|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
klukata za vas v bulgaria: kak se priborvate ?
|
|
Автор |
mina17 (непознат
) |
Публикувано | 13.09.08 05:50 |
|
Za vsichki nas koito sme v 4ujbina se prikazva kakvo li ne, koga istina, koga ne, i v povecheto sluchai doukraseni istorii. Spodelete dali vzaimootnosheniata s rodninite vi se promeni otkakto ste izvan bulgaria.
| |
Тема
|
Re: klukata za vas v bulgaria: kak se priborvate ?
[re: mina17]
|
|
Автор |
4ereshka (минаващ) |
Публикувано | 13.09.08 10:15 |
|
Не се боря срещу клюките, не ме интересува кой какво приказва. Има хора завистливи които само с това се занимават, но не е мой проблем
| |
|
Не й обръщам внимание :)
Това е все едно да се бориш с вятърни мелници
Завистта и злобата са съвсем често срещани качества у хората покрай мен, с което доказват, че ги превъзхождам в нещо, което е важно за тях.
Било то външен вид, интелект, начетеност, социално положение, каквото и да е.
Комплексираните хорица винаги си намират повод да завидят, да създадат интрижка, да си измислят клюка и да я разпространят - представяш ли си как се борят с това известните личности, които четат какво ли не за себе си във вестници и списания?
Не се борят, просто си живеят живота
Иначе единствената промяна, която забелязах у роднините ми (изключвам родители и брат), е че започнаха много да ми се мазнят и да демонстрират невероятно как внезапно възникнали топли чувства към мен
За тяхно съжаление са много лоши актьори
Political language is designed to make lies sound truthful and murder respectable.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
zuzimuzi (Bulgarialainen) |
Публикувано | 13.09.08 21:38 |
|
Ами вече ми е все тая,не се боря..то всяко чудо за три дни нали?
Като минат годинки те позабравят....в началото може би само е дразнещо...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Mr.N (The real) |
Публикувано | 14.09.08 17:14 |
|
как пък точно сега пусна тая тема , оня ден тъкмо, говоря с майка ми и тя вика че някой си разправял на всички че съм бил забегнал от България щото съм крадял от работата ми в България и за да не ме хванат, съм емигрирал , викам й на жената-абе човек, стига с тия клюки,какво те интересува кой какво говорел, ми да не ти пука, нека си говори, който е тъп,да й вярва ,па по-умните дето могат да мислят,ще разберат че всичко тва са тъпизми и измислици . Бай дъ уей , или Между другото- чакам следващия път като се прибирам в Бг да видя дали ще ме приберат на летището още ,та си мисля по тоя повод ( клюките) , да се върна с чуждестранния паспорт и некой кат ме пита дали е верно, да им казвам че затва съм влезнал с чужд паспорт за да не могат да ме арестуват
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Фиш (SandsInMyShoes) |
Публикувано | 14.09.08 20:55 |
|
Все се сещам за онази мисъл:Дано ме се случи това, което ми мисли комшията, а не майка миАко не се сещаш, ще ти пиша разяснения
Бъди здрава и удовлетворена, какво си се закахърила за клюкерсите
Моят град:
Автор:Mr.Anderson
| |
Тема
|
[re: Mr.N]
|
|
Автор |
Фиш (SandsInMyShoes) |
Публикувано | 14.09.08 21:04 |
|
Да ти поръчам една театрална постановка за пред комшиите
Моят град:
Автор:Mr.Anderson
| |
|
Ранко ми е още да чуя клюки за себе си - карам 2-рия месец тука. Но съм съгласен с тази дето писа, че злобните клюки са от завист и от комплекси.
Много хора (деца и родителите им) не осъзнават, че има неща, които можеш да направиш за себе си (за децата си) само веднъж. Минат ли годините, всичко е свършено и не може да се поправи. Абе може да си купиш диплома с високи оценки, ама после хората все ще видят колко ти са действителните способности.
Та аз си обяснявам злобните клюки основно със завист и потребност за омраза. Защото има хора, които може и да искат да се уредят добре в чужбина, но... в училище са се занимавали с глупости, ако са ходили в университет - са гонили тройката, а иначе са се запивали по купони (като във вица за негърчето: „Ти се радвай, мами, че не лаеш...че какъв щур купон беше тогава...“).
Ако е рекъл Всевишният - ще поживеем, ще видим и може и да чуя клюки за себе си. За мен е важно какво мислят за мен хората, на които държа, които ме обичат. Те са доказали, че ми мислят доброто - и се радват за мене. Е, жал им е, че не се виждаме толкова често, колкото преди. А какво ми дреме какво мислят и говорят злобарите?!
Най-после извън България!
| |
Тема
|
[re: Mr.N]
|
|
Автор |
Бapбapeлa (петата стихия) |
Публикувано | 14.09.08 22:34 |
|
Майтапчия !
я си влизай с българския паспорт и изобщо да не ти дреме кой какво говорил.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Бapбapeлa (петата стихия) |
Публикувано | 14.09.08 22:39 |
|
Винаги ми е било чудно какъв е тоя клюкарски мерак - на завист ми прилича или някакво оправдание. Ми да излязат и те от България, да видят какво е и тогава да си измислят .
Фиш е права. дай да ти спретнем един правдободобен сценарий каква роля да играеш пред роднините и познати клюкари .
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|