Тема
|
Да питам нещо различно
|
|
Автор |
*pearl (sea) |
Публикувано | 15.12.04 12:25 |
|
за ходенето по дискотеки и барове от жените. Моля обяснете ми има ли го този проблем в другите държави. Решавам аз че ми се ходи някъде в петък или събота вечер да си потанцувам - ей така сама - без да се съобразявам с някого - да ми мрънка че музиката била силна и т.н. Отивам в някоя дискотека и след малко време ми се лепва мъж да ме пита дали си търся копмания за пред нощта - тукв България това е система . Като започна да обяснявам че съм отишла да танцувам само - ме гледат странно - дискотеките били места за свалки - който искал само да танцува си танцувал в къщи . Затова се принуждавам да вземам някой приятел с мен за параван понякога.
Има ли го този проблем в други държави. Жена да не може да отиде в нощно заведение сама без да бъде взета за търсачка на мъж за секс .

Вчера е история, утре е мистерия, днес е подарък .
|
|
Тема
|
Re: Да питам нещо различно
[re: *pearl]
|
|
Автор | *** (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.12.04 16:45 |
|
praviloto e: alkohol, narkotici i ebane , a muzikata i tancite sa samo za paravan
|
|
Тема
|
Много рядко
|
|
Автор | DJ (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.12.04 16:45 |
|
можеш да попаднеш на такъв случай. Дискотеките са места за общуване и човек отива там да се срещне и забавлява с други хора.
Това сигурно важи в още по-голяма степен за БГ, където пропорцията в дискотеките е обикновено 2:1 за мъжете, и на дансинга често могат да се видят само мъже. В западните дискотеки е обратно. Това обяснява и факта че у нас много често за мъжете има вход, а за жените - не.
Както и да е - поздравявам те за смелостта, продължавай ако ти е забавно!
|
|
Тема
|
|
|
Автор | otgovor (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.12.04 21:45 |
|
nikude po sveta go niama tova, koeto go iskash ili pone az ne sum bil na takova miasto, a sum bil na mnogo mesta.
tova ne e problem na obshtestvoto, a nerazbirane ot tvoia strana na niakoi elementarni i ochevidni neshta.
|
|
Тема
|
[re: otgovor]
|
|
Автор | *pearl (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.12.04 22:34 |
|
кое точно не разбирам. че точно когато ми е кеф и си танцувам се намира някой да се зад мен и да ми говори на ухо/ щото от музиката не се чува /. ' къде маце- у вас или у нас'.... ти май не си виждал простотия ... а бе..аз съм достатъчно голяма за да разбирам и елементарни и немелементарни неща....
между другото..ти бил ли си на дискотека скоро в Бълагрия 
|
|
Тема
|
|
|
Автор | otgovor (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.12.04 22:44 |
|
ot mnogo otdavna ne sum bil, no shte buda sled 4 dena, mace. ta u vas ili v hotela? 
|
|
Тема
|
|
|
Автор | Диcko (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.12.04 00:30 |
|
Аз често ходя на диско сама защото много обичам да танцувам но никой не ми се лепи а задникат ми не е дебел!
Ако искаш да се похвалиш че най-сетне някой те е забелязал тогава те поздравявам
|
|
Тема
|
Разумно предложение
|
|
Автор | Dancer (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.12.04 12:24 |
|
Напълно те разбирам! Привлкателни жени като теб редовно попадат в такива ситуации особено ако са без придружител. Затова бих ти предложил:
1) Кажи в кои дикскотеки ходиш
2) Сложи си снимка в дира, така че да знаем като те видим тези дискотеки да не те закачаме.
3) Ако горните предложения ти се струват не-дискретни, тогава ти предлагам когато излизаш на дискотека изобщо да не се разкрасяваш - никакъв грим, парфюм, обезкосмяване, вчесване, и възможно най-одърпаните дрехи които имаш.
Успех!
|
|
Тема
|
[re: Диcko]
|
|
Публикувано | 16.12.04 13:31 |
|
голям проблем имам....гледам да не ме забелязват, няма отърване обаче....освен да си сложа възглавнички под дрехите да съм по-дебела и да ме оставят на мира..а да и рошава без грим трябва да ходя...  
мерси за идеята - ще пробвам   
|
|
Тема
|
Re: Разумно предложение
[re: Dancer]
|
|
Публикувано | 16.12.04 13:34 |
|
да де..и аз така мисля- въпреки че не обичам да ходя никъде одърпана.... не само заради другите , но най-вече заради себе си.... 
снимки не качвам никъде... не съм модел да се показвам.. 
|
|