|  | | 

| 

| 

| Тема |  Firma v Holland-drehi vtora upotreba! |  |  | Автор | just_me (член) |  | Публикувано | 09.06.06 16:46 |  |  | 

Zdraveite,

Tarsia firma v Holland, koiato moje da iznasia drehi vtora upotreba original,(taka kakto sa sabrani ot konteinerite), aktualni i ot po bogati kvartali.

Shte bada blagodaren na vsiakakva informacia za firmi, hora, koito se zanimavat s tova, ceni i kakvi dokumenti triabvat i kakvo kolichestvo e minimuma....

Blagodaria predvaritelno.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Firma v Holland-drehi vtora upotreba!  [re: just_me] |  |  | Автор | Flicka (Нерегистриран) |  | Публикувано | 11.06.06 12:42 |  |  | 

Дрехите в контейнерите са за помощи...Наоколо е пълно с магазини втора употреба, където повечето хора предават по-запазените и актуални дрехи. Някои от втора ръка магазините приемат само фиремено облекло. Всичко е на консигнация...

Ако те интересува, мога да изровя някои адреси на Амстердам. Аз само веднъж събрах сили да ида до "кварталния" магазин (но не само за фирмени дрехи) и бях много изненадана от качеството и подбора им.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Firma v Holland-drehi vtora upotreba!  [re: just_me] |  |  | Автор | just_me (член) |  | Публикувано | 11.06.06 21:06 |  |  | 

Interesuvam se za moi priatel, koito jivee v BG i ima niakolko magazina za drehi vtora raka. Pomoli me da potarsia informacia za takiva distributori v  Holland.

Molia vi, ako nikoi ima niakakvo info, neka spodeli...
 10x

|  |  |  |  

|   | 
 |