Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:36 13.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в чужбина
*Кратък преглед

Тема Kakvo mislite za Holandiq?нови  
Автор universe (различен)
Публикувано15.07.06 21:41

Zdraveite hora,
bih jelala da vi popitam za va6eto mnenie za Holandiq, za stranata, za horata tam i nai ve4e za balgarite tam.
Koi grad vi haresva nai mnogo i kakvo mislite za holandskoto obrazovanie.
Mersi predvaritelno
Dag!

Вселената е около нас.......otkacham]

Тема Re: Kakvo mislite za Holandiq?нови [re: universe]  
Авторholu (Нерегистриран)
Публикувано18.07.06 10:35

Zdrave, bqh v holland za 7 dena. Ostanah vyzhiten tova e nai-gotinata strana v koqto sum bil. Vsichki sa mnogo razkreposteni i osvobodeni. Kato grad razbira se preporuchvam Amsterdam.

Тема Re: Kakvo mislite za Holandiq?нови [re: holu]  
Авторjoske (Нерегистриран)
Публикувано18.07.06 11:10

За 7 дни едва ли можеш да си изградиш правдоподобна представа за страната и хората. Живея в Холандия от 7 години и с всяка изминала година все повече се разочаровам. Не случайно чужденците, които живеят тук я наричат Helland

Щом като хора от всички краища на света са обединени в непоносимостта към нея значи нещо наистина не й е наред

Тема Re: Kakvo mislite za Holandiq?нови [re: joske]  
Автор(Нерегистриран)
Публикувано18.07.06 11:32

А може проблемът да е в теб. Както и в хората "от всички краища на света"...
Де да знам - ти може да си мургава, а тези краища може да са Мароко и Турция.
Хората дето и викат Хелланд защо живеят в нея ми не си ходят у дома? А ти?
Това което виждам, е че много хора стоят и се веселят в Холандия (и я предпочитат пред Дания, Германия, Полша, Испания или Корея). Може да е трудно да разбереш местните, но това си е твой проблем, а не на местните...

Тема Re: Kakvo mislite za Holandiq?нови [re: aз]  
Автор2OO (Нерегистриран)
Публикувано22.07.06 13:32

bravo junak dobre i go kaza na joske.ako ne i haresva kufara i dim.
tja mi prili4a na marokanka -plue i protjaga ruka za soz.osigurovka.az sum tuk veze zjala ve4nost i problemi njamam.samo ot heineken sutrin me boli glava zatova ja smenih s alfa.

Тема стая в Ротердам?Спешно [re: universe]  
Авторkити (Нерегистриран)
Публикувано14.08.06 21:31

Моля, ако някой има или знае, че се освобождава такава близо до университета Еразмус да остави мейл.Наистина е спешно, а агенциите за недвижими имоти там, май не са по-добри от нашите.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.