Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:57 13.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в чужбина
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
Тема Абе що българите са такива дървета?  
Автор Nirvana_2 (?x?)
Публикувано12.04.08 14:54

Всяко нещо - било шоу, било алтернативно изкуство, било хора на изкуството или ентъртейнъри, било чужди обичаи, кухня, табиети, което не е строго, класическо и сериозно - не се възприема от масовата публика, особено тази в Бг. Мисля си, че много от хората не могат да се откъснат от "сиренето и ракията" в мисленето си и затова и на 30 г. заприличват на 50.
Пълна скука! Колко жалко е това!
Повод за тези мисли са "развълнуваните" коментари на бг юзери (пълен майтап) из нета по различните теми.
Вашето мнение по темата?

Тема Re: Абе що българите са такива дървета? [re: Nirvana_2]  
Автор Kyмиko Янaka (Her highness)
Публикувано12.04.08 15:35

не знам дали са дървета, храсти или глогинки .... обаче аз вече спрях да чета коментарите под статиите защото загубвам вяра в човечеството

и ме обзема депресия

If you want to tell people the truth,
make them laugh, otherwise they'll kill you.

Автор БapбapeлaМодератор (петата стихия)
Публикувано13.04.08 12:00

В грешка си. Защо искаш другите да мислят и възприемат нещата от живота като теб. И защо трябва да ги гледат от твоята гледна точка.

и по кои теми коментарите на бг потребители те наведоха на тия погрешни впечатления. като говориш общо без конкретика за какво става дума е чисто тенденциозно изказването ти , демек ' колко съм модерна аз, а колко демоде тия маймуни в България ' . знаеш ли че да си по модата не е на мода , също всеки човек с акъла си си има своя мода и не му дреме за модата на другите.

моето впечатление - скуката е типична за така наречените 'цивилизовани' държави. толкова неща са ви наред, че не ви остава друго освен да се занимавате с глупости. на нас тук в България изобщо не ни е скучно , стана 19 години не ни е скучно, тук е екшън от всякъде ... скуката е нещо, което няма да ни огрее скоро , т.е. чустваме се живи независимо вие там зад границата какво си мислите .

Нирвана, немалко от туристите от вашите там държави идвайки тук си умират да проявяват простотия без никой да ги ограничи. що е така ?

Тема Re: Абе... [re: Nirvana_2]  
Автор Mitreshopa (nasty)
Публикувано13.04.08 13:46

Мо'ем ли те коригирам малце? НЕМА "сиренето и ракията", има"ракийка със салатка" и "винце със сиренце", или както е казал поета:

Вино сирене яде
Сирене вино пие

Брех мамка му, 'га станахте калайджии, га ви почерня дирника? Толкоз бързо ли си забравила кое с к'во върви? Я да те поизпитам - кое мезе върви с Текила' спрайт? АМ?!?

PANEM ET CIRCENSES

Тема Re: Абе що българите са такива дървета? [re: Бapбapeлa]  
Автор Nirvana_2 (?x?)
Публикувано13.04.08 13:51

Ето ти един пример, за да не мислиш, че си говоря на вятъра.

Коментарите се отнасят до бг интернет-звездата Валентина Хасан. Сравни изказването на Маря Кери и бг юзърите, които направо ще се разпаднат на части от липса на самочувствие и задръстеност:

"Искам само да кажа, че всеки който има смелостта да участва в такова предаване и да пее пред целия свят, трябва да бъде аплодиран. Възхищавам се на такива хора" бе коментарът на Марая.

бг юзърите:

Сас (13.04.2008 г. | 11:53ч.)
Аз ужасно много се срамувам от това, показва простащината в България с пълна сила

mimo (12.04.2008 г. | 22:00ч.)
Срам !!! Така да ни се подиграват и да ни гаврят в цял свят. Така ще е като има хора достатъчно глупави и достатъчно нагли, за да го показват с гордост. Те по-умни няма да станат ами къжете къде да ги крием ?!!

ЛиЛи (12.04.2008 г. | 21:04ч.)
Аз мисля ,че това изпълнение излага България!!! Ние имаме много пеещи таланти,отлично говорящи английски!!! Изумен съм в Айдъла се хвалят,колко много е теглена песента,не разбират ли ,че това ни излага???

ха-ха (12.04.2008 г. | 18:44ч.)
МЮЗИК ТЪПАЙДЪЛ И ПРОСТАЙДЪЛ. То невежеството и тъпотията в България нямат край . Само до върха на простотията може да се достигне без пълзене. Това като тая певачица бих го изпял по добре на три ракии.

абвг (12.04.2008 г. | 18:33ч.)
еййй уверявам се, че българите са мноо тъпи 1-во с тъпия вот който дават за мюзик идол и гонят добрите таланти и 2-ро..... как може да излагат собстжената си държава немога да разбера да видят целия свят колко са протси теа българи.. за кво тряяше да пускат такиа клипчета да разпространяят незнам!!!!!

B (12.04.2008 г. | 17:54ч.)
Sramuvam se , che imam takiva sunarodnici...

Тема Re: Абе... [re: Mitreshopa]  
Автор Nirvana_2 (?x?)
Публикувано13.04.08 14:02

Кво мезе си затърсил при текила па ти?

Никво мезе (освен парче лимон или портокал) ....и текила само пур, никъв спрайт, и само в бара, без мезета! Така е по нашенския край

Автор Gerylin (Suomalainen)
Публикувано13.04.08 14:13

бг интернет-звездата Валентина Хасан
хехе,голям смях
а заЩо пропусна тези коментари:

аз и моя милост (13.04.2008 г. | 06:01ч.)
Имах ”честта” да гледам предаването по М6 директно преди няколко дни, понеже съм във Франция в момента и мен лично немалко ме жегна... Вие си коментирате популярността на Валентина Хасан, но не е никак приятно да гледаш как някакви смотани французи се хилят пред Марая Кери и й обясняват как ще й пуснат една българка, която се опитва да я имитира на потресаващ английски... И на мен ми беше забавно в началото - хилил съм се с часове и през сълзи като чух ”Кен Лий”, но сега виждам как чужденците си служат с тази пародия, за да се гаврят с нас и си мислят, че българите сме някакви неграмотни индианци... Някой беще казал: ”Всичко е много смешно, когато се случва на някой друг!”...Уви, изцепки като тази само ни подбиват и без друго разклатеното реноме...

S (12.04.2008 г. | 22:21ч.)
Ако бяха показали евтин и ефективен начин за лекуване на синозит например, малцина свстни щяха да му обърнат внимание, камо ли да стане световно достояние. Но показателно за избора на хората като цяло е силното разпространение на нелепо изпълнение, в което очевидно няма особена естетика. В същото време из публиката има синозитно болни разбира се... Посредствеността желае да получи доказателства, че има и по-голяма от нея. Сбъркани хора със сбъркани мотиви. А за груповото изпълнение на сурогата с листцхета с текст в ръка - това е групов катарзис на темата: Ние не сме били най-простите, а имало и по-глупави от нас!

заЩото според мен показват много реалистично ситуацията
и за мен тя не струва..
сега да не наречеШ и мен дръвце ..

мисля всеки си има свой вкус

п.с ама ти наистина ли я харесваШ
на мен много ми харесва техно ремикса..само не разбирам заЩо в клипа се показват само женски тела..за мъже е правен явно

Do what you want to do and everything else will be revealed to you.

Тема Re: Абе що българите са такива дървета? [re: Gerylin]  
Автор Nirvana_2 (?x?)
Публикувано13.04.08 14:47

Че е интернет звезда, е факт. Спор няма. Да, изпълнението ме кефи, заштото се смея с глас, коeто говори за една удачна пародия и перфектен ентертейнмънт. Заинтeресувах се и гледах сериозно интервю с Валентина, от което проличава, че тя е наясно с това, колко и какво може, но е много амбициозна. Понеже има и гласови данни, без обаче да е разработен гласа и, е получила предложения от Франция за обучение по пеене и разрабоване на гласа. Друг е въпроса дали ще го направи и ще се откаже от уредения си живот в Испания. Желая и успех! Много обичам хора, които правят кариера, без значение как! А да не забравяме че и Arctic Monkeys ги откриха в Myspace.

п.с. И при вас ли клубовете в дир-а се отварят от няколко дни толкова бавно и трудно?

Тема Re: [re: Nirvana_2]  
Автор Gerylin (Suomalainen)
Публикувано13.04.08 15:32

аз се втреЩих при първоначалното гледане на клипа (пуснат в друга тема) ..изобЩо не ми е смеШно и не виждам никакъв талант

както разбрах (и това не знаех) целият свят му обръЩа такова внимание,че чак движение имало...понятие си нямам заЩо ..

извод: Колкото повече човечеството се усъвърШенства ,толкова повече се самоуниЩожава АйнЩайн

мисля не е удачно да наричаШ българите дървета,само заЩото имали различно мнение .. злоба не е ..просто несъгласие и протест

п.с за откритието от другата тема мисля , че звучат доста комерсиално..но важното е ,че ти самата си ги харесваШ ..

Do what you want to do and everything else will be revealed to you.

Тема Да уточня... [re: Gerylin]  
Автор Nirvana_2 (?x?)
Публикувано13.04.08 16:07

Да уточня...

Аз не наричам ВСИЧКИ българи дървета, но една голяма част са си от най-дебелите дървета за съжаление.
За късмет има големи свежари и отворковци от България около мене, кеото определено кефи.
А в мюзик бизнеса винаги има комерсиалност - просто Cinema Bizarre ще бъдат наследниците на Tokio Hotel и дизайна им ми по-харесва. Дори "дъ биг" Менсън и Металика ги обвиняват в мега-комерсиалност. Но в това няма нищо лошо. Комерсиалност значи УСПЕХ!!, същото важи и за един Азис, който толкова го плюят. Същото важи и за една Люси Дяковска - и на нея и удариха в нета голямо плюене, била се държала невъзпитано и разюздано. Ами по кви критерии, бе, битте шъон, някой е разюздан???
Такива са правилата на играта в шоу-бизнеса. Някои за съжаление не ги разбират още и гледат на нещата много "романтично-сантиментално" и правят "развълнувани, телешки" коментари и стават с наивността си за съжаление самите те за смях.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.