Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:23 13.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в чужбина
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема А наши инвестиции в България?нови  
АвторAceн (Нерегистриран)
Публикувано15.01.05 21:29

Ходих си наскоро в България и ми направи впечатление, че много чужденци купуват там. Чудя се от ние дето сме излезли навън кои и къде купува в България?

Знам че по морето и балкана (Банско напр) много се купува.

Интересно ми е обаче да чуя от нашенци навън дето са инвестирали в България...

Тема Re: А наши инвестиции в България?нови [re: Aceн]  
Автор Mitre (шоп [О.З.])
Публикувано15.01.05 22:42

Който имаше пари и акъл преди десетина петнайсет години и купи в София жилище е поне утроил парите. Казват че в провинцията скока е бил по гфолям, не знам.

Frankly, my dear, I don't give a damn!!!

Тема kolega smetkata e mnoo prostaнови [re: Aceн]  
Автор vazelindion (onzi bre!)
Публикувано17.01.05 00:18

kupuvash po moreto ne, a na SAMOTO more! na cenata na edna umereno luksozna kola/za evropa/ 45-50000evr. stroi6 kashta sled tova ima 2 varianta:
1.naem za prez vakanciata/TUI,NECKERMANN...600/700 na sedmica/
2.darzi6 i ne puska6 3/4 godini i prodavash-samo terena ili s gotova ka6ta v zavisimost kolko ti se zanimava.Okolo Sozopol predi godina 1kv.m. be6e 30 evr. sega e 120evro.

AKULATA MOZE DA TE NAPADNE SAMO AKO SI MOKAR!

Тема Re: заЩо не инвестираШ там кьдето си?нови [re: Aceн]  
Авторнaпacт (Нерегистриран)
Публикувано17.01.05 15:04

Инвестициите в Бьлгария са за тези,които нямат вьзможност да инвестират там кьдето са:
Ако купиШ апартамент в София и го дадеШ под наем пе4елиШ добре ,но за бьлгарския стандарт.
Ако купиШ имот на запад и го дадеШ под наем,пе4елиШ добре за стандарта там кьдето си, а за бьлгарския стандарт си _богат...
Големите инвеститори в Бьлгария са заели вси4ко от хубавото и то преди 4_5 години...
Сега цените са за баламите...

Тема Re: заЩо не инвестираШ там кьдето си?нови [re: нaпacт]  
АвторKM (Нерегистриран)
Публикувано17.01.05 15:25

Ти,като си толкова тарикат, къде инвестира парите които ти спечели? А не примерно парите на мъжа ти, заради които примерно си се омъжила

Тема Re: kolega smetkata e mnoo prostaнови [re: vazelindion]  
АвторHиk (Нерегистриран)
Публикувано17.01.05 15:31

това за наем от 600-700 на седмица, какво е? евро, лева?
Защото, ако е евро, ми се вижда нереално за България, освен, ако не се дава под наем читалище на първа плажна линия и има всички екстри, като частен басейн и т.н. И за колко седмици ще ги вземеш тези пари? 4 августовски седмици? А всички разходи, които се заформят за поддържане на подобен имот? редовно боядисване заради морето, поддържане на градина и басейн, охрана срещу пълчища цигани и др.
За 600-700 евро/седмица могат да дойдат в Средиземноморски супер курорт и 6 човека да наемат супер апартамент с 3 спални и 2-3 бани. екстри, басейн и т.н.
Satisfaction guaranteed.
А цените, които цитираш, ако изобщо са реални, може би са бруто, което означава 20-25% за ТУИ, НЕКЕРМАН... минимум. След това има разходи за чистене, ток, вода, ремонти и всички текущи разходи за поддръжка на имота.

Тема Re: А наши инвестиции в България?нови [re: Aceн]  
Автор *pearl (в короната)
Публикувано17.01.05 17:11

това за което говориш не са инвестиции. инвестиции е друго .

не се напъвайте да купувате имоти и да печелите от тях . много малко са хората можещи да плащат прилични наеми . далаверите от наемите бяха - сега има далавера от отдаване под наем на търговски помещения по главни улици . другите помещения са с ниски наеми . отдаването под наем на вили е сезонно, а и хотели има повече от достатъчно със всичките му салтанати в тях.

Вчера е история, утре е мистерия, днес е подарък .

Редактирано от *pearl на 17.01.05 17:15.

Тема faktite!нови [re: Hиk]  
Публикувано17.01.05 19:29

Za" super" apartamenti po sredizemnomorieto ne stava duma ot 1969 godina. Sega normalnite zapadniaci tarsiat ka6ti.Cenite "sredno" sa 600-800 evro/France, Spain,Portugal/ za norma 8-10 coveka.
Tova ako ne znaesh ozna4ava min. 3 spalni s 3 toaletni i t.n.+baseina.OBA4E te se natiskat za pri nas ZA6TOTO ednno iadene v kra4ma im izliza kolkoto v QICK - a v Belgia ili MCfaca u Olandia...
Za podrazka i t.n. e bezmisleno da govorim za6toto sega stroia 3-tata si ka6ta s cel turizam i imam i nekoi drug navartian kilometar.
Procenta e ot 3do 9 za agenciata i na praktika ne6tata sa mnogo oprosteni.
Za6to v BG-za6toto ot edin apartament v Brussels koito struva 300 000evr. vzima6 naem 1000evr. a edna "SUPER" ka6ta v BG koiato ti izliza 50 000evr. vzima6 3 pati po tolkoz prez 5 meseca ot godinata.
Sega -imaiki na um 4e lihvata v momenta e 2,98/godi6no za imot v Belgia/ sam si napravi smetkata kade e dalaverata.
Ot opita po-golem u4itel niama-niama nerealno ,pa i tova 4e ve4e niamalo dalavera i t.n. sa sapuneni baloni :parvata mi ka6ta v BG ve4e e palna ot 15.05 do 30.09.2005/demek za vsiaka sedmica imam kaparo /a za frenskata koiato e s 70 evr.po evtina i e na 30 km. ot Nice imam potvardeni 4 sedmici za celia sezon-ako moze6 proumei za kvo ide re4
katalog za takiva ka6ti- www.chateauxhotels.com -vlez i vi6 za kade vodi patia ako iska6 6te ti dam i ref.number-a i na moiata.

AKULATA MOZE DA TE NAPADNE SAMO AKO SI MOKAR!<P ID=&quot;edit&quot;><FONT class=&quot;small&quot;><EM>Редактирано от vazelindion на 17.01.05 19:31.</em></font></p>

Редактирано от vazelindion на 17.01.05 19:35.

Тема Re: kolega smetkata e mnoo prostaнови [re: vazelindion]  
Авторfrau_toscheff (Нерегистриран)
Публикувано18.01.05 13:03

moja muj e napravil to4no purvia variant na moreto i sega,ako ne be6e dohoda ot ku6tata tam njama6e da poddurjame nastoja6tia si standart,a su6to i v sofia e kupil njakolko apartamenta. v momenta nai-pe4eliv6o e na moreto i minalata godina kupi o6te edin parze,a taja misli da kupi i vtori. tam e uspeha!!

Тема Re: kolega smetkata e mnoo prostaнови [re: frau_toscheff]  
Публикувано18.01.05 14:23

A na za tova ide re4!

AKULATA MOZE DA TE NAPADNE SAMO AKO SI MOKAR!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.