|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
|
Не ми се иска да влизам в политическа полемика. Все пак мога да кажа, че Хайдер и Льо Пен имат своите позитиви, когато другите партии се самозабравят. Има достатъчно механизми национализмът да бъде туширан ако започне да става опасен. Не е 1933г.
Нищо не става случайно, но вярвам в чудеса
| |
|
Не знам дали има. Реално погледнато единствения по-опасен от всички тези е Льопен, защото е адски умен. Останалите само го копират. Той е дърт вече, ама си има наследница, не по-малко умна. Така и така, те до власт и да стигнат, нищо няма да променят, и реално това за тях е най-лошото което може да им се случи. Но прекалено много влияят на десните партии отклонявайки ги още по-надясно.
There's no place like 127.0.0.1
| |
Тема
|
Re:Без кафяви симпатии
[re: dma]
|
|
Автор |
azazazazaz (Rainmaker) |
Публикувано | 04.10.05 11:41 |
|
Тук партията, която печели най-много гласове в най-много райони на страната не може да управлява, защото всички останали са се съюзили против нея и никoй не се коалира с нея. Става въпрос за ултра - националистическия фламандски блок. Използват всички държавни методи да ги репресират, с което май им създават още симпатизанти. Спoред мен требе да ги пуснат да поуправляват, та да ги видят хората колко могат.
Който сърчи файндва
| |
Тема
|
[re: azazazazaz]
|
|
Автор |
dma (irq) |
Публикувано | 04.10.05 11:44 |
|
Именно, ако ги пуснат да видят хората, че нищо няма да се промени, изведнъж ще мирясат. Те как смениха името на Влаамсблок след като ги осъдиха?!
Аз нали съм казвала, че бях ужасена като видях един филм за шефа на тази партия, който на етажерката си в хола имаше знаме на ВМРО.
| |
|
Обществото още е незряло. Да се надяваме, че след 1-2 поколения нещата ще се изгладят.
Време е модераторите да се намесят. Не е по темата!
Освен това - боли ме куро!
Нищо не става случайно, но вярвам в чудеса
| |
|
Хахах много са важни ударенията и фразата да е произнесена от майничка, някак си дава известна тежест .
Инъче, сетих се за новото име на Влаамсблок- Влаамс беленг май беше.
| |
Тема
|
[re: dma]
|
|
Автор |
azazazazaz (Rainmaker) |
Публикувано | 04.10.05 11:52 |
|
Тукашните го произнасят беланг и значело предимство на технио си език.
Който сърчи файндва
| |
Тема
|
Re: Против Атака в Европарламента
[re: azazazazaz]
|
|
Автор |
MrB (циник) |
Публикувано | 04.10.05 11:52 |
|
Ами не - евротъртеите се назначават а не избират. Пример - Софиянски.
| |
|
както стана в Холандия например...
| |
Тема
|
Как така назначен? От кого?
[re: MrB]
|
|
Автор |
azazazazaz (Rainmaker) |
Публикувано | 04.10.05 12:03 |
|
Чакай, той не е ли избран за депутат от някоя партия?
Който сърчи файндва
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
|
|
|