|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Триумф
|
|
Автор | Flicka (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.09.05 15:34 |
|
Малко ме е срам да си призная, но получих такова удовлетворение в събота
Редактирано от MитpeШoпa на 11.03.11 02:28.
| |
|
I men me kefi da im go .... , no samo na tezi, koito sa praviat na goliama rabota. S ostanlite sum vnimatelen.
"In umbra, igitur, pugnabimus"
| |
Тема
|
Re: Триумф
[re: Flicka]
|
|
Автор |
dma (irq) |
Публикувано | 19.09.05 15:41 |
|
Хихих, вкусвай мига с цялотстната му сладост
Не съм вярваща, но обичам да използвам народни мъдрости и той присъства често там, та за теб по тоя случай "Бог забавя, но не забравя" 
There's no place like 127.0.0.1
| |
|
Представям си в какъв "трип" си била да извикаш "ЙЕС" Апропо, какъв беше жеста - само с пръсти или с длан на рамото?
В първите години и аз се кефех като се срещах със състуденти и им давах визитката си (доста бързо станах "селф емплойед" а някои от тях и до днес са на заплата), но това бързо мина. В последствие само чат пат ядосвах някой "функционер" който се ебаваше с емигранти, като започвах да му говоря с преувеличен акцент езика, но на много по високо ниво от който повечето "туземци" са способни (нещо като thou and thy на английски), и после му превеждах на "говорим" език какво му бях казал и му поправях грешките в отговора - пак с преувеличения си акцент. Не забравях и да му кажа "със затворена уста ще ме разбереш по лесно!"
PANEM ET CIRCENSES
| |
Тема
|
[re: Kostaaaa]
|
|
Автор | Flicka (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.09.05 16:23 |
|
не такъв жест имах предвид но и това щеше да е на място, ако не бях такова възпитано момиче
По-скоро нещо подобно на подскачане от радост по средата на улицата, където хората те гледат и се чудят, к'во става....
Успех в бизнеса ти! Надявам се и аз един ден да имам свой...
| |
Тема
|
|
|
Автор | +++ (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.09.05 11:24 |
|
САМО ТАКА
| |
Тема
|
|
|
Автор | rpинro (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.09.05 13:35 |
|
  чудесно
| |
|
Поздравления:)))
Голям кеф е.
| |
Тема
|
Re: За подскачането с триумфална усмиФка
|
|
Автор |
Kostaaaa (непоносим) |
Публикувано | 21.09.05 17:30 |
|
По-скоро нещо подобно на подскачане от радост по средата на улицата, където хората те гледат и се чудят, к'во става....
Седим в кантората при един приятел и се бъзикаме, и гледаме една дама...към 30+, доста елегантна изведнъж както върви почва да подскача като малко момиченце като играе на...дамка ли беше - ей така - два пъти на единия крак, после стъпва на двата и после два пъти с другия крак, с една щастлива муцунка, да ти е кеф да я гледаш. Казвам на колегата - тая май спечелила някакъв приз на лото или тото. А той се смее и казва - ааа, не, минал и е развода, тук в другото здание е местния съд, веднъж на седмица е или това, или някой мъж играе танцува валс със себе си!
PANEM ET CIRCENSES
| |
Тема
|
Re: За подскачането с триумфална усмиФка
[re: Kostaaaa]
|
|
Автор |
flicka_an ((Flicka)) |
Публикувано | 22.09.05 12:23 |
|

е туй се надявам да не ме спохожда
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|