Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:46 12.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в чужбина
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема DA PI6EM NA KIRILIZA.!!!нови  
Авторбaй Kиpил (Нерегистриран)
Публикувано21.02.05 15:16

Под темата и над мнението когато пишете нова тема има едно нещо дето пише на него KREDOR ,като го бъзикнете ще откриете нови истини в тоя живот.А може би и да се почувствате малко селяндури ако не сте го знаели досега.
Предполагам като го изучите най-подробно този така наречен KREDOR ще започнете и вие да се дразните когато ви пишат на Латиница.

Тема Re: abe trebe se svikne i so latinizataнови [re: бaй Kиpил]  
Автор Гъцo (СЕЛЯНИН)
Публикувано21.02.05 16:12

oti ia gLe - po pato za Europata sme nagazili

Gu Tzo - by Latin

КВО Е ТВА?

Тема Re: И аз като го бъзикнах тва ми ти нещонови [re: бaй Kиpил]  
Автор trinity. (thumbs down)
Публикувано21.02.05 16:33

иии не е за разправяне - като 'зеха да ми се откриват едни истини, откриват ми се, откриват ми се и нямат спиране значи. Ето една истина таман ми се откри за понятието 'селяндури' ма много бързо ми се закри, но имах време да я почувствам и тая истина, много е яка и ви я препоръчвам на всички да я почувствате, само да не я объркате с голямата друга истина 'селяни', че тия две истини са мнооого различни и чувствата дето пораждат тия две истини също така не си много приличат, НО така и не ми се дава отгоре да ви светна за разликата между тия две истини, затова само ще ви загатна друга една истина, че кирилица и латиница може и с малки букви да ги пишете, че те се водят някакви съществителни нарицателни и много си приличат със съществителните собствени, само дето вторите се пишат с големи букви в началото само, следващите са си пак нормални, сиреч малки. Та да се съсредоточа над истините, че те как са тръгнали да ми се откриват една след друга, не ги знам кога ще спрат. Ае.

You are not drunk if you can lie on the floor without holding on !!!

Тема Re: DA PI6EM NA KIRILIZA.!!!нови [re: бaй Kиpил]  
Авторbeb (Нерегистриран)
Публикувано21.02.05 16:39

kiriliza???? da ne vzemat sled kato ni izreketirat sus zdravnite vnoski da reshat che njama da e zle da ni nalojat na nas bulgarite v chujbina koito polzvame kiriliza i danuk kiriliza ???? egati kak ste polzvame taka svestennata azbuka bez da plastame vnoski za tova???

Тема Всеки сам да си решава как да пишенови [re: бaй Kиpил]  
Автор chinchilla (гризана)
Публикувано21.02.05 17:14

Бай Кириле, тази тема я дъвчихме вече. Има едно нещо наречено АРХИВ, "като го бъзикате ще откриете" стари "истини в тоя живот. А може би и да се почувствате малко селяндур(и), ако не сте го знаел(и) досега.
Предполагам, като го изучите най-подробно този така наречен" АРХИВ, "ще започнете и вие да се дразните, когато" се опитват да ви досаждат с глупости.

Или на кратко всеки да си пише, както иска. Като не го устройва някой - да не чете. Аз на Гъцо и на кирилица не му разбирам нищо, така че го подминавам. А съобщения на латиница в 99% си чета идеално.

Тема Re: И аз като го бъзикнах тва ми ти нещонови [re: trinity.]  
Автор chinchilla (гризана)
Публикувано21.02.05 17:15

хихи

Тема Re: И аз като го бъзикнах тва ми ти нещонови [re: trinity.]  
Автор нaдъpвeн филocoф (непознат познат)
Публикувано21.02.05 17:37

Скъпа gogzy напълно съм сългасен с теб за това че понятията селянин и селяндур трябва да се приемат по различен начин. Всички сме от село и в това няма нищо срамно като се има предвид какви селяндури се срещат в големите градове.Колкото до граматиката тя е само за държавни чиновници иначе има нещо като свобода на словото което ще рече че вече всеки има право да се изразява както му харесва защото писането е изкуство а всяко изкуство е абстрактно или афиримено като ениа. Затова не се дразни защото Хермес не се е трудил за да се заяжда точно с теб.НЕ се нервирай че ще ти се смее Зевс.
Ако все пак пишеш на кирилица това е благодарение на Меркурий или
Тот както искаш така го приемай.Май Кирилиметодий беше написал буквите не си спомням вече.
Успех в живота и целувки

Тема Re: Това не е заяждане а хрисима молба...нови [re: trinity.]  
Автор oня cъщия, 123 и т.н. (тъпо ухилен)
Публикувано21.02.05 20:19

Би ли ми казала с две кратки изречения за какво говориш?

I REFUSE TO BE A MEMBER OF A CLUB THAT ACCEPTS PEOPLE LIKE ME(ex-marxist ;-))

Тема Re: Браво бе Надървен!нови [re: нaдъpвeн филocoф]  
Автор Гъцo (СЕЛЯНИН)
Публикувано22.02.05 14:42

Е тва е то, най-после едно убаво надрвено мнение по вапросо! Афферим, вел доне, фелицитацион начи!

Гъ Цо - плуралисто

КВО Е ТВА?

Тема Re: Алоо гризачката!нови [re: chinchilla]  
Автор Гъцo (СЕЛЯНИН)
Публикувано22.02.05 14:46

Напни се малко ма! Току виж вденеш некоа еуроселяниа и тизе! А по вапросо за селяните и селяндурите, не се толико вглибевайте бе! Никой нема ви се срди ако ги омешате чатпат - теквиа са времената са, нови!

Гъ Цо - и по врат и по шия

КВО Е ТВА?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.