Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:34 03.11.25 
Българи извън България
   >> Българи в чужбина
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема moje li nykoi da me svetne  
Авторrebekka (Нерегистриран)
Публикувано27.12.07 02:35

da vi razkaza sega novi bulgarski patila

az jiveya ot mn godini veche izvun BG

basta mi e na 81 maika na 71.....napusnaha grada i jiveyt v malko selze na trista kilometra ot grada v koito sme izrasli i imame malko dvustaino " stogodishno " a.partametche....

brat mi ...puk e postoynno v dvijenie ... i jivee s jena si 80% ot godniata v anglia( jena mu e anglichanka)

apratamenta ni e pochti neobitaem ..., no bsta mi hodi na edin mesez da prespi i da si vzeme pensiikata ,. brat mi i az se pribirame vednuj in a blue moon)

sega kato se pribral

mu iskat 1200 leva danuk mostnost

ako ne ste chuvali za tazi parodiya...ste vi obysnya...

zhanchi radiatoreit koito navremeto imahme poneje ne se polzvat ....basta mi gi e zapechatil....noooooooooooo TRUBITE ne mojesh da gi mahnesh ...zashtoto horata nad nas moje da iskat parno...nali?

i sega plstame taksa mojtnost ....za tova che trubite minavat prez apratamenta ...vkoito realno ne jiveeem

What do u think?

kakvi li sa mi [pravata

brat mi kaza che sa pratili pismo ako ne go platim idvat i ti vzimat ot im ustestvoto ...to nyma kakvo da vzemat ....dva divanA I EDNO staro leglo ....ama vse pak tezi hora na 80 godini priemat nestata mn seriozno

a az ne mislya che trybva da se plstat tezi prai ...sto za zakoni v tazi banananova republka...?

kum kogo da se oburna

daite mi pravilni koordinati ....i advice pls

mersi predv

Тема Re: moje li nykoi da me svetne [re: rebekka]  
Автор Koфтият (ентусиаст)
Публикувано27.12.07 03:24

Не мога да дам никакъв съвет, понеже и аз съм от същата страна на щанда. Мога само да изразя съчувствие и съжаление.

От където и да го погледнеш, някой трябва да плаща такса на вас, за тръби преминаващи през вашето жилище а не обратното.

Но, за жалост, така се е започнало навремето с тези жилища в слънчева България, така и ще си завърши.

АвторБoraтaш (Нерегистриран)
Публикувано27.12.07 06:10

Евала на татко ти! Зел си е жена със 10 г по млада!!! И аз требва така да постъпа. Иначе като цело темата ти е супер лейм, ама тая идея ми харесва. Мерси за което!

Тема Re: moje li nykoi da me svetne [re: Бoraтaш]  
Авторpesho (Нерегистриран)
Публикувано27.12.07 09:04

И аз не мога да кажа много по темата, но и аз съм на мнение, че това да се ожениш за млада жена е супер важно! Това от баща ми го знам. Това е много голям тарикатлък.

Тема До Богаташчето и Пешко [re: Бoraтaш]  
Автор Фиш (вече спокойна)
Публикувано27.12.07 09:09

Сладури,
има ли значение длаи разликата е 10 или 15 години, когато хората са вече над 70-те?!Да са живи и здарви и да си се водят заедно

Хубав е и този ден, в който нищо не се случва...

Публикувано27.12.07 09:19

Беки, честита ти Коледа!Дано в баницата ти се е паднала парата и за 400 паунда да не си разваляш кефа!

Ако това е сметка ,начислена от Топлофикация - Бургас(тези 300 км, топлофикация, абе предположения

), да знаеш,че много са я окъсали и са пред фалит.
Тази сума не е натрупана за 1 отоплителен сезон.Всеки знае,че тази такса(данък е друго) е определена от ДКЕВР и няма как да се пренебрегне.Знам, че Кофтият разсъждава логично за преминаване на тръби, ползване, но пък представяте ли си някой нервен съсед да отреже ВиК тръбите?!
Обърниете се към Комисията на потребителите и не се настройвай,че сме бананова република, щото бананите не са евтини тук

Тема Re: До Богаташчето и Пешко [re: Фиш]  
Авторpesho (Нерегистриран)
Публикувано27.12.07 09:25

Баща ми каза, че е важно. Други съвети за жени не ми е давал. Предполагам, че не е решил да ме избудалка, че да се набутам.

Автор ZainGadol (lubopiiiten)
Публикувано27.12.07 09:32

Така... интересното е друго:след 100г. в чужбина и ти и брат ти... нищо не се е променило!Лошо... много лошо!

Сметка от 1200 лева ли може да притесни възрастните ви родители?Вместо да се цепиш така фолклорно изпрати им пари да си оправят сметките!!!Срамота!!
-А сега да те "светна" апартамента да го дадът под наем!За к'во да стои празен?Един път в годината ако те пусне мъжът ти да си "дОдеш"до село та да има къде да спиш?Аре нЕма сми.... А брат ти? За "плейбоя" ли ще остане "наследствения апартамент"?или ще си го делкате един ден?Или някой ще доплаща на другия за да го получи?Изяснете ги тези неща м/у вас и помогнете на бедните хорица!!!Все пак са ви родители:за хубаво,или за лошо....

["How much do you want for all of them?" ]

Тема Re: До Богаташчето и Пешко [re: pesho]  
Публикувано27.12.07 10:05

Пеше,
За мен най-трудното нещо е създаване на успешно лично партньорство.И ако при мен това е загубило актуалност преди почти 20 години, но поотрасналите ми деца се сблъскват с тези неща.
Разликата в годините не е нито гаранция, нито липса на такава.Познавам успешни двойки с такава разлика в годините, но познавам и дъртлясали пичове на 50 г., уморени от живота с пърхащи млади булки.Рецепти няма

То и на борсата има много успешни агенти ( агент е на бургаски жаргон пич)..ама още повече неуспели има

Тема Re: Фиш [re: Фиш]  
Автор ZainGadol (lubopiiiten)
Публикувано27.12.07 10:09

Направих асоциация със"пърхащи млади булки" и "вече спокойна"....

["How much do you want for all of them?" ]

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.