Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:40 13.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в чужбина
*Кратък преглед

Тема ТЕЯ англичани ИЗРЪСИХА ЕГАТИ ПРОСТОТИЯТА  
Автор p4elata_brumze (Brumze No.1)
Публикувано07.03.05 19:05

Вчера гледам новините и каво чувам... внесено е предложение, излъчването на футболни мачове и материали преди 9:00 вечер, да бъде забранено. Защо ?!? ...учители се оплакали, че напристойното поведение на всички ученици се дължало на това, че копират агресивното държане на играчите на терена.

Егати простотията. Скъсах се от смях !!!

П.С. по-голяма простотия от тази едва ли ще снесат...ама кой знае?!?...нали идват избори !

...и нека БРЪМЗЕ бъде с теб.

Ника ми се чете пчелата БРЪМЗЕ !

Тема Re: ТЕЯ англичани ИЗРЪСИХА ЕГАТИ ПРОСТОТИЯТАнови [re: p4elata_brumze]  
Автор нaдъpвeн филocoф (непознат познат)
Публикувано10.03.05 12:40

Prostotia e priznawam.

Тема Re: ТЕЯ англичанинови [re: p4elata_brumze]  
Автор trinity. (thumbs down)
Публикувано10.03.05 13:38

футболистите им колкото и аз англичанка. Онзи ден в Челси само двама ритаха с английски имена, сичко останало от кол и въже беше.

Кога са тез избори, бе хора, че си искам паспорта. Тука тая година слънцето няма и да се покаже, небето няма се изЯсни, тоя вирус и той ще си седи едва не ме умори тъпия вирус, мрак-мрак ви казвам, футболът им мене не ме грее те да си го обичат, аз взех да забравям как изглежда слънце, че и други работи ... Ама ако не се мръдне нанякъде в най-скоро време тва са няколко природни явления, с които съм свикнала и аз тотално ще ги забравя. И като отида някъде на юг ще гледам точно както англичанин гледа света извън Англия, като че ли са на друга планета. Ох, в кой тъп корнър на хоумофиса ми е паспортчето, кое паки ще ми решава съдбата - кво доживяхме, божее, искам да видя малко слънце, ма много ли искам, бе хора?

You are not drunk if you can lie on the floor without holding on !!!

Тема Re: Трай ма, че те огреенови [re: trinity.]  
Автор Гъцo (СЕЛЯНИН)
Публикувано10.03.05 14:49

баре ти го пожелавам искрено

Гъ Цо - те го палецо...стиснат

КВО Е ТВА?

Тема a ti kakva si be skupaнови [re: trinity.]  
Авторfifi (Нерегистриран)
Публикувано11.03.05 00:44

Po tvoiata logika 6tom ne si angli4anka i ti si ot kol i vuje hvanata.Ili ti si moje bi ot 4istata ariiska rasa?Sigurna sum 4e ne bi imala ni6to protiv da si na miastoto na pakito i da ba4ka6 v Home Office.Kakvo se otvaria6 protiv tiah togava.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.