Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:42 17.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в чужбина
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема здрасти  
Авторpesho (Нерегистриран)
Публикувано02.02.08 09:02

Пешо, мисля че за твое добро е най-добре да си вземеш почивка от клубовете. Много простотии изписа, явно нещата при тебе не са на добре.

Редактирано от Mr.N на 02.02.08 15:22.

Тема Re: здрасти [re: pesho]  
АвторKalin (Нерегистриран)
Публикувано02.02.08 10:30

Да...има некой долен парцал наоколо който и на мене ми забърса мнения и теми. Но за мене и моите теми не ме е яд, аз съм свикнал нон-стоп да ми завиждат и да ми трият темите от злоба.

Големата идея тука е, че изтриха невероятната тема на принцесата за Аржентина, а аз я бех само прегледал, без да я прочета целата, защото исках да го направа тази вечер на спокойствие във риклайнъра ми с чаша Копола Мерло докато рилексвам.

ЗАЩО изти темата на принцесата бе, не ти ли беше жал за хубавия пътепис?

Или може би го направи от завис? Ти некога бил ли си във Аржентина?

Тема Re: здрастинови [re: Kalin]  
Автор Mr.NМодератор (The real)
Публикувано02.02.08 15:13

Както се разбра, никой не е изтрил темата от двамата модератори. Възможностите са неколко- имало е тема и се е загубила поради некакъв бъг в дирника, 2- нямало е тема , а само се вдига шум за нищо, и 3-администратора я е изтрил. Булшитка ако я е копирала - да я пусне отново.

Тема Re: здрасти [re: Mr.N]  
Автор no_bs (Best-of-Breed)
Публикувано02.02.08 15:50

Н-чо, някой изтри голяма част от темата наистина и остави да виси моята реплика към Терми и Заин, която беше част от темата.

Тема Re: Темата.... [re: no_bs]  
Автор zuzi.muzi (Bulgarialainen )
Публикувано02.02.08 16:15

за Аржентина беше тук,и аха започвах да я чета,когато изчезна...
Хамерих я в БвА и я прочетох с удоволствие,2 пъти.Поздравления!Не мога да разбера как и защо такава тема,която е наслада за душата бива изтрита,а някои глупости продължават да висат тука?Срам и позор!

ПП.Сега намирам и отговор на въпроса защо аджеба България няма да се оправи още 100 години,Вие сещате ли се драги ми клубари?

Тема Re: Темата....нови [re: zuzi.muzi]  
Авторrъз aмa cмoтaн (Нерегистриран)
Публикувано02.02.08 17:31

"ПП.Сега намирам и отговор на въпроса защо аджеба България няма да се оправи още 100 години,Вие сещате ли се драги ми клубари?"

Щото всички си чешат топките по форумите ден и нощ ли?

Тема Re: здрасти [re: pesho]  
Публикувано02.02.08 17:55

Нещата наистина не са на добре. Искам си парите обратно!

Тема Кика,нови [re: Kalin]  
Публикувано02.02.08 19:09

и мен ме мразят и ми трият темите тия зли кучета. Искам да си намеря някой клуб, в който да не ми трият постингите безпричинно. Май ще се преместя във форума на дилитиума. Надявам се там да бъда посрещнат с по-малко злоба.

Тема Re: Кика, [re: pesho]  
Автор Cлънчacaл (FDI )
Публикувано02.02.08 19:25

Там няма да разполагаш с безценните ми фрий съвети. Ще ги давам на някой друг тук и той/тя ще забогатява, а ти ще си останеш беднюга.

Aut Inveniam Viam Aut Fascium

Тема Re: Кика, [re: Cлънчacaл]  
Публикувано02.02.08 19:38

Ако искаш да направиш нещо полезно оправи БвА, който съсипа! Кажи на Станислав бълъка да се махне от БвА, ти се оттегли като модератор. Преди това, обаче, забрани Иза и остави форума само за регистрирани, за да нямаме проблеми със спама. Оправиш собстените си поразии!

Редактирано от Mr.N на 02.02.08 19:54.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.