|
Тема
|
Kakvo mislite za Holandiq?
|
|
Автор |
universe (различен) |
Публикувано | 15.07.06 21:41 |
|
Zdraveite hora,
bih jelala da vi popitam za va6eto mnenie za Holandiq, za stranata, za horata tam i nai ve4e za balgarite tam.
Koi grad vi haresva nai mnogo i kakvo mislite za holandskoto obrazovanie.
Mersi predvaritelno
Dag!
Вселената е около нас.......otkacham]
| |
Тема
|
Re: Kakvo mislite za Holandiq?
[re: universe]
|
|
Автор | holu (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.07.06 10:35 |
|
Zdrave, bqh v holland za 7 dena. Ostanah vyzhiten tova e nai-gotinata strana v koqto sum bil. Vsichki sa mnogo razkreposteni i osvobodeni. Kato grad razbira se preporuchvam Amsterdam.
| |
Тема
|
[re: holu]
|
|
Автор | joske (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.07.06 11:10 |
|
За 7 дни едва ли можеш да си изградиш правдоподобна представа за страната и хората. Живея в Холандия от 7 години и с всяка изминала година все повече се разочаровам. Не случайно чужденците, които живеят тук я наричат Helland Щом като хора от всички краища на света са обединени в непоносимостта към нея значи нещо наистина не й е наред
| |
Тема
|
[re: joske]
|
|
Автор | aз (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.07.06 11:32 |
|
А може проблемът да е в теб. Както и в хората "от всички краища на света"...
Де да знам - ти може да си мургава, а тези краища може да са Мароко и Турция.
Хората дето и викат Хелланд защо живеят в нея ми не си ходят у дома? А ти?
Това което виждам, е че много хора стоят и се веселят в Холандия (и я предпочитат пред Дания, Германия, Полша, Испания или Корея). Може да е трудно да разбереш местните, но това си е твой проблем, а не на местните...
| |
Тема
|
[re: aз]
|
|
Автор | 2OO (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.07.06 13:32 |
|
bravo junak dobre i go kaza na joske.ako ne i haresva kufara i dim.
tja mi prili4a na marokanka -plue i protjaga ruka za soz.osigurovka.az sum tuk veze zjala ve4nost i problemi njamam.samo ot heineken sutrin me boli glava zatova ja smenih s alfa.
| |
Тема
|
стая в Ротердам?Спешно
[re: universe]
|
|
Автор | kити (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.08.06 21:31 |
|
Моля, ако някой има или знае, че се освобождава такава близо до университета Еразмус да остави мейл.Наистина е спешно, а агенциите за недвижими имоти там, май не са по-добри от нашите.
| |
|
|
|
|