Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:07 13.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в чужбина
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | (покажи всички)
Тема Работа в Дания?нови  
Автор krasi_krumov (непознат )
Публикувано19.03.08 10:52

Hi!
На всички Българи в Дания!

След един месец ми предстои идване в Дания. И ще ми се наложи да си потърся работа ! Аве с две думи смятам да емигрирам там!
Как стои въпроса с работата, Ще мога ли да си намеря или е трудно

Тема Re: Работа в Дания? [re: krasi_krumov]  
Автор Prof.McGonagull (Røvsparker)
Публикувано19.03.08 13:13

Погледни тук:

За6то се спря то4но на Дания?

Редактирано от Prof.McGonagull на 19.03.08 13:14.

Тема Re: Работа в Дания? [re: Prof.McGonagull]  
Публикувано19.03.08 16:05

здрасти!Това ми е ме4та от много време и сега сматам да я усаществя.
Преди наколко години ходих в Малта но намах много касмет там и бях решил да не излизам пове4е от БГ но ,положението стана такова 4е сматам да се метна на самолета ............

л

а ми е

<P ID=&quot;edit&quot;><FONT class=&quot;small&quot;><EM>Редактирано от krasi_krumov на 19.03.08 16:15.</EM></FONT></P>

Редактирано от krasi_krumov на 19.03.08 16:16.

Публикувано19.03.08 16:20

Искам давида дали наистина е толкова хубажо колкото разправат в нета.

Автор ZainGadol (lubopiiiten)
Публикувано19.03.08 18:02

Краси...,хубаво е навсякъде приятелю! Кой/как си го направи.Никой не чака никого с пита и мед НИКЪДЕ.

["How much do you want for all of them?" ]

Публикувано19.03.08 19:11

здрасти ZainGadol!споделям твоето мнение 4е никои няма да те 4ака с пита и мед както видя по горе аз също сам бил в 4uжбина и горе долу знам как стоят нещата ,но ще се радвам на всакаква информация

Автор Prof.McGonagull (Røvsparker)
Публикувано20.03.08 11:54

От Уъркуест биха могли да ти помогнат. Питай и мен, ако има6 някакви въпроси. Но може би е по-добре да го направи6 на ли4на бележка.

Публикувано20.03.08 14:05

здрасти Prof.Mc.Gonagull!kak си?искам да те попитам за езика с англииски можеш ли да се оправиш или ти трабва датски?

Автор ZainGadol (lubopiiiten)
Публикувано20.03.08 17:07

Няма друг ваиант като за начало... Датцкия ще дойде в последствие,но е желателно да го научиш както трябва за да може да се реализираш според плановете ти.Това зависи и от това какво имаш на "втория етаж"...

["How much do you want for all of them?" ]

Публикувано20.03.08 19:40

Hej!Hvordan har i det? сбаркахте ли се ?днес ми дадоха един датски разговорник и сматам да го прехфърля за6ото не искам да идвам неподготвен.незнам дали 6е го нау4а както трабва но все не6о 6е ми е от полза.така поне сматам

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.