Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 06:50 14.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в чужбина
*Кратък преглед

Тема London infoнови  
АвторMeri (Нерегистриран)
Публикувано17.10.04 19:48

Zdraveite,
Bihte li mi pisali kolko e gore-dolu naema v London za studio ili malak apartament (samostojatelen).

Ako njakoi ima vreme da mi pishe, bih se radvala mnogo da polucha informazia za njkoi polezni saitove za London.

Naprimer kade moga da pusna objava? Koi e nai-chetenijat sait za objavi v London.

Dostatachni li sa 1000 Evro na chovek za mesez ( kato vkluchim tel., naem, hrana, zastrahovka).

Тема Re: London infoнови [re: Meri]  
Автор miravmbd ()
Публикувано17.10.04 23:04

Nie плащахме 600 лири за студио флат в Тедингтън,това е зона 5 или 6, но в мнго хубав квартал.
Отделно разходите абе горе долу към 900 лири включително сметките.Отделно път и храна.МАи 1000 лири хич няма да ти стигнат.Но пък ако наемеш квартира в някои от гадните квартали,може и да ти стигнат,.Това беше година и полвина аго.Зените са се покачили малко.

Авторlon (Нерегистриран)
Публикувано18.10.04 14:06

www.findaproperty.com
www.loot.com
www.gumtree.com

1000Е са към 600 паунда горе-долу..

Значи самостоятелно жилище (студио) е около 600 (втора зона, кварталът няма да е от най-добрите) + сметки още 100-150 отгоре + месечна карта за транспорт зони 1 & 2 около 75, значи към 800 паунда само за жилище, сметки и транспорт. Отделно храна и т.н... направи си сметката, но с 1000Е си за никъде

Тема Re: London info [re: Meri]  
Автор helen (natural)
Публикувано18.10.04 19:20

www.streetmap.co.uk
www.transportforlondon.gov.uk
www.rail.co.uk

I want it all and i want it now.

Авторlordm (Нерегистриран)
Публикувано19.10.04 00:17

Разгледай www.bghelp.co.uk той все още е впроцес на попълване ,но смятам,че можеш да откриеш отговори на много въпроси

Тема Re: London infoнови [re: lordm]  
АвторMeri (Нерегистриран)
Публикувано20.10.04 21:02

Mnogo blagodarja na vsichki che mi pisahte. Shte razgledam stranizite koito mi pisahte. Merci mnoooooogo

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.