|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
Тема
|
Re: Абе пич,
[re: dma]
|
|
Автор |
MrB (циник) |
Публикувано | 04.10.05 13:11 |
|
За жертвите - то всички сме жертви... но като погледна реално, т.нар. националисти са доста по-подтиснати и ограничавани (дори убивани) от продажниците, така че не знам дали е смехотворно или напротив...
За мерките:
- това за валонците и фламандците - знаеш ли предисторията? И дали само беланга е против това? Щото доколкото знам май и други са застъпници на идеята...
- за сегрегацията - айде дай идеята, ама точно формулирана ... щото контрата е дето се дават много повее кинти за турци, мароканци и други малцинства с което се дискриминира коренното население.
А аз лично не съм сляпо влюбен в никого, за де мога да го критикувам - дори и крайно леви или десни или средни.
| |
Тема
|
Re: Мда...
|
|
Автор |
MrB (циник) |
Публикувано | 04.10.05 13:17 |
|
Айде да ме светнеш тогаз... ама първо пак си помисли дали не енеадекватно де... не действай първосигнално.
| |
Тема
|
Re: Те на приказки са много добри
[re: azazazazaz]
|
|
Автор |
errata (Berserk) |
Публикувано | 04.10.05 13:19 |
|
Ama te nasitina sa murzelivi.
"In umbra, igitur, pugnabimus"
| |
Тема
|
[re: MrB]
|
|
Автор |
dma (irq) |
Публикувано | 04.10.05 13:24 |
|
Ау, направо страшна агресия има срещу кафевите. Затова постоянно има съдене за расизъм и расистки изцепки, а обратното е рядкост. Затова се носят по манифестации със скрити лица и чакат да мине някой по-цветнокож и да заплашват, затова и в споменатия от мен филм, членовете пред погледа на един от шефовете на Влаамс блок, мятаха столове по едно арабско момче. Направо живи да ги оплачеш . Пуста агресия, има закони за защита срещу расизма .
Другите застъпници на идеята са тъпите популисти, които се опитват да карат по-крайно, за да съберат малко от гласовете на Блока. Напълно безмислено, защото една партия се познава предимно по членовете и, а дебили не трябват на никоя партия.
Ти казваш, че се дискриминира "коренното" население (айде обясни ми какво значи това, ДЪРЖА) давайки права на малцинствата. Аз казвам, че се компенсира с тези права за постоянната дискриминация срещу тях. Как ще докажеш, че си по-прав? А за самата идея, отвори вестниците от края на миналата седмица и ще видиш. Ако не, ще изчакаш да се наям и ще ти го намеря .
There's no place like 127.0.0.1
| |
Тема
|
|
|
Автор |
dma (irq) |
Публикувано | 04.10.05 13:27 |
|
Докажи, че не е. Ама да те светна, щом желаеш, че за теб може да е, а за мен да не е. Нали не е прекалено сложно?
| |
Тема
|
Абе пич,
|
|
Автор |
MrB (циник) |
Публикувано | 04.10.05 13:32 |
|
да разбирам ли, че обратното го няма? Или го има, ама ти не си го чул? И защо ли не си гу чул (тука имам две версии - едната е в нещо като цензура, другото е свързано с твоята натура)?
Популисти или не - ако изразяват мнението на мнозинството - това е истинската демокрация. А за да има такива настроения, значи си има причина... каква ли е тя? Или не знаеш?
Коренно - тези изградили държавата и реда и, работещи и плащащи данъци... и които са мнозинство...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
dma (irq) |
Публикувано | 04.10.05 13:44 |
|
Причината е много елементарна, всички народи си имат една част глупави неудачници (може и по отделно или глуаци или просто неудачници), на които е по-лесно да прехвърлят вината върху други, особено пък ако тези други са малко по-различни от тях .
Причината е стара като света.
А като държиш на мнозинството, ако мнозинството реши да избие всички, които са против приемането на чужденци на територията на дадена държава- просто пример?
Това което даваш като пример на коренно население, е всичко друго, но не и коренно . Защото в една Австрия например, аварите са оставили много от кръвта си, техните наследници и те ли са кореняци или не са? А арабите участвали в изграждането на испанската нация, кореняци ли са или не са?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
dma (irq) |
Публикувано | 04.10.05 13:45 |
|
А да, още нещо. Българите коренно население ли сме или не сме?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
MrB (циник) |
Публикувано | 04.10.05 13:54 |
|
ми да - зависи от широтата на мирогледа (така да го кажем)...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
dma (irq) |
Публикувано | 04.10.05 14:04 |
|
Именно, виждаш ли как може като иска човек?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
|
|
|