|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Ха сегаде, накъде с тез куфари?
|
|
Автор | xxx (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.12.04 20:57 |
|
Никой да не мисли че навън го чакат с топла баница на златен поднос. Не целувайте гъзовете на чужденците за жълти стотинки. Недейте им става тоалетна хартия. Там на вас гледат като на боклуци или мърша. Питайте тия дето са били във Византия "Гърция". Със камион стоях една седмица там, та разбрах какво е отношението им към нас. Но не само там е така, навсякъде ни гледат както ние гледаме циганите. Най вече заради тия който ходят да гепят коли или да претарашат някоя къща.
| |
Тема
|
Re: Ха сегаде, накъде с тез куфари?
[re: xxx]
|
|
Автор | nabludatel (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.12.04 22:32 |
|
vii calivaite tam smradlivite gyzowe na bg-kapitalistite, te mnogo vi uwajawat za towa, ne mojete daje hubawa toaletna hartiq da si kupite s platata za uslugata.
za nas sa ne grijete, 6om sme tuk, dobre sme, zawijdaite ni i si laite
| |
Тема
|
Re: Ха сегаде, едно лайно се опитва да пише
[re: nabludatel]
|
|
Автор | ш.a.ш (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.12.04 00:26 |
|
Що не си ебеш мамата неука. Дори незнаеш как да пишеш, кандидат европеецо мизерен.
| |
Тема
|
Re: Ха сегаде, едно лайно се опитва да пише
[re: ш.a.ш]
|
|
Автор | nabludatel (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.12.04 00:38 |
|
Moa da pi6y na 2 zapadni ezika laino selsko, ama tamo deto si struwa i deto 6a ma razbiryt obrazowanite ora, tuka e samo da sa gawrq s takwiz kat teb
| |
Тема
|
|
|
Автор | m (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.12.04 01:38 |
|
ebi si majkat, typanar zaguben i si stoj v Bg da si izkarvash jyltite stotinki.
| |
Тема
|
|
|
Автор | XXX (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.12.04 09:12 |
|
Понеже тука заваляха комплименти, вие си ебете свойте маики, ако държите на моята, да ви пратя при нея а, щото от 93 год. е на едно и също място. Понеже се правите на много светнати а не можете дори да пишете правилно, се чудя дали имате 7, 8 клас. Не за друго, ами вие сте първите тъпанари който срещам на монитора. Или сте наркоманчета а?
| |
Тема
|
за тези, които псуват
|
|
Автор | пpeдyпpeдитeл (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.12.04 08:10 |
|
Внимавайте как говорите с Яна, за да няма шамари!
| |
Тема
|
Re: ЯНА?!?
[re: пpeдyпpeдитeл]
|
|
Автор | Янko (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.12.04 11:01 |
|
Тя откакто се върна в България преди месец е пуснала 2-3 постинга, пести си жълтите стотинки спечелени в ПФУ америката, къде си я видял да квичи пак?
| |
Тема
|
Re: ЯНKO?!?
[re: Янko]
|
|
Автор | Янkoвoтo (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.12.04 12:08 |
|
Скрий се бе НЕЩАСТНИК
| |
Тема
|
|
|
Автор | Cosmic Girl (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.12.04 16:08 |
|
ми незнам за твоите куфари ......ама с мойте куфари на нашето летище 10-на мъже и обслужващ персонал ме гледаха доволно с интерес, как ще си ги смъкна от рампата и как ще се сборя с тях на "тия високи токчета" ...ами след дълга борба накрая успях направих им шоу на хората
после на връщане на другото летище щаха да се сбият кой да ми помогне, един количка ми бута друг куфар ми товари, трети пътна чанта ..... сигурно отношението им е като с трета ръка хора щом казваш
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|