]  
Автор bluestar1 ()
Публикувано06.08.09 11:17

Вокалистката е много яка, чак ме хвана яд, че не е от моята рейнбоу партия (прочетох в коментарите в ютюб, че била омъжена). За момент се замислих дали не е, щото с тоя дрезгавичък глас...

Става!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.