Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:03 16.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в чужбина
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Кое според вас...нови  
АвторCпpял нa cвeтoфapa (Нерегистриран)
Публикувано18.11.07 14:00

.......е най-красивото място на земята и къде бихте искали да бъдете в ме4тите си, ако не сте там ве4е, разбира се.
Пуснах темата, защото за вси4ки около мен, а и за приятелите ми които са идвали на гости, тук където съм било рая на земята- нещо в което много се съмнявам и не съм съгласен- още пове4е, 4е аз дойдох тук от място, което наистина с4итам за едно от най-прекрасните и много трудно могат да ме впе4атлят някои стандартни красоти.
Много усмивки ви желая!!!

Тема Re: Кое според вас...нови [re: Cпpял нa cвeтoфapa]  
АвторKarlos (Нерегистриран)
Публикувано18.11.07 14:10

Определено това е Икстлан

Автор ZainGadol (lubopiiiten)
Публикувано18.11.07 16:31

Според мен това е Тайланд и Филипини.Филипините са,като Тайланд в смисъл природа,флора/фауна,но си спомням не ми се тръгваше обратно от Тайланд...

["How much do you want for all of them?" ]

Автор Nirvana_2 (?x?)
Публикувано18.11.07 18:38

Монако или Малибу - там мирише на пари, а парите са красиви повече от всяка флора и фауна

ROCK IS MY RELIGION

Авторpesho k (Нерегистриран)
Публикувано18.11.07 19:28

Някъде, където няма много насекоми и пушилка, има море, няма прекалено много цигани (негри, мексико, китайци и други азиатци, мангали, евреи, араби и тн.) и има готини гаджета. Не съм бил в това Монако, ама изглежда супер готино. В САЩ май няма такова хубаво място, за съжаление. Най-добре в САЩ е в Бостън и Ню Йорк. В Калифорния би било готино, стига да беше населена с бели хора, а не както е в момента - всичко мангал и прасета...чат пат по някой милионер, собственик на технологична компания.

Изведнъж съм скован от съмнение, че Америка е номер 1.

Като оня евреин ме подсети колко милиарди изсипваме за финансираме и да пазим Израел и как се обезценява долара и заплатата ми в резултат на това и изведнъж ми стана супер тъпо. Иракската война е вече повече от 10 пъти по-скъпа от Виетнамската. Ще сме в криза с години.

Май в Европа е наистина много по-добре.

АвторMuskat (Нерегистриран)
Публикувано18.11.07 19:49

Навсякъде,където съм била, ми е харесвало,но като най-красиво не мога да конкретизирам.То е като музиката или книгите!
Бих искала да посетя Ерусалим и Лхаса.Съжелявам,4е преди няколко години,когато бях толкова близо до целта,не ми се "отвори пара6ута".Аз съм с бълг.паспорт и трябва6е да 4акам за виза за покрива на света.Не разполагахме с толкова време,за да тествам тамо6ната бюрокрация.
Ина4е като рожба на социализъмъ съм 6тастлива,когато откривам нови хоризонти и мога да се насладя на момента.
Освен това не съм като любимеца Кико,т.е. не инвестирам в имоти,а в пъте6ествия

Тема Re: Кое според вас...нови [re: pesho k]  
АвторMuskat (Нерегистриран)
Публикувано18.11.07 19:54

Уелкъм! Само не идвай с американска кола,за6тото бензиновите колонки тук празнят портомонета!

Тема До катъра...нови [re: pesho k]  
Автор ZainGadol (lubopiiiten)
Публикувано18.11.07 20:57

Недей да се сковаваш и да се коркаш!Ти просто поради скромните ти доходи не можеш да имаш компетентно мнение.

Америка си е номер едно приятел и още дълги години ще е!
-Най-добре в САЩ е в Бостън и Ню Йорк. Ма мале... за Бостън ок,но Ню Йорк? Какво те впечатли там?Освен,че там има най-много евреи...
-В Калифорния би било готино, стига да беше населена с бели хора, а не както е в момента - всичко мангал и прасета.. Ти освен на картата видял ли си я?Какво не ти харесва в ЛА например?Или Санта Моника?Мдам... кофти "баце"миришат ти чорапките за там... И нали се сещаш:"Гроздето е високо и затова е кисело"...

["How much do you want for all of them?" ]

Тема Re: До катъра...нови [re: ZainGadol]  
Авторpesho k (Нерегистриран)
Публикувано18.11.07 21:45

Аз съм живял и работил в Калифорния бе селяк! Напуснах я, за да отида на най-хубавото място в САЩ - Бостън. В Ню Йорк завърших така че знам за много от недостатъците и предимставата на града и щата. Най-големият недостатък са хората. Прекалено много негри и други мангали има. Евреите не ми пречат, но не ми и трябват. Почти всичко останало е хубаво в Ну Йорк Сити.

Тема ouch...нови [re: Muskat]  
АвторKиko (Нерегистриран)
Публикувано18.11.07 21:54

Освен това не съм като любимеца Кико,т.е. не инвестирам в имоти,а в пъте6ествия

Easy baby, недей да си правиш непълни изводи. Имотите са си моята страст, но и доста пътувам - поне 3 пъти на година си хода в Бг-то, (Гергьовден, море, Коледа). Освен това във Европа имам много приятели и оставам по неколко дена насам натам почти секи път когато пътувам до София (незнам дали съм ти споменавал, но съм софиянче). Да не говориме, че тука, на местна почва си щъкам насекъде - Шикаго(при супер богатите си приятели - трокаджии),Флорида, Калифорния, етц. Почти секи месец хода до Монреал,(не че ме кефи чак толкова, но имам яки приятели там). И те така.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.