Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:57 13.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в чужбина
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Wellness-нещанови  
Автор Nirvana_2 (?x?)
Публикувано22.04.08 23:23

Полагате ли някакви грижи за себе си? Знам, че много от УСА-агитката в тоя форум блъскат в джим-ове.

Повече ме интересува обаче т. нар. wellness за тялото и душата. Дайте да обменим малко идейки...

Като начало от мен: от около 8 год. редовно ходя на йога, поякога се опитвам да медитирам (но за целта ми трябва доста спокойна атмосфера), посещавам солариум по веднаж на седмица (макс. 52 слънчеви бани на година са добре за кожата - общо море+солариум), от няколко месеца хода на един курс за стабилизиране на грьбначната мускулатура (боличната ни каса го финансира като превантивна мярка за хора, които седят дълго време пред писалище).

Понякога си правя маски на лицето (малко ме мързи) или ходя на масаж, но не обичам много да чувствам чужди ръце по тялото си...Не съм много по спорта...паля се бързо по фитнес и набързо ми минава ентусиазмът. Обичам много да танцувам: това е също фитнес за душата и тялото. Та така...

А вие?

Тема Re: Wellness-нещанови [re: Nirvana_2]  
Автор БapбapeлaМодератор (петата стихия)
Публикувано23.04.08 00:12

Нирванке, я разкажи за болничната каса и изобщо как е устроено здравеопазването при вас там. или ми дай линк , в който да прочета.

Съдбата помага на смелите , страхливите ги отказва. Латинска поговорка

Тема Re: Wellness-нещанови [re: Бapбapeлa]  
Автор Nirvana_2 (?x?)
Публикувано23.04.08 00:19

Ако немският ти е проблем ,свиркай...

Автор nealivilla (непознат )
Публикувано23.04.08 00:52

Hey Nirvanke, molja prevedi za negramotni kato men:

> много от УСА-агитката в тоя форум блъскат в джим-ове??

Автор Mitreshopa (nasty)
Публикувано23.04.08 09:02

Полагате ли някакви грижи за себе си? ...Повече ме интересува обаче т. нар. wellness за тялото и душата. Дайте да обменим малко идейки...

Разбира се че полагам грижи за себе си. Всяка заран пия хербален чай,после масажистката ми прави лек сутринен масаж, после лека почивка и до спа'то/бюти' парлора/или както го наричат у вашенско.

Там получавам ежедневните си фризура, педикюр, маникюр, лицева креммаска и кални бани с лечебни кали, както и още няколко вида масажи. (Без подробности да не ме бан'нат).

После лек обяд, почивка и след нея аеробатика с персоналната ми тренерка. След това пак посещение до фризьора и маникюристката да ме подготвят за вечерта. К'во правя вечер си е моя лична работа и никой няма право да си вре нЬосо там, простаци с простаци нЬедни!

PANEM ET CIRCENSES

Тема Re: Wellness-нещанови [re: nealivilla]  
Автор Nirvana_2 (?x?)
Публикувано23.04.08 09:33

Джим= GYM, демек много българu от амер. форум блъскат уреди по фитнес-залите

Тема Re: Wellness-нещанови [re: Mitreshopa]  
Автор Nirvana_2 (?x?)
Публикувано23.04.08 09:36

Еййййй, ти разби и Мадона, и Парис Хилтън с твоя дневен режим.....

Тема Re: Wellness-нещанови [re: Mitreshopa]  
Автор Фиш (SandsInMyShoes)
Публикувано23.04.08 09:51

Митрееее, дет се вика:Дай Боже всекиму!

На чешмата видях едно дете да пие от шепите си ...... захвърлих чашата.

Автор Kyмиko Янaka (Her highness)
Публикувано23.04.08 13:59

чак пък грижи специални Не
правя това което ми харесва

И всякакви масови прояви фитнеси, солариуми итн. не са ми приятни аз съм индивидуалист .... пък няма нищо лошо в това да съм бледолика

.
Тичам 3 вечери в седмицата, карам кънки, катеря планини и хълмове, карам ски. Танцувам по клубовете

Друг разпространен спорт е пазаруването излизаш в центъра и ходиш 8ч. нонстоп към края на деня се води и вдигане на тежести защото си събрала няколко торби я с обувки я с други финтифлюшки и трябва да се довлечеш до вас.

If you want to tell people the truth,
make them laugh, otherwise they'll kill you.

Тема Re: Wellness-неща [re: Nirvana_2]  
Автор Mr.NМодератор (The real)
Публикувано23.04.08 14:51

Нито на джим ходя,нито полагам некакви специални грижи- ( освен един вид спорт,ма той е за друг клуб

) , за сметка на това не помня откога не съм ходил на лекар-да чукна на дърво, фигурата ми е добра, макар че може малко да наддам на килограми, ям почти всичко и никога не гледам кое какво съдържа- но пък не купувам продукти дето пише fat-free ili low-fat, абе с две думи-който си има фигура,и без специални грижи пак ще си я има

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.