|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
za bulgarogovore6tite v izrael
|
|
Автор |
ert weder (skulptor) |
Публикувано | 20.01.05 17:27 |
|
6alom priqteli .
| |
Тема
|
Re: za bulgarogovore6tite v izrael
[re: ert weder]
|
|
Автор |
Eдин (такъв) |
Публикувано | 20.01.05 17:48 |
|
Това не прилича да е за българоговорещи. Половината не е на български. Написано е на някаква странна азбука, в която се използват и арабски цифри. Накрая има интервал, след който е поставена точка. Много загадъчно послание "към булгароговоре6тите в израел" 
-- Liebchen - sweetnessheart, what watch?
-- Ten watch.
-- Such much?
| |
Тема
|
do Eдин
[re: Eдин]
|
|
Автор | aaron (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.01.05 18:11 |
|
za sjalenie kostva dosta ysiliq da se nameri BG 6rift pri uslobie 4e i latinskiqt e problemen. ideqta e da se ob6tuva na balgarski, no nqkoi zapitbaniq sa kodirani stoto taka se za6titavat interesite na doverieto 
| |
Тема
|
Re: za bulgarogovore6tite v izrael
[re: ert weder]
|
|
Автор | bugarogobore6t (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.01.05 18:20 |
|
mnogo iskam da nau4a hebrew i da otida v izrael zastoto imam evrejski proizhod no tuka nqma u4ebnici po evrejski a evreite koito poznavam vinagi sa zaeti s ne evrejski raboti i ne sa v sastoqnie da mi pomognat
| |
Тема
|
Re: do Eдин
[re: aaron]
|
|
Автор |
Eдин (такъв) |
Публикувано | 20.01.05 18:35 |
|
Интересно. Пиша си с много хора от Израел и нито един от тях няма проблеми нито с кирилицата, нито с латиницата.
-- Liebchen - sweetnessheart, what watch?
-- Ten watch.
-- Such much?
| |
Тема
|
Re: do Аарончо
[re: aaron]
|
|
Автор |
Mitre (шоп [О.З.]) |
Публикувано | 20.01.05 22:21 |
|
Ползвай КРЕДОР, хавер (приятел) - в прозореца на отговорите в дясно е написано KREDOR i do nego малко цветно копче с латински букви...кликни и ще се научиш да пишеш кирилица
Frankly, my dear, I don't give a damn!!!
| |
|
a evreite koito poznavam vinagi sa zaeti s ne evrejski raboti i ne sa v sastoqnie da mi pomognat
Ta за какви не еврейски работи говориш....имаш в предвид работят !
А не както се полага да крадат от другите !
Направо си за оплакване !
| |
|
да си такъв педант - 6алом = шалом (здравей/те, мир) и това вече е международна дума , само че човека пише на "шльокавица".
А иначе си прав - в Израел доста хора са полиглоти - владеят по 2-3 езика поне
I REFUSE TO BE A MEMBER OF A CLUB THAT ACCEPTS PEOPLE LIKE ME(ex-marxist ;-))
| |
|
Ти би ли уточнил какво имаш предвид, моля? А ако наистина искаш да научиш
иврит, отиди в софийската синагога, там има и Хабад - център, и почвай с тях...ако имам малко акъл, от библията ще научиш буквите е как се произнасят, а после и говоримия еик, който е доста близък до този в библията (стария завет).
Ве тихтов кирилица ( и пиши кирилица)
Шабат шалом ле кулхем ( и добра събота на всичките ви)
I REFUSE TO BE A MEMBER OF A CLUB THAT ACCEPTS PEOPLE LIKE ME(ex-marxist ;-))
| |
|
Otska4a6 za 6 meseca do Izrael/sled kato si sanarodnik/ kato "olim hada6im" kacva6 v nekoi kibuc i si gotov!Pa posle ako iska6 vzemai pasport !
Ina4e v sinagogata u Sofeto ima vsekvi grupi i za mladi i za stari...
AKULATA MOZE DA TE NAPADNE SAMO AKO SI MOKAR!Редактирано от vazelindion на 22.01.05 16:54.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|