|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Гид за Малта
|
|
Автор |
snowflakee (непознат
) |
Публикувано | 27.07.08 19:22 |
|
Търся гид от Малта с български,руски или немски език за времето на престоя ми в Малта от 21.08 до 04.09.2008,тъй като няма да пътувам с туроператор.
Заплащане по договаряне.
| |
|
За там не ти трябва гид... освен камъни друго няма какво да видиш.
А разни модерни згради и ново строителство...това надявам се не те впечатлява отдавна.А.. и забравих да допълня:неоправдана скъпотия на места...
["How much do you want for all of them?" ]
| |
|
За момент ми се стори, че описваш българското Черноморие
Аз пък съм чувала хубави неща за Малта ... но може и вече да не са актуални.
Political language is designed to make lies sound truthful and murder respectable.
| |
|
освен камъни друго няма какво да видиш.
За момент ми се стори, че описваш българското Черноморие
ей,моля ти се..знаеШ ли в един друг клуб как се заклеймява Гърция ,че имала каменни плажове,а наЩо си било пясък...кво знаеШ ти за пясъка на българските плажове ситен и добрезалепваЩ се .а..тук таме опик.н и оср.н,ама тва е друга тема
When you want something, all the universe conspires in helping you to achieve it.
| |
|
Гръцките плажове, на които съм ходила, са бижу в сравнение с българските!
Който е нарекъл гръцките плажове "каменни", не е ходил на плаж, а по скалите
Моя приятелка се върна предсрочно от Несебър ... каза, че на плажа воняло на л*йна и п*кня, а както си ходиш, настъпваш някой и друг използван ... сещаш се.
Пълно било с фасове, кутийки, пластмасови лъжички, опаковки от сладолед, семки и т.н.
То пясък не се вижда от боклуци
Political language is designed to make lies sound truthful and murder respectable.Редактирано от Bиливap на 28.07.08 18:33.
| |
|
Айде и аз да се включа.......Малко отива ОФФ, но все пак. Значи, аз докогато съм живял в България, съм ходил цифром и словом 4 пъти на българското черноморие. Винаги като ще си ходя до България, всички ме питат дали ще ходя на море. На мен толкова смешно ми звучи този въпрос, че му отговарям служебно, просто да излезна от ситуацията и да преминем на друга тема. Е сега ще си ходя през септември. Познай за кой морски курорт имам резервация ?
| |
|
О, Кофтият, къде се загуби? Аз те подозирах, 4е си забягнал към бълг. 4ерноморие. Като си ходиш през септември, знам 4е имаш резервации за няколко курорта по бълг. 4ерноморие, признай си
| |
|
ако имаШ предположение кажи къде Ще е ,да ида да проверя и да ти докладвам..ама тихо,не казвай на никой ,за да не разбере субекта
When you want something, all the universe conspires in helping you to achieve it.
| |
|
Ами съжалявам
Дано почистят плажа и сменят пясъка до септември ...
Political language is designed to make lies sound truthful and murder respectable.
| |
|
Аз изглежда съм прокълнат никой да не ме разбира какво казвам ? Четете, бе хора, четете внимателно ! Като се прочете внимателно горния ми постинг, колко са шансовете аз да отида на Български морски курорт ? Че те вече в Пловдив ми искат 80 - 100 евро за една нощ на хотел. И не дават нищо, саде един креват.......Аз може да съм селянин, но доматите не ги маам с колците !!! Отбирам, махам скапаното, гледам да копна от върха зрялото......
Българското море ще види един цент от мене, точно на 32-ри февруари.............
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|