|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
избори
|
|
Автор |
_liberty_ () |
Публикувано | 06.07.09 08:25 |
|
Благодаря на ВСИЧКИ Българи в чужбина ,че гласувахте.
дано този път сме сполучили с партия и бъдещ министър-председател
ДАНО най-накрая и за България дойдат по-добри времена
дано,амин!дай Боже
| |
|
и аз ще им БЛАГОДАРЯ и тук , нищо че вече благодарих в другата тема !!!!!
БЛАГОДАРЯ на всички, които живеят извън България, но им пука за България и отделиха часове за да дадат гласа си за бъдещето на България . !!!!!
| |
|
но им пука за България и отделиха часове за да дадат гласа си за бъдещето на България
-
["How much do you want for all of them?" ]
| |
|
Ако имаше повече избирателни секции сигурно щяха да стопят 93 хил гласа за ДПС от Турция. Радвам се на тия българи, които живеят в чужбина, но им пука за България.
на политиците в България им стане ясно, че просто няма да стане тяхната особено като ядосват народа и водят политика, която дърпа държавата назад и я превръща във феодално владение .
кой пееше ' комунизмът си отиваааа' .
| |
|
Едно голямо благодаря и от мен!
| |
|
удоволствието беше цяло наше:))))))
| |
|
| |
Тема
|
Да му е кеф на 4овек да гласува
[re: _liberty_]
|
|
Автор |
Sol Sol (непознат
) |
Публикувано | 07.07.09 13:08 |
|
като ви 4ете вас..
И се радвам.........Дано най_сетне и за нас изгрее сльнцето
| |
Тема
|
Re: Да му е кеф на 4овек да гласува
[re: Sol Sol]
|
|
Автор |
Koфтият (пристрастен) |
Публикувано | 07.07.09 13:17 |
|
We shall see what we shall see......
| |
Тема
|
Re: Да му е кеф на 4овек да гласува
[re: Sol Sol]
|
|
Автор |
Бapбapeлa (петата стихия) |
Публикувано | 07.07.09 13:43 |
|
пусни си и видеото, което е към статията .
бесепарското-депесарско управление, което умишлено не откри достатъчно секции ( освен в Турция разбира се - там секциите бяха много ) за да откаже българите в чужбина да гласуват - не успяха обаче .
ако намеря статия как са гласували българи и в други части на света ще постна и тях.
с една дума - НИЕ БЪЛГАРИТЕ УСПЯХМЕ . българите спечелиха изборите , а не политиците . ето тук в ликна една статия, която много ми хареса
поствам само един кратък цитат от нея :
Всъщност на 5 юли не победи ГЕРБ, нито лично Бойко Борисов, а избирателите. Те провалиха най-мрачния сценарий, в който щяха да бъдат набутани, ако не бяха отишли до урните и не гласуваха така консолидирано. Сценарият, както знаем, беше парламентът да се напълни с партии (повечето от типа "генетично модифицирани"), за да се осуети всяка възможност за съставянето на кабинет с ясен профил, още повече - дясноцентристки.
всичко зависи от народа, а не от политиците.
Бойко Борисов беше в царското правителство от 2001 до 2005 година като главен секретар на МВР. Добре видя как се сгромоляса НДСВ заради празни обещания и нереалистични срокове. Затова знае че не трябва да допуска такава грешка отново и мисля, че няма да я допусне .
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|