|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
bg v belgia?????
|
|
Автор |
svetlinka (непознат) |
Публикувано | 25.02.05 20:03 |
|
zdraveite ....az sum vuv belgia-liege da ima bulgari,koito sa tuk??????bi mi bilo priatno da se zapoznaem,vse oshte ne poznavam nikogo tuk...4akam da pishete
| |
Тема
|
Re: bg v belgia?????
[re: svetlinka]
|
|
Автор | 11 (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.02.05 20:51 |
|
otvratitelen grad - mrasen vazduh ,cherni zgradi
| |
Тема
|
|
|
Автор | tochica (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.02.05 14:40 |
|
ne e vqrno,gradat e hubav,prosto ima i po-hibavi v belgiq:)
za sajalenie ne jiveq tam,no ne se travoji ,shte se zapoznaesh s mnogo hora i ne samo balgari,prosto izchakai malko ,vinagi e taka v nachaloto:)uspeh
| |
Тема
|
|
|
Автор |
lump (новак) |
Публикувано | 28.02.05 18:14 |
|
sigurno si ot skoro. E shte se zapoznaesh s bulgari. Kasmet
| |
Тема
|
|
|
Автор | az (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.03.05 11:26 |
|
Аз съм в Брюксел - хубав край с хубави хора!

| |
|
marokancite sa osobenno ubavi...i vseotdaini!!!
AKULATA MOZE DA TE NAPADNE SAMO AKO SI MOKAR!
| |
Тема
|
Re: are pa sega!
[re: vazelindion]
|
|
Публикувано | 01.03.05 14:30 |
|
Пич, всеки си има своите дребни недостатъци, пардон за овехтелия цитат !
Естествено, имаш право да мислиш какво си искаш, но аз не споделям твоето мнение.
Първите няколко години живях на квартира в къщата на мароканци - не казвам, че бяха идеалните хазаи, но това, че са различни от нас не е причина да се държим, сякаш сме нещо повече от тях!
Някъде май беше писано да извадим гредата от окото си, преди да критикуваме треската в очите на другия!
| |
Тема
|
Re: are pa sega!
[re: vazelindion]
|
|
Публикувано | 01.03.05 14:30 |
|
Пич, всеки си има своите дребни недостатъци, пардон за овехтелия цитат !
Естествено, имаш право да мислиш какво си искаш, но аз не споделям твоето мнение.
Първите няколко години живях на квартира в къщата на мароканци - не казвам, че бяха идеалните хазаи, но това, че са различни от нас не е причина да се държим, сякаш сме нещо повече от тях!
Някъде май беше писано да извадим гредата от окото си, преди да критикуваме треската в очите на другия!
| |
Тема
|
|
|
Автор | Donemole (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.03.05 10:00 |
|
Zdravei svetlinka,mnogo mi e priatno da se zapoznaem as sam otodavna v Belgia,no jiveia kam moreto vie kade ste s kakvo se zanimavate,kolko vreme ste v Belgia.Ako jelaete pri otgovor ot vascha strana da vi ostavia E-mail si ili tel.kadeto mojem da se svarjem.Razkajete mi neschto poveche za vas ako mojete.Chestita baba Marta.Pozdrav Donemile.
| |
|
zdravei,mnogo se radvam 4e si mi pisala...mojem da si razmenim meili i telefoni i da si komunikirame,zashtoto az sum tuk ot niakolko mesetsa i vse oshte ne poznavam nikogo...kazvam se iana=moga da ostavia telefon,ako imash jelanie?ti v koi grad si?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|