|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Помогнете на 7-те рилски езера
|
|
Автор |
PuckMan () |
Публикувано | 23.02.08 13:10 |
|
7-те Рилски Езера са заплашени от застрояване! До края на месеца
трябва да се съберат 70 000 подписа, за да може Европейската комисия
да разгледа петицията против незаконните строежи в Рила. Нека помогнем
да спрат мутренските далаверки в България. Отнема точно 30 секунди...
Ситуацията в момента /видео/:
коригирах линковете да са активни и добавям линк към подписката
Дир(ника) има запек ! Редактирано от Бapбapeлa на 23.02.08 13:29.
| |
|
Подписите в4ера не гонеха ли ве4е 60 000?
| |
Тема
|
Re: Помогнете на 7-те рилски езера
[re: PuckMan]
|
|
Автор |
Gerylin (Suomalainen) |
Публикувано | 23.02.08 13:54 |
|
хубава инициатива си подхванал
по мое мнение обаче ако не си помогнете САМИ , ОТВЪТРЕ ,ние емигрантите няма как все път да се подписваме под петиции за езера,Могилино,Иракли,бездомните кучета и т.н
не се заяждам,просто това ми е мнението
| |
|
А моето мнение, 4е от всяка тухла в стената зависи.
| |
|
аз не участвам в съоръжението,не бих и искала
| |
Тема
|
[re: Gerylin]
|
|
Автор |
PuckMan () |
Публикувано | 23.02.08 14:09 |
|
Съжалявам приятел, аз съм ВЪН!, но не мисля като теб!
Ако може модераторите да заковат тая тема за няколко дни. Благодаря предварително.
| |
Тема
|
Re:PuckMan
|
|
Автор | Gerylin (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.02.08 17:33 |
|
приятел,аз не съм против идеята ти. не можеШ с аспирин да лекуваШ тумор...проблемът вътре си остава..и след теб Ще дойдат заЩитниците на безпризорни кучета; на деца,болестите за които не са презумция от Здравната каса и няма лекарства; на бюджетните служители и така нататък и всички те Ще правят подписки и Ще се надяват на подписи ... НО ПРОБЛЕМЪТ СИ ОСТАВА...
ако наистина искаШ да направиШ неЩо,започни от болестта,не от симптомите й, но и ти и аз знаем ,че не става току така
успех все пак
| |
Тема
|
|
|
Автор | Я (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.02.08 18:43 |
|
Престани да пълниш клуба с простотийте си бе Редактирано от Mr.N на 23.02.08 21:29.
| |
|
Аз пък знам, 4е като цяло българинът оби4а много да философства и да дава акъл, но никак не желае да помага практи4ески...
| |
|
Да, но и различните проблеми са на различно ниво, което пък от своя страна ги прави решими на различно ниво. Примерно - аз, на моето ниво, какво мога да направя за Рилските езера ? Да се подпиша някъде, да изръкопляскам някъде, да допринеса 100 тина $ и толкова. Аз не мога да сложа $1 Billion за каузата, защото аз не съм нито Тед Търнър, нито Джордж Сорос. Не мога да променя законодателство, да се преборя с тъмни сили. Както е казал Буров - чети и въстанници не свалят империи. Империи се свалят от империи. Можеш да свалиш един Садам Хюсеин, но от позицията на американски президент.
Песимистично реалистичен извод - ако Рилските езера са обречени и им е прочетена присъдата на дадено ниво.....аз, ти, той, тя няма да може да направим нищо. Дори и да препаша тротиловата жилетка под якето - пак нищо няма да стане. Просто ще си 'отида' като овца....без история.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|