Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:13 14.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в чужбина
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема българина си е роб и нема спасение братонови  
АвторГapибaлди (Нерегистриран)
Публикувано20.02.07 14:47

http://club-dnes.dir.bg/_wm/diary/diary.php

Винаги когато започне някоя изцепка за това, коло сме умни, какви сме готини, каква история баш славна имаме, колко сме велики, какво сме били дали на света (какво всъщност?)
Та ние сме тълпа роби дето ни мачкат и си бършат с нас задните части както им скимне.
Едната тъпа псевдогордост дето са ни я насадили за да се чувстваме над другите без грам покритие
Д ба маааму даже едно смешно парно и едни кирливи софииски буклуци не можем оправим с години
А българина тихичко псува в кръчмата, суче породист мустак и вика "Браво Слави ти ..ба мааата на управляващите, горд съм че съм българин"

Роби сме и всичко най робско ни е в мозъка на костите ако имаме дори такъв

Тема Re:TI си е роб и нема спасение братонови [re: Гapибaлди]  
АвторROBOVLADELECA (Нерегистриран)
Публикувано20.02.07 16:58

Oshe edin lud prosti mu BOJE.

Тема Re: българина си е роб и нема спасение братонови [re: Гapибaлди]  
АвторГApибaлди (Нерегистриран)
Публикувано21.02.07 00:05

Ей тва е братче
Ако някой каже истината бива заплют
Че шосетата са най/вече от дупки е огромна истина
Че престъпността е невероятна... за какво говорим, безнаказаност и престъност
Че полиция няма
Че и да има все тая

Обаче най ме кефят мненията дето започват с 1300 години Бг и онова за скапания остров

Нема оправия брато
нема

Тема Re: българина си е роб и нема спасение братонови [re: ГApибaлди]  
Автор Shokou_io_kurayami (НейноВисочество)
Публикувано21.02.07 13:00

аз пък не мога да разбера защо се ядосваш

няма да ги промениш нещата
"Да се ядосваш значи да наказваш себеси за грешките на другите"

DON’T GET ANGRY … GET EVEN

Тема Re: българина си е роб и нема спасение братонови [re: Гapибaлди]  
Автор icedevil (baron fon)
Публикувано21.02.07 18:01

ГАРИБАЛДИ ДА ТИ ГО НАЧУКАМ КОПЕЛЕ ПОДЛО РОДОИЗМЕННИК,ОТ КОЯ ЧУЖБИНА ПИШЕШ ТЕЯ ПРЕДАТЕЛСКИ РЕДОВЕ ЧЕРВЕЙ ГНУСЕН.РОДООТСТЪПНИК.
ЗАПОМНИ ЕДНО ПОМИЯРЧЕ''КОГАТО КОРАБЪТ ПОТЪВА ПЪРВИ БЯГАТ ПЛЪХОВЕТЕ''
А ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ ПЪРВАТА МАШИНА ЗА БЕЗСУРОВИННО ПОЛУЧАВАНЕ НА ЕНЕРГИЯ ОТ ВАКУУМА Т.Е. ОТ ''НИЩОТО''Е ВЕЧЕ Е ПАТЕНТОВАНА И В ПРОИЗВОДСТВО,
А В РАЗРАБОТКАТА И УЧАСТВА И БЪЛГАРИН.АКО НЕ ВЯРВАШ ПЕДАЛ ТЪП
ТЪРСИ ''Akoil''.българинът е велик и това е.

Тема Re: българина си е роб и нема спасение братонови [re: icedevil]  
АвторГapибaлди (Нерегистриран)
Публикувано21.02.07 19:11

Верно брато съм в чужбина
Ботев и той горкичкия е бил емигрант, жалко че се е върнал.

Н даааа
родоизменник и родоотстъпник съм аз

И мерси за начукването
Не че съм обратен, но твоето усилие все пак е похвално

Уаууууу
Енергия от НИЩОТО

И Никой по тази чужбина не е разбрал
Мамка им тъпа чужбинска, все още си правят енергия от атоми, газ и слънце.
Тъпанари са туй Небългарите.

Брато абе га ти гасне тока просто се гордей че си българин, плащай парно дето не ползваш, псувай тихо но гордо.

И ако немаш ток, то е щото у Бугарско нема от НИЩОТО и нема как да се вади ток

Аре свали си капаците от очите и наблегни на образованието и ако можеш излез за някоя година в ТАЗИ ПУСТА ЧУЖБИНА, но САМО със свалени капаци

аре здрав да си ми

АвторDWl (Нерегистриран)
Публикувано21.02.07 20:43

Едно не разбирам - когато на мен ми се казва истината, аз просто я приемам, без да правя национална трагедият от тези думи. Гарибалди може доста остро да се е изказал, но ти не трябва да приемаш думите му толкова навътре и да отговаряш по този груб начин.
Няма да правя писмени разсъждения не тема "потъващи кораби и спасяващи се плъхове" - би било нелепо. Но от друга страна не мисля, че ако ти си на този потъващ кораб, едва ли ще потънеш с него. На това са били способни капитани, които се броят на пръстите на двете ми ръце..хайде и на двата крака.

Относно вакуума. Дай, колега, да не си ги дрънкаме празни. Имам си понятие от вакуум. Това ми е част от работата. Не съм гледал какво пише в интернет. Малко ме интересува. По принцип не е невъзможно да получиш от "нищото" енергия. Въпросът е как ще я получиш. Имаш ли си представа как работи една вакуумна помпа, била тя криогенна, дифузионна, пластинчато-роторна, Рутц или някаква друга

И как тази помпа ще направи някаква енергия, ако тя самата не изразходи такава?! В екипа обаче участвал българин. И какво от това? Повече от сигурно е, че над 50% са руснаци - признати специалисти във вакуума. Много е удобно това, което казваш - българи там, бълаги отатък, и все сме велики бе, мама му стара. Добре че сме ние, иначе светът да се е сринал до сега. Нямаше да има компютри, нямаше да има кисело мляко, нямаше да има енергия от нищото. Пълна трагедия

Тема Re:нови [re: DWl]  
Автор Mr.NМодератор (The real)
Публикувано21.02.07 20:55

Ти мани, ми и форума немаше да го има -къде щехме да си чешеме езиците тогава?

Тема До:icedevil...нови [re: icedevil]  
Автор ZainGadol (lubopiiiten)
Публикувано22.02.07 14:14

...този "велик българин"''Akoil'':от "алкохолик"ли идва ник нейма му?Кажи мамино детенце комунистическо... теб те е яд,че "чукчетата" се разпиляха по света и няма кой да строи светлия комунизъм и обештаващото бъдеще и твоята потенциална кариера ли бе киселяк?

За к'ъв кораб сънуваш....?Я се събуди.... :"той" отдавна е потънал,НО е имал късмет,че е потънал близо до ЕС... та взели,че го забелязали и го извадили от тинята в,която го вкараха комунистите преди да потъне...и сега "кораба късметлия"отново е в Европа... е... малко поулющен,с кръпки тук/таме,НО с ново знаме(Европейско) и с 1300г. история.... и изведнъж става ясно,че половин Европа и в повечето части на света почти никой не е чувал за "великия кораб".... а камо ли за Българина... НО "той" крещи от трюма:[българинът е велик и това е.red]

[Машината обича ласка, грижливо ползване и смазка!]

Автор!!! (Нерегистриран)
Публикувано22.02.07 15:21

Редактирано от Mr.N на 22.02.07 17:09.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.