Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:49 12.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в чужбина
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема гледайте online BTVнови  
Авторbobena 6u6ulka (Нерегистриран)
Публикувано12.06.06 00:27

Здравейте, за тези, които се интересуват - можете да гледате BTV online по нета от този саит - neterra.net Качеството е добро, без забавяне..ако връзката ви е добра няма и накъсване. Трябва ви само регистрация.Единственият проблем е, че е възможно да нямате достъп до видеоматериалите първите няколко дни..не знам защо така...Аз нямах достъп 1 седмица и после никакъв проблем, гледам си..Има записи на всички предавания през последния месец. Дано да е било полезно за някого!

Тема Re: гледайте online BTVнови [re: bobena 6u6ulka]  
Автор NikiFin (videnie)
Публикувано12.06.06 15:51

о да знам - гледам го вече 9 месеца - много е добро

Автор Tepминaтop (простакь)
Публикувано13.06.06 05:27

Защо да гледаме БТВ?

Ignore et Impera!!!

Автор DarkSide (of the moon)
Публикувано13.06.06 11:53

Вчера гледах малко от спортен интерес. От всичките предавания само "Смях в залата" ми хвана окото заради Лафазанов. Него си го харесвам още от едно време. Предаването обаче е много зле, той горе долу се крепи, но гостите му са трагични. Въобще тотално изпростяване ми се видя. Никакво сравнение не може да става с френските и английските канали.

There is no Dark Side of the Moon really....
Matter of fact is, its all dark.

Тема Re: гледайте online BTVнови [re: DarkSide]  
Публикувано14.06.06 00:44

Аз не съм въодушевена от предаванията, повече гледам новините...Тъй като нямам телевизор, за мен е от интерес да гледам която и да е телевизия. Имах силно желание да видя шоуто на Салви, но нещо ми стори доста скучно...аз от интерес разпитах приятели за този сайт, но като че ли не се оправдаха очакванията ми за тази телевизия, която не бях гледала повече от 1 година. Все пак за новините, сутрешния блок и сблъсък си заслужава.....има там и някакви рекорди на гинес, понякога са интересни..друго,което харесвам е Другата България. Не е най-доброто, но е единствената online БГ програма по нета. Някои, ако знае интересна online програма по нета, даже да не е БГ, да сподели

Автор yoyo1 ()
Публикувано14.06.06 06:36

Здравейте. Може да посетите също така mediahopper /wwitv/ или tosiriartv. Има два фолк канала / който оби4а такава музика /, и телевизия горе-долу от вси4ки държави в света. ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ

Авторmaria (Нерегистриран)
Публикувано11.09.06 18:06

a az 4akam 3-ti den da mi izpratjat aktivira6tia link na po6tata,za da vljaza v saita.tova puk kakvo zna4i?

Автор Shokou_io_kurayami (НейноВисочество)
Публикувано11.09.06 18:11

значи аз толкова се радвах, че няма да гледам повече безумно тъпа телевизия и предавания водени от лигльовци и лигли .... че 3г. вече не съм се сетила за българска телевизия

не само не ми липсва но и когато се прибера гледам само новините ... даже и това ми идва много кошмар

DON’T GET ANGRY ... GET EVEN

Тема Re: гледайте online BTVнови [re: maria]  
Публикувано14.09.06 16:15

Ами това съм го писала преди 3 месеца, сайът вече е сменен, новият е neterra.tv

Тема Re: гледайте online BTV [re: bobena 6u6ulka]  
Авторpita6t (Нерегистриран)
Публикувано18.09.06 00:06

I kak da se registriram-niakolko puti opitvam i vse nemoga.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.