Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:42 06.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в чужбина
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Да питам нещо различнонови  
Автор *pearl (sea)
Публикувано15.12.04 12:25

за ходенето по дискотеки и барове от жените. Моля обяснете ми има ли го този проблем в другите държави. Решавам аз че ми се ходи някъде в петък или събота вечер да си потанцувам - ей така сама - без да се съобразявам с някого - да ми мрънка че музиката била силна и т.н. Отивам в някоя дискотека и след малко време ми се лепва мъж да ме пита дали си търся копмания за пред нощта - тукв България това е система . Като започна да обяснявам че съм отишла да танцувам само - ме гледат странно - дискотеките били места за свалки - който искал само да танцува си танцувал в къщи . Затова се принуждавам да вземам някой приятел с мен за параван понякога.

Има ли го този проблем в други държави. Жена да не може да отиде в нощно заведение сама без да бъде взета за търсачка на мъж за секс .

Вчера е история, утре е мистерия, днес е подарък .

Тема Re: Да питам нещо различнонови [re: *pearl]  
Автор*** (Нерегистриран)
Публикувано15.12.04 16:45

praviloto e: alkohol, narkotici i ebane , a muzikata i tancite sa samo za paravan

Тема Много рядконови [re: *pearl]  
АвторDJ (Нерегистриран)
Публикувано15.12.04 16:45

можеш да попаднеш на такъв случай. Дискотеките са места за общуване и човек отива там да се срещне и забавлява с други хора.
Това сигурно важи в още по-голяма степен за БГ, където пропорцията в дискотеките е обикновено 2:1 за мъжете, и на дансинга често могат да се видят само мъже. В западните дискотеки е обратно. Това обяснява и факта че у нас много често за мъжете има вход, а за жените - не.
Както и да е - поздравявам те за смелостта, продължавай ако ти е забавно!

Авторotgovor (Нерегистриран)
Публикувано15.12.04 21:45

nikude po sveta go niama tova, koeto go iskash ili pone az ne sum bil na takova miasto, a sum bil na mnogo mesta.

tova ne e problem na obshtestvoto, a nerazbirane ot tvoia strana na niakoi elementarni i ochevidni neshta.

Тема Re: Да питам нещо различнонови [re: otgovor]  
Автор*pearl (Нерегистриран)
Публикувано15.12.04 22:34

кое точно не разбирам. че точно когато ми е кеф и си танцувам се намира някой да се зад мен и да ми говори на ухо/ щото от музиката не се чува /. ' къде маце- у вас или у нас'.... ти май не си виждал простотия ... а бе..аз съм достатъчно голяма за да разбирам и елементарни и немелементарни неща....

между другото..ти бил ли си на дискотека скоро в Бълагрия

Авторotgovor (Нерегистриран)
Публикувано15.12.04 22:44

ot mnogo otdavna ne sum bil, no shte buda sled 4 dena, mace. ta u vas ili v hotela?

АвторДиcko (Нерегистриран)
Публикувано16.12.04 00:30

Аз често ходя на диско сама защото много обичам да танцувам но никой не ми се лепи а задникат ми не е дебел!
Ако искаш да се похвалиш че най-сетне някой те е забелязал тогава те поздравявам

Тема Разумно предложениенови [re: *pearl]  
АвторDancer (Нерегистриран)
Публикувано16.12.04 12:24

Напълно те разбирам! Привлкателни жени като теб редовно попадат в такива ситуации особено ако са без придружител. Затова бих ти предложил:

1) Кажи в кои дикскотеки ходиш
2) Сложи си снимка в дира, така че да знаем като те видим тези дискотеки да не те закачаме.
3) Ако горните предложения ти се струват не-дискретни, тогава ти предлагам когато излизаш на дискотека изобщо да не се разкрасяваш - никакъв грим, парфюм, обезкосмяване, вчесване, и възможно най-одърпаните дрехи които имаш.

Успех!

Тема Re: Да питам нещо различно [re: Диcko]  
Публикувано16.12.04 13:31

голям проблем имам....гледам да не ме забелязват, няма отърване обаче....освен да си сложа възглавнички под дрехите да съм по-дебела и да ме оставят на мира..а да и рошава без грим трябва да ходя...

мерси за идеята - ще пробвам

Тема Re: Разумно предложение [re: Dancer]  
Публикувано16.12.04 13:34

да де..и аз така мисля- въпреки че не обичам да ходя никъде одърпана.... не само заради другите , но най-вече заради себе си....

снимки не качвам никъде... не съм модел да се показвам..

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.